Şimdi Ara

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
2
Favori
79.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mendux

Onu bilmem de ben 177.26 yükledim 3DMark06 skoru overclock'suz 4015 !!
    <tavsiye>

quote:

Orjinalden alıntı: KOMANDOXXX

driver175.19 driver DENEYEN VARMI 8600 GT PERFORMASI NASIL 174.31DEN İYİMİ VE PERFORMASLIMI BİRDE driver175.19 3D MARK 2006 Score PUANI NEDİR SAYGILARRRRRR

177.26 da oyundan çıkınca kart kendini downgrade edior ya güç kaybı olmasın diye sonra bi daha yüksek değerlere çıkamama problemi varmış doğru mudur yaşadın mı böle bişe ?

• mendux cevap 177.26 driver sorun varmı cevap
  • 177.26 driver evet yükledim 3DMARK06 --4005 süper bence herkeze hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: KOMANDOXXX

177.26 driver evet yükledim 3DMARK06 --4005 süper bence herkeze hayırlı olsun

o değilde 177.35 yükledim 4010 oc siz 620 e 478 oc li de 4955 aldım iyi gibi gözüktü şimdilik bana bakalım bir problem çıkarırmı ...
  • kardeş güzel sıkorda encok yorum yapılan 177.26 ve o dedinide deneye bilirim bunları kim yapıyor kim cıkarıyor anlamadım
  • haftada bir driver çıkarıolar bilmiorm yüklüorz ama

edit plus: 91 derece gördüm crysis oynarken şu günde cooler warken artık iice bku çıktı büük ihtimalle yanıcak sora garanti yada sigortadan alıcaz yenisini artık nasip hadi bakalım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zebil_77 -- 27 Haziran 2008; 23:01:12 >
  • kardeş 100 derece leri gördüm bu yaz pişirecez acer kışında ısınacagız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOMANDOXXX -- 1 Temmuz 2008; 12:16:18 >
  • ya arkadaşlar xp için 177.26 ya da 177.35 ekran kartı driverlarını nerden buldunuz ben nasıl download edebilirim? yardımcı olrsanız sevinirim
  • buyur arkadaşımhttp://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?showforum=94

quote:

Orjinalden alıntı: ygoksela

ya arkadaşlar xp için 177.26 ya da 177.35 ekran kartı driverlarını nerden buldunuz ben nasıl download edebilirim? yardımcı olrsanız sevinirim
  • bu formda sadece benmi varım yaaaa kimse yokmu yaaaa birşey yazacak herkez okuyor birde bakıyor heralde boş boş
  • slm, ya driverlara bakıyordum da orada şöyle bir ifade gördüm "PhysX"
    bu nedir? ne işe yarar, açıklayabilirseniz sevinirim.
    bir de driverlarda 8600gt yazmıyor, bizim kartlara uygun olduğunu nereden biliyorsunuz??? yakmayalım sonra bilgisayarı
  • ekran kartında 108 i gördüm arkadaşlar hala düzgün çalışıyo bilgisayarım sınır 100 değilmiş heralde yada everest yanlış gösteriyor
  • 100 mü? ne yaptın ya... rekoru kurmışsın sen abi..... sana bi zalman gerek bence :)
    177.41 yükledim dün gece, 3d mark 2006 da 4006 aldı. sizlerde 177.26 da 4000 leri görmesine rağmen bende niye görmedi anlamadım... çok oyun ve program kurulu, arka planda da bir sürü şey çalışıyor ondan olabilir mi??

Mendux u karıştırmıyorum işin içine :) ne de olsa mendux da 1 gb intel turbo memory + 4 gb ram var.... mendux winXP mi kullanıyorsun yoksa vista mı?

birde 64 bit vista kullanan var mı? varsa nasıl? herhangi bir sorun var mı? artısı var mı bilgisayara?

değiştirme sebebi : ilave

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cehennemli -- 3 Temmuz 2008; 18:38:38 >
  • arkadaşlar böle 100 ler felan iyi değil bi soğutucu alın 50 liraya yoksa ne işlemci kalıcak ne pil..

