Şimdi Ara