Şimdi Ara

Achivements - The Dentist kaç kişi açtı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • engineer da onarma kiti ile headshot almak çok zevk aldığım bir şey bu ara gaza geldim bıçak yerine onunla alıyorum

merak ettim kaç kişide var acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark_hammer -- 15 Temmuz 2010; 12:18:17 >

• bende var ps3 te onu gördüğümde çok merak ettim yaptım :D. Adamın ağızda iki çürük vardı iki saniyede hallettim :DD
  • çok zevkli oluyor :D
  • HeadShot yapamadım da çok öldürdüm adam onla. Pusan sniperleri bıçak yerine bunla öldürüyorum artık.
  • Bende de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peset

Bende de var.
  • Bende de var.Bıçaktan daha eğlenceli açıkçası :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • simdilik 130 kill filan yaptim devam edip 500 e tamalamayi dusunuorum... bicaklamaktan sıkıldıkca iyi oluyor. 50 lvl leri serverdan kacirmaya birebir :)
  • Geçen ısla haritasında arkamdan geliyordun son anda dönüp SVU ile işi bitirdim. Madara olacaktım az daha.
  • Ben de açmışım haberim bile yok
  • aslinda Repair Tool la adam oldurunce kunye gibi adamini bi disini filan verse guzel olur :)
  • Geçen hafta bıçakla öldürdüğüm adamın arkasında takım arkadaşı doğdu. Elim ayağıma dolanıp, repair tool ile öldürmüştüm şansa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcadius

aslinda Repair Tool la adam oldurunce kunye gibi adamini bi disini filan verse guzel olur :)

aynen süper olur
  • Gaza geldim ben de aldim şimdi. Bu arada uav ile road kill yaptim onunla ilgili de vardi bir tane o da gitti sadece 1 demo kill ile arkadaş listemden 5 kişiyi bicaklama kaldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.