@cehennemli physx bir grafik hızlandırıcısı ayrı bir kart dell xps 1730 larda felan war bizle alakası yok yani :D
    ayrıca orda pembe listenin içinde yazanlar direk .inf dosyasız legal olarak uyumlu olduğu kartları gösteriyor...

kolay gelsin..
  • hmmm, eywallah, teşekkür ettim. bende bakıyorum bizimkiler yazmıyor.. kartı yakacaz diye korkuyordum, sağol..
    bu arada senin 3dmark2006 da baya iyi... makineye herhangi bir upgrade yaptın mı? yaptıysan nedir?

birde arkadaşlar, bu 1gb intel turbo memory satışa sunuldu mu? yoksa hala ebay de falan mı var sadece

quote:

Orjinalden alıntı: zebil_77

arkadaşlar böle 100 ler felan iyi değil bi soğutucu alın 50 liraya yoksa ne işlemci kalıcak ne pil..

@cehennemli physx bir grafik hızlandırıcısı ayrı bir kart dell xps 1730 larda felan war bizle alakası yok yani :D
    ayrıca orda pembe listenin içinde yazanlar direk .inf dosyasız legal olarak uyumlu olduğu kartları gösteriyor...

kolay gelsin..
  • kardeş milet kuru yemiş gibi satıyor 1gb intel turbo memory satış var piyasada 60- 70 civarı forum cok kişi satı ben hemen fark eden şeyleri severim performasta yani ram gibi taktında hemen fark etirir ve 2gb intel turbo memory cıkmıştır tahminim? cıktıysa takmayı düşüne bilirim belki 177.?? bu seri 8600gt uygun gibi görünüyor şimdilik 3dmark06 sıkorum 4006 baya güzel bence herkeze hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOMANDOXXX -- 4 Temmuz 2008; 10:53:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cehennemli

hmmm, eywallah, teşekkür ettim. bende bakıyorum bizimkiler yazmıyor.. kartı yakacaz diye korkuyordum, sağol..
    bu arada senin 3dmark2006 da baya iyi... makineye herhangi bir upgrade yaptın mı? yaptıysan nedir?

birde arkadaşlar, bu 1gb intel turbo memory satışa sunuldu mu? yoksa hala ebay de falan mı var sadece

quote:

Orjinalden alıntı: zebil_77

arkadaşlar böle 100 ler felan iyi değil bi soğutucu alın 50 liraya yoksa ne işlemci kalıcak ne pil..

kolay gelsin..

bnm imzada yazıyor ama ben sattım çoktan turbo memory i çünkü 2 hafta kullanmama rağmen fark etmedi aşırı derecede o fiyata ram i upgrade ederim ki nette herkez dior 1gb ram 1 gb tm den her zman iyi diye ama ram upgrade de yalan oldu . 3d mark overclocklu puanım turbo memory olsa 5000 i rahat geçer ama bakalım ne yönde bi upgrade daha kara wermedim...

edit: bu arada benim makinemde termal macun sürülü ve akasa cooler war sizde yaparsınız bu skorları ama bilinçsiz zorlamayın bi kaza olmasın bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zebil_77 -- 4 Temmuz 2008; 13:45:19 >

• komandox, yanlış bilmiyorsam bizimki sadece 1 gb turbo memory i destekliyor, yani 2 gb çıksa bile kullanamıyoruz.

zebil, bende ZALMAN notebook cooler var. birde termal macunu nereye sürdün sen_? bende mi sürsem, etkisi asıl?
    dün gece gene 3dmark 2006 yaptım, makine soğukken 4006 yaptı, ısındıktan sonra 4002i geçemedi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cehennemli -- 7 Temmuz 2008; 1:46:17 >
  • 1 gb turbo memory destek liyor yaa 2gb turbo olmuyor 4gb ram desteklemiyor anakart neyidestekliyor 8600gt ekrankartı ddr2 -ddr3 deyil nedir bu kardeşim şaka biryana ben cok memnunum performasından arkadaşlar xp gibi vista kulanıyoruz daha neolsun maşalah:):):):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOMANDOXXX -- 4 Temmuz 2008; 23:09:20 >
  • Arkadaşlar ben de aranıza katıldım.Sonunda aldım bilgisayarı.genel olarak hersey iyi ama aldıktan 2-3 gün sonra bi sorunla karsılastım.touchpad tıklamıyor.Oturum acmadan önce tıklıyor ama oturum acıldıktan sonra tıklamıyor.Önceleri calısıyordu.Anlamadım bi anda oldu.Görev çubugundaki ibarede tıklandıgını gösteriyor ama calısmıyor.Ne yapmam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercantd -- 6 Temmuz 2008; 16:08:46 >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.