Şimdi Ara

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
2
Favori
79.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: KOMANDOXXX

Arkadaslar Gemstone Blue 6920 kardeş bence biraz bekle Full HD fiyatları normale indinde kesin likle yeni kasa alderim yeni kasadan şaşma kardeş pişman olma

Kardeş doğru diyorsun da Full HD nin fiyatı 3600 ytl civarında yani onun 2000 ytlye düşmesini beklersem sanırım seneye alırım,ondan da şüpheliyim :) Bilmiyorum yani daha tam karar veremedim belki Gold bilgisayardan toplatma imkanım olur onlara laptopun özelliklerini söylüyorsun ona göre yapıyorlar.Acer'ın sitesinde de 6920nin cpu'sunun cesitli alternatifleri falan var.Gold ona gore getirtebilir,bakacaz...

• arkadaşlar klavyede "ı" harfine basıyorum "5" yazıyo(mavi renkli çift simge olan her tuşda var bu sorun)....ama "fn" ye basınca "ı" harfi çıkıyo.bu önceden böyle değildi..."I" ya basınca "ı" gelmesi için ne yapabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sovalye_

arkadaşlar klavyede "ı" harfine basıyorum "5" yazıyo(mavi renkli çift simge olan her tuşda var bu sorun)....ama "fn" ye basınca "ı" harfi çıkıyo.bu önceden böyle değildi..."I" ya basınca "ı" gelmesi için ne yapabilirim

numlock u kapatın Fn + F11 e basarak sorununuzun düzelmesi gerek
  • ARKADAŞLAR BEN LAPTOPUMA EN SON ÇIKAN
    NVIDIA GE FORCE 175.80 BETA SÜRÜCÜSÜ YÜKLEDİM .. BETA SÜRÜCÜNÜN FARKI NEDİR , YARARLARI ?
    ARANIZDA YÜKLEYİP DENEYEN VAR MI ? ÖNCEDEN 174.31 SÜRÜCÜSÜ YÜKLÜYDÜ ,BETA DEĞİLDİ ,RESMİ SÜRÜCÜYDÜ .. O SÜRÜCÜ DE İYİYDİ , BEN MEMNUNDUM .. BUNU YENİ DENEYECEĞİM ..

YÜKLEYENLERİN TAVSİYESİ VAR MI ? ACABA .... FARK İÇİN ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçankorkmaz -- 2 Haziran 2008; 16:42:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: `Shadow

quote:

Orjinalden alıntı: sovalye_

arkadaşlar klavyede "ı" harfine basıyorum "5" yazıyo(mavi renkli çift simge olan her tuşda var bu sorun)....ama "fn" ye basınca "ı" harfi çıkıyo.bu önceden böyle değildi..."I" ya basınca "ı" gelmesi için ne yapabilirim

numlock u kapatın Fn + F11 e basarak sorununuzun düzelmesi gerek

teşekkürler ma sorun benim ayrı bi klavye kullanmamdan kaynaklanmıyomuş.Klullandığım klavyede devamlı num luck açık oluyo ondanmış.bundan önce 17' kullanırken kendisinde klavye olduğu için demekki böyle bi sorun çıkarmıyodu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uçankorkmaz Tarih 2 Haziran 2008; 16:38:31
    ARKADAŞLAR BEN LAPTOPUMA EN SON ÇIKAN
    NVIDIA GE FORCE 175.80 BETA SÜRÜCÜSÜ YÜKLEDİM .. BETA SÜRÜCÜNÜN FARKI NEDİR , YARARLARI ?
    ARANIZDA YÜKLEYİP DENEYEN VAR MI ? ÖNCEDEN 174.31 SÜRÜCÜSÜ YÜKLÜYDÜ ,BETA DEĞİLDİ ,RESMİ SÜRÜCÜYDÜ .. O SÜRÜCÜ DE İYİYDİ , BEN MEMNUNDUM .. BUNU YENİ DENEYECEĞİM ..

YÜKLEYENLERİN TAVSİYESİ VAR MI ? ACABA .... FARK İÇİN ..

BEBN 174.93 KULLANIYORUM GENEL İTİBARİ İLE DE HERKES MEMNUN.AMA 175.80 İ KURUP DENEYEN OLURSA LÜTFEN FARKINI YAZSIN

• BEN 174.93 KULLANIYORDUM VE ŞİMDİ 174.31 GERİDÖNDÜM GERCEKTEN EN PERFORMASLISI BU ARKADAŞLAR VE BİYOS HANGİSİNİ KULANIYORSUNUZ BEN 38.11 KULANDIM VE SONRA 38.10 GECTİM ŞİMDİ YENİ CIKACAK OLAN BİYOSU BEKLİYORUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: planet1981

arkadaslar bu makinayı 3 gun once xcell bilgisayardan kdv dahil 2200 ytl ye aldım t9300 2.5 6 cache 8600m gt 512 mb 320 hdd 3 gb rem makina gercekten cok harika herkeze tavsiye edebilirim

Pahalı almışsın gold'da 1.917 ytl şuan bonus karta peşin fiyatına 10 taksit. almak isteyenlere duyurulur.

