Şimdi Ara

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
2
Favori
79.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xp için hangi driver sürümü sağlıklı dersiniz bios hakkında bilgisi varmı?
  • EVET ARKADAŞLAR HERKEZ ENSON CIKAN SÜRÜCÜLERDEN KULLANIYOR 174.93 BEN KULANDIM 174.31KADAR PERFORMASLI DEYİL VE ŞİMDİ DENEMEK İCİN 174.74 DENİYORUM BAKALIM NASIL YÜKLEDİM KOLAYGELSİN
  • Arkadaşlar benim birkaç sorum var:
    -Denetim Masası'ndaki Varsayılan Programlar bölümünden Winamp'ı varsayılan olarak ayarladım.(Winamp'ın son sürümü buna uygun,Vista'da Denetim Masası'nda Varsayılan Programlar bölümünde görünüyo.)Bunun sonucunda Laptoptaki dokunmatik tuşlar artık Media Player için değil Winamp için çalışıyo.Yalnız ufak bi sorun var en üstteki Play/Pause tuşuna basınca ekrana G ve E harddisk seçenekleri geliyo çok ufak bir pencerede,herhangi birini seçince Winamp açılıyo,bu o kadar sorun değil;ancak Winamp'ta şarkı çalarken bu Play/Pause tuşuna basıncaysa şarkı başa sarıyo yani pauselanmıyo.Bu neden olabilir deneyeniniz var mı?
    -Bi de bana Webcam'in programı çok yetersiz geldi.Webcam'de ayna simetrisi yok,yani aynaya bakıyomuş gibi olmuyo;örneğin ben sağa kayınca webcamdeki görüntüm sola kayıyo gibi.Ayrıca programda böyle atraksiyon yaratacak efektler de yok.Bi arkadaşın Laptopu Asus marka ve webcam programında türlü türlü efektler yapılabiliyo,buzlu cam,nostalji falan feşman.Acaba başka bi driver mı var benim bilmediğim yoksa bende driver mı yüklü değil
    -Arkadaşın biri bi yerde daha bahsetmiş de laptobu pil modunda açtığımda ekran parlaklığı bazen kendi kendine azalıyor.Bu sizde de oluyo mu?

• quote:

Orjinalden alıntı: Curimo
    -Bi de bana Webcam'in programı çok yetersiz geldi.Webcam'de ayna simetrisi yok,yani aynaya bakıyomuş gibi olmuyo;örneğin ben sağa kayınca webcamdeki görüntüm sola kayıyo gibi.Ayrıca programda böyle atraksiyon yaratacak efektler de yok.Bi arkadaşın Laptopu Asus marka ve webcam programında türlü türlü efektler yapılabiliyo,buzlu cam,nostalji falan feşman.Acaba başka bi driver mı var benim bilmediğim yoksa bende driver mı yüklü değil
    -Arkadaşın biri bi yerde daha bahsetmiş de laptobu pil modunda açtığımda ekran parlaklığı bazen kendi kendine azalıyor.Bu sizde de oluyo mu?

aynı sorunlar bende de var sanırım webcam programları problemini çözer.. ekran ışığına gelince hala bir çözüm bulamadım..

• arkadaşlar siz farkettinizmi laptopun kapağını kapattığınızda ekran ışığı kapanıyor doğal olarak belli bi süre sonra açtığınızda ne yaparsam yapayım ekran ışığı açılmıyor bu yüzden laptopu kapatıp tekrar açmak zorunda kalıyorum bunu arada sırada yaşıyorum böyle birşey başına gelen oldumu yoksa benim laptopda sorunmu var acaba ?
  • O aslında genel bir bios problemi. Ekranı kapattığınızda uyku moduna geçiyor ama bazen uyandırabiliyorsunuz bazen de uyandıramıyorsunuz. Ben ya son biosu yükleyecektim ya da uyku modunu kapatıp bu dertten kurtulacaktım. Uyku modunu kapatmak daha kolay geldi ve öyle yaptım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanbabax

arkadaşlar siz farkettinizmi laptopun kapağını kapattığınızda ekran ışığı kapanıyor doğal olarak belli bi süre sonra açtığınızda ne yaparsam yapayım ekran ışığı açılmıyor bu yüzden laptopu kapatıp tekrar açmak zorunda kalıyorum bunu arada sırada yaşıyorum böyle birşey başına gelen oldumu yoksa benim laptopda sorunmu var acaba ?

