Şimdi Ara

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
2
Favori
79.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: zebil_77

arkadaşlar bnce bnm laptopum yazı sorunsuz çıkaramıycak bi call of oyniim dedim overclock da war 580 440 5 dakka sora sol taraf laptopun felç bu nasıl bir ısınmadır cooler da war ama ne ala artık havalar ısındı iyice zıvanadan çıktı nasıl olcak ne olcak sonu bilmiyorum ?!

Evet hakkaten bu aralar benim de laptop çok ısınmaya başladı havaların ısınmasına paralel.Sol üst taraf yanıyo şöyle ağır bi oyunu 45 dk oynarsam(mesela Assasin's Creed).Valla ben de yaz için soğutucu almayı planlıyodum ama sen soğutucuyla bile o kadar ısındığını söylüyosan...Ya zaten mantıken bu kadar küçük bi cihazın masaüstü canavar bilgisayarların çalıştırdığı oyunları çalıştırmasını anladık da aynı sürede çalıştıramaması açıkçası beni o kadar şaşırtmadı.Bi yerden fire verecekti elbet.Bence laptopları iyi bi şekilde güçlendirdiler ama bu kadar küçük hacime o kadar canavar parçaları yerleştirince ısınmanın olacağı çok bariz.Millet masaüstü bilgisayarları soğutmak için su soğutma,likit soğutma gibi türlü türlü şeyler çıkarıyo hatta yeterli soğutmayı sağlayamıyo,biz bu kadar küçük bilgisayarlarda yazın 30 derece sıcağında 3 saat durmaksızın oyun oynayıp laptobun hiç ısınmamasını umamayız;diyeceğim o ki yazın özellikle gündüz vakti ben açıkçası pek oyun oynamamaya çalışıyorum,akşamları oynamak en iyisi;alimallah sonra laptop patlar matlarİnş. ilerde enerjiyi %100 verimle kullanan blglar çıkar da biz de boşuboşuna ısıya dönüşen enerji yüzünden madur olmayız

• bende soğutucu almayı düşünüyorum ama laptopu ağırlaştırırmı yada ne bilim kötü bir görünüş yaparmı kısacaı taşınabilirliği beni düşündürüyo...
  • soğutucu işe yaramıyor değil tabiki 5-10 derece fark yapıo ki sınırlardaki değerler bunlar şahsen ve soğutucu olmadı mı kitlenmeler oluyor fakat taşınabilirliği bnce yok akasa kullanıyorum...
  • Arkadaşlar sorduğum soruları cevaplıycak birileri yok mu?Bu başlık ölmüş hakkaten
  • Beyler ben gene çelişkiye düşürdünüz valla tam Asus M51SN almaya gidecez 4-5 gün sonra bu model çıktı karsıma arkadasımda Acer 5520g var 0 ısınma 0 fan sesi ve gayet iyi oyun performansı var Vista aero puanıda neredeyse aynı..(Amd Turion x2 Dual 2.2 ghz, 4 gb ram, 8600 gs 512 mb vs..) benim icin önemli olan şey oyunlarda göstereceği performans ve klasik olan şeyler ısınma vb..Crysis,Cod4,Assain Creed vb oyunlarda kasmadan ısınmadan high da oynayabiliyorsam bunu alacağım ve ısınma konusunda biraz aydınlatırsanız sevinirim ve son olarakda Asus m51sn'yimi yoksa bu modelimi önerirsiniz tek kelime ile yaazın lütfen yardım larınızı esirgemeyin tşk ederim simdiden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: loky

Beyler ben gene çelişkiye düşürdünüz valla tam Asus M51SN almaya gidecez 4-5 gün sonra bu model çıktı karsıma arkadasımda Acer 5520g var 0 ısınma 0 fan sesi ve gayet iyi oyun performansı var Vista aero puanıda neredeyse aynı..(Amd Turion x2 Dual 2.2 ghz, 4 gb ram, 8600 gs 512 mb vs..) benim icin önemli olan şey oyunlarda göstereceği performans ve klasik olan şeyler ısınma vb..Crysis,Cod4,Assain Creed vb oyunlarda kasmadan ısınmadan high da oynayabiliyorsam bunu alacağım ve ısınma konusunda biraz aydınlatırsanız sevinirim ve son olarakda Asus m51sn'yimi yoksa bu modelimi önerirsiniz tek kelime ile yaazın lütfen yardım larınızı esirgemeyin tşk ederim simdiden.