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=49979

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dirgen -- 4 Haziran 2008; 12:20:39 >
  • bu hdmi dan televizyona bağladımı kenarların çıkmama problemini nerden yapıcaz display setting i kurcaladım ama bulamadım birisi hallettim demişti sanki tşkürrler
  • arkadaslar bu yaz alıyorum insallah bu makinayı herkes de genel olarak memnun heralde.Verdiğimiz paraya deger diye umuyorum..siz ne dersiniz fiyat-performans,kalite,tasarım olarak?Önemli bi şikayeti olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercantd -- 9 Haziran 2008; 18:11:19 >
  • ben nisan ayında aldım bimeksten 2400 ytl'ye yanında creative 2 gb muvo t100 mp3player 2gb kignston flashdisk çanta kablosuz mouse hediye verdiler aynı model şu an 2 aydır kullanıyorum en az 20 kere format çektim bu benim titizliğimden kaynaklanan bi durum şu an çift işletim sistemi kullanıyorum xp ve vista takır takır çalışıyo oyunlarda fazla test imkanım olmasada iyi bir grafiği var kaspersky yüklü banamısın demiyor walla daha ne olsun ama bana harddiski yetmiyo film arşivim var diye bide alt tarafında bir bölüm çok ısınıyo galiba ekran kartının bulunduğu bölüm ama bi etkisini göremedim inş uzun vadede bir sorun çıkarmaz herşeye rağmen perfect diyorum başka bir şey demiyorum
  • HDMI bağlantısından TV ye görüntü aktardım. ancak TV deki görüntünün kenarlarında 2-3 cm kadar bir eksiklik oluyor.. TV nin modeline göre ayarlanabiliyor benim TV çözünürlük ayarlamalarına izin vermiyor.. nTune yükleyince nVidia ekranında yeni ayarlar çıkıyor oradan çözünürlük ayarlarını yapabilirsiniz..

Arkadaşlar benim ekran ışığı ara sıra kendi kendine artıp kısılıyor ve synaptic programı kapanıyor.. bu problemler neden kaynaklanıyor olabilir..
  • ACER KULANAN ARKADAŞLARIM HERKEZ ENİYİ PERFORMAS ALDI SÜRÜCÜYÜ YAZSIN??????

EKRAN KARTI SÜRÜCÜYÜ YAZSIN BENİM KULANDIM VE TAVSİYE ETİM 174-31

BİYOS NE KULANIYORSUNUZ BENİM BEYENDİM VE TAVSİYE ETİM 38-10

ARKADAŞLAR ACER-----5920G-933G32Mn Intel PM 965 Express Intel Core 2 Duo T9300----- BU MODELİ KULANAN ARKADAŞLAR LÜTFEN HERKEZ ENİYİ PERFORMAS ALDI EKRANKARTI SÜRÜCÜYÜ + BİYOS YAZSIN VE BİZDE ENİYİ VE PERFORMASLI SÜRÜCÜYE KARAR VERELİM ACER İCİN HADİYAZIN ?KULANDINIZ SÜRÜCÜLERİİİİİ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOMANDOXXX -- 10 Haziran 2008; 11:48:37 >

• Arkadaşım o kadar zor okudum ki mesajını Güzel Türkçemizi dikkatli ve hakettiği özenle kullanalım lütfen.. ve lütfen küçük harfle..

Ben şu anda 174.93 sürücü ve 3811 bios sürümü kullanıyorum.. şimdilik memnunum..
  • OK KARDEŞŞŞ
  • ben xp de 175.80 olan beta sürümünü kullanıyorum gayet sağlıklı çalışıyo vistadada orjinal olan ekran kartı sürümünü, bios'u xp'de nası güncellerim fikri olan varmı?
  • xp kurulumunda aygıt sürücüleri ile ilgili sorun yaşadınız mı?? bütün aygıtlar düzgün bir şekilde çalışıyor mu?? bir de xp 3dmark06 score kaç??
  • walla bütün aygıtlar çalışıyo bir "e" işareti var biliyosunuz o sadece vistaya özel acer programların çalışmasını sağlıyor o çalışmıyor bastığında dank diye hata veriyor programlar kurulu değil diye yazıyor birde sağ tarafta mavi ışıklı dokunmatik tuşlar var onların en üstteki hariç alttaki oynatma durdurma tuşlarıda çalışmıyo çokda önemli değil çok verimli bir şekilde xp'den memnunum kurana kadar ömrümü yedi ama şimdi norton ghostla yedeğini aldım babalar gibi takır takır çalışıyo :D
  • hocam bu xp 3dmark06 score olayını hiç bilmiyorum ben nedir ne işe yarar nasıl yapılır açıklarsanız denerim ben saygılar
  • 174.93 3811 başarılı bence
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.