bende de oluyor o...ekran açık kaldığında belli bi zamandan sonra ekran sönüyo daha açıklmıyo kapatıp açmak zorunda kalıyorum..

bi de arada bi ekran ışığı kendiliğinden azalıyo
  • Arkadaş yukarıda söylemiş, sorun biostan diye, umarım yeni biosla sorun düzelir. Şimdilik kesin çözüm uyku modunu kapatmak. Veya güç seçeneklerinde kapak kapatıldığında hiçbirşey yapmayı seçmek. Haliyle pilde kullanıldığında pil süresinin kısalmasına neden olacak. Ama fişte kullananlar için sorun olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JaCkBuiLt

O aslında genel bir bios problemi. Ekranı kapattığınızda uyku moduna geçiyor ama bazen uyandırabiliyorsunuz bazen de uyandıramıyorsunuz. Ben ya son biosu yükleyecektim ya da uyku modunu kapatıp bu dertten kurtulacaktım. Uyku modunu kapatmak daha kolay geldi ve öyle yaptım.

hocam tşkler bilgilendirme için bios'u vista da direk acer'ın kendi sitesinde vermişte xp'de nası güncelleriz yardımcı olabilirmisiniz
  • quote:

arkadaşlar siz farkettinizmi laptopun kapağını kapattığınızda ekran ışığı kapanıyor doğal olarak belli bi süre sonra açtığınızda ne yaparsam yapayım ekran ışığı açılmıyor bu yüzden laptopu kapatıp tekrar açmak zorunda kalıyorum bunu arada sırada yaşıyorum böyle birşey başına gelen oldumu yoksa benim laptopda sorunmu var acaba ?

Bende de o,başlat menusündeki turuncu uyku düğmesine basarsam "bazen" oluyor;ekran kararıyo ve sadece ekran değil capslock numlock gibi tuşlar da çalışmıyo(ışıkları yanmıyo ordan anlıyorum).Ama bende kendiliğinden uykuya girince olmuyo,mışıl mışıl uyuyo güzelim.Kapağı kapatma olayını daha denemedim...Arkadaşların da dediği gibi bu ışık sönmesi uyku sorunları BİOS'tan kaynaklanıyo büyük bi ihtimalle.Böylelikle Acer'ın bi kronik sorununu daha bulduk...

• 10 sleepten birinde bendede oluyor ekranı karartıyor sora harddisk son işlemleri yapıp kapatırmış gibi yapıor ama boşa alıp salak salak geçmio sleep e mecbur reset, herkezde warmış bnde bnde war diodum sadece yalnız bios sorunu olduğunu zannetmiyorum acer kesin update çıkarırdı bnde 38.11 war ama problem dewam ediyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zebil_77 -- 12 Haziran 2008; 4:07:37 >
  • bende olmuor o sorun, ekran kapatınca uykuya geçmeyi kapadım... :) cihaz 15 dakika boşta kalırsa uykuya geçiyor, bu bnm için çok daha artı birşey oldu.
  • bu arada ben uzun zamandır forumdan uzak kaldım,sınavlar sebebi ile.. ben yokkn yeni gelişmeler oldu mu? yeni driver bios vs... 3d mark 2006 skoru...
    bir de bu intel turbo memory piyasaya girdi mi?
  • Dostum bu laptop hiç güzel değil sana yine acer in yaptığı 6920 veya 8920 yi tavsiye ediyorum.bunların özellikleride güzel
  • Neye göre güzel değil?Yani bende 6920 ile bunun arasında kaldım 2 hafta sonra alacam birini de,ondan soruyorum.5920G'nin 6920den özellikleri daha fazla.Fakat 6920nin gorunumu ve geniş ekranı dışında pozitif bir özelliği yok.Hele işlemcisi T5750.5920'nin işlemcisinin T9300 olduğuna dikkat edersek 6920 baya bi geride kalıyor.8920 dersen o güzel ama onunda fiyatı tuzlu.3400ytl civarında "makul" bir fiyatı ben veremem şahsen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Uçankorkmaz