Sana şöyle söyleyebilirim Asus daha iyi ancak daha çok problem çıkarıyo(Mavi ekran,Kamera takılmaları falan)Ben şu ana kadar bu laptopta herhangi ciddi bi sorun yaşamadım.Sonuna kadar öneririm yani.Ancak ben de başta senin yaşadığın çelişkiyi yaşadım ve Vatan'a önce bu blg geldiği için bunu almak "zorunda kaldım".Aslında gönlümden ASUS geçiyodu.Ama aldığıma da asla pişman olmadım.Bence Asus M51 de gayet iyi 2'si arasında seçim yapmak gerçekten zor.Vista puanlarında ASUS daha önde(Benim blg 4,8 Asus 5),bu bilgisayarın 1 gb RAM avantajı var,ASUS tasarım olarak bence daha şık,parmak izi okuyucusu,yüz tanıma özelliği falan var.Son olarak şunu söylüyorum;bence Asus al.

• eyvallah kardeş teşekkür ettiğin için ve cvp yazdığın için...tek merak ettiğim ısınma sorunu oyun oynarken senin acer çok ısınıyormu?
  • Maalesef oyun oynarken baya bi ısınıyo ama şunu da ekleyeyim;ben ısınmayan laptop görmedim.Arkadaşta da Asus F3SV vardı o da aynen.Bu ısınma olayı laptopların bence şu an pil ömründen sonra en büyük problemi.Ancak ısınma da koşullara ve ortama göre çok değişiyo.Mesela laptobu yatak ya da halı gibi yumuşak ve laptobun içine gömüldüğü şeylerde kullanırsan işlemcinin fan delikleri kapandığından çok ısınma oluyor.Bu yüzden laptobun altında olabildiğince boşluk oluşturmalısın (mesela ben kitap koyuyordum ayaklarına 2 yana ve altı boş ve yüksekte kalıyodu o zaman yaklaşık bi 10 derece soğutma sağlanabiliyo.)Bunun dışında hava sıcaklığı da bi hayli önemli,özellikle şu günlerde(ben Bursa'da oturuyorum)gündüz 35-40ları bulan sıcaklıkta laptopta 3-4 saat boyunca oyun oynamak hayal(tabi evde klima yoksa ve de soğutucu falan da yoksa)
    Sonuç itibariyle bu laptopta da ben öyle extrem ısınmalar görmedim,laptoplar için normal ısınıyo,ama sana şunu söyliyim laptop aldığında sen de (artık marka ve modele göre değişir yeri) işlemcinin olduğu yeri,evladının ateşini kontrol eden ana gibi kontrol edeceksin elinin tersiyle

• crysis overclock 600/444 da 1280x800 çözünürlük object high gerisi medium aa kapalı 16-20 fps arası alıosun high falan yalanda bn ayrıca aa sız çok kötü geliyor gözüme ama aa bir açınca fps direk 10 un altında bu da ek bir bilgi olsun bnm bilgisayarımda şahsen
  • Teşekkür ederim cevapladığın için.Ben Asus M51 almaya karar vermiştim aynen devam edeceğim gibi :) Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için..
  • quote:

Teşekkür ederim cevapladığın için.Ben Asus M51 almaya karar vermiştim aynen devam edeceğim gibi :) Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için..

Bişey değil,ne demek forumun amacı bu...İnş. alcağın laptoptan memnun kalırsın,paranın hakkını alırsın.
  • Arkadaşlar mrb ben forumda yeniyim iki ürün arasında kararsız kalıyorum acaba hangisini tavsiye edersiniz Acer Aspire 5920G-933G32Mn ve Asus M51 Sn
  • quote:

Orjinalden alıntı: Curimo

quote:

Beyler ben gene çelişkiye düşürdünüz valla tam Asus M51SN almaya gidecez 4-5 gün sonra bu model çıktı karsıma arkadasımda Acer 5520g var 0 ısınma 0 fan sesi ve gayet iyi oyun performansı var Vista aero puanıda neredeyse aynı..(Amd Turion x2 Dual 2.2 ghz, 4 gb ram, 8600 gs 512 mb vs..) benim icin önemli olan şey oyunlarda göstereceği performans ve klasik olan şeyler ısınma vb..Crysis,Cod4,Assain Creed vb oyunlarda kasmadan ısınmadan high da oynayabiliyorsam bunu alacağım ve ısınma konusunda biraz aydınlatırsanız sevinirim ve son olarakda Asus m51sn'yimi yoksa bu modelimi önerirsiniz tek kelime ile yaazın lütfen yardım larınızı esirgemeyin tşk ederim simdiden.