ARKADAŞLAR BEN LAPTOPUMA EN SON ÇIKAN
    NVIDIA GE FORCE 175.80 BETA SÜRÜCÜSÜ YÜKLEDİM .. BETA SÜRÜCÜNÜN FARKI NEDİR , YARARLARI ?
    ARANIZDA YÜKLEYİP DENEYEN VAR MI ? ÖNCEDEN 174.31 SÜRÜCÜSÜ YÜKLÜYDÜ ,BETA DEĞİLDİ ,RESMİ SÜRÜCÜYDÜ .. O SÜRÜCÜ DE İYİYDİ , BEN MEMNUNDUM .. BUNU YENİ DENEYECEĞİM ..

YÜKLEYENLERİN TAVSİYESİ VAR MI ? ACABA .... FARK İÇİN ..

dostum beta sürümleri programların asılları çıkmadan önce piyasaya sürülen test sürümleridir. Aslında beta sürümleri bu programlarla ilgili kişilere yollanır ( ancak bizdeki paylaşım ve internet tutkusu sağolsun herkese yayılıyor ) ve bu kişiler programın hatalarını tarar ve bildirirler bunun üzerine bu hatalar onarılır ve programların gerçek sürümleri piyasaya sürülür. Bu arada önemli bir şey daha beta sürümlerinden meydana gelebilecek bilgisayarındaki sorun ve arızalardan hiç bir şekilde sorumluluk kabul etmezler.. umarım yeterince açıklayıcı olmuştur.

bu arada bende 174.31 sürümünü kullanıyorum bi sorun görmedim ...

• Arkadaşlar ben bu Acer'ın programları hakkında soru sormak istiyorum;
    1.Orion nedir ne işe yarar?
    2.Video Conference Manager nedir,ne işe yarar?
    3.Recovery yaparken önce recovery disk 1 i blga taktık,sonra yeniden başlarken tam olarak hangi anda hangi tuşlara basılıyo ki recovery devreye girsin?
    4.Bi de eDataSecurity Manager'da ben 100 mb lık bi gizli disk oluşturdum,onu yok etmemizin imkanı var mı?
    5.Arcade Manager'da ses kaydını nerden yapıyoruz(Yani sağdaki dokunmatik tuşlardan kırmızı yanması gerekeni nasıl kullanıyoruz?)
    Bu saydıklarımı deneyen ya da bilen arkadaşlar varsa paylaşımlarını bekliyorum.
  • recovery dışındaki programların alayı 5 para etmez bence
  • quote:

recovery dışındaki programların alayı 5 para etmez bence

Yiğidi öldürüp hakkını da yememek lazım:Bence eDataSecuretyManagement çok güzel bi program.Bilgisayardaki özel dosyaları şifrelemek ve en önemlisi de sanal bi saklanabilir disk oluşturarak gizlemek için çok iyi.
    Bu arada bilgisayarda bu ekran açıklığı probleminin kaynağını buldum(gerçi bulunmıycak bişey değil ama olsun...)Bende de sağda ve solda çok az da olsa açıklık var ve bu da menteşelerin ekranın altında değil ön-altında bulunması ve ekranı kaldırırken önden çekerek ön plastiği esneterek ekrandan ayırması.Menteşelerin bu şekilde olması dikkat ettiyseniz ekranın 180 derece açılmasına da engel olmaktadır.
    Diğer bi tasarım hatası da sağdaki usb girişinin DVD yazıcıya çok yakın olması ve bu sebeple de oraya bi usb cihazı taktığımızda(flash disk gibi) DVD sürücüsünün açılamaması.
    Bunun dışında blg bomba gibi orası ayrı tabi

• arkadaşlar bnce bnm laptopum yazı sorunsuz çıkaramıycak bi call of oyniim dedim overclock da war 580 440 5 dakka sora sol taraf laptopun felç bu nasıl bir ısınmadır cooler da war ama ne ala artık havalar ısındı iyice zıvanadan çıktı nasıl olcak ne olcak sonu bilmiyorum ?!
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.