Sana şöyle söyleyebilirim Asus daha iyi ancak daha çok problem çıkarıyo(Mavi ekran,Kamera takılmaları falan)Ben şu ana kadar bu laptopta herhangi ciddi bi sorun yaşamadım.Sonuna kadar öneririm yani.Ancak ben de başta senin yaşadığın çelişkiyi yaşadım ve Vatan'a önce bu blg geldiği için bunu almak "zorunda kaldım".Aslında gönlümden ASUS geçiyodu.Ama aldığıma da asla pişman olmadım.Bence Asus M51 de gayet iyi 2'si arasında seçim yapmak gerçekten zor.Vista puanlarında ASUS daha önde(Benim blg 4,8 Asus 5),bu bilgisayarın 1 gb RAM avantajı var,ASUS tasarım olarak bence daha şık,parmak izi okuyucusu,yüz tanıma özelliği falan var.Son olarak şunu söylüyorum;bence Asus al.

Aramıza hoşgeldin.Burayı oku.Benim söyleyeceğim budur.

• bnm iki sorum var arkadaşlar.
    1- ben 174.93 kullanıyorum ve gayet memnunum ama yeni çıkan ve iyi performans veren driver var mı?
    2- overclock yaptığınızda oyunları rahat oynuyor musunuz? ben o/c yaptığımda bir süre sonra deli bir ısınma oluyor, hemen ardından görüntü birimi muhabbeti çıkıyor saatin orada,güvenlik devreye giriyor ve bütün ekran kartı ayarlarını sıfırlıyor, reset atmak zorunda kalıyorum..

bir de nvidia nın sitesindehttp://www.nvidia.com/object/winvista_x86_175.19_whql.html 175.19 var ama 8600 GT yazıyor, bizimkiler 8600M GT, bundan dolayı herhangi bir sorun olur mu acep?

düzeltme sebebi: ilave

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cehennemli -- 24 Haziran 2008; 0:27:04 >

• driver175.19 driver DENEYEN VARMI 8600 GT PERFORMASI NASIL 174.31DEN İYİMİ VE PERFORMASLIMI BİRDE driver175.19 3D MARK 2006 Score PUANI NEDİR SAYGILARRRRRR
  • arkadaş bu pc depodaki kampanya nasıl fiyat diğer sitelerle baya farklı tercih edilebilirmi..
  • herkese selamlar,
    Nisan ayında aldığım Acer 5920G t9300 model laptopta yeni elime geçen çift katman dvd yi okutmaya çalışınca, açamadığını farkettim.
    Belki dvd hatalı üretimdir falan diye düşündüm, başka bir 8,5 Gb dvd daha denedim ve açamadığını gördüm. dvd modeli TSST corp Ts-L632H AC01 görünüyo.
    Aynı sorundan başka kişilerde de var mı? Ne yapmam gerekiyor? sizlerdeki dvd yazıcıda aynı modelmi? şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.
  • Onu bilmem de ben 177.26 yükledim 3DMark06 skoru overclock'suz 4015 !!
    <tavsiye>

quote:

Orjinalden alıntı: KOMANDOXXX

driver175.19 driver DENEYEN VARMI 8600 GT PERFORMASI NASIL 174.31DEN İYİMİ VE PERFORMASLIMI BİRDE driver175.19 3D MARK 2006 Score PUANI NEDİR SAYGILARRRRRR
  • mendux kardeş naber nerelerdesin sende sesiz okuyanlaramı katıldın yoksa gene süpriz yaptın nerden buldun 177.26 yükledim 3DMark06 skoru overclock'suz 4015 !! süper sıkor mendux kardeş ısınma fansesi nasıl ve oyunlarda nasıl birde lik verirsen süper olcak cevabın icin şimdiden sagol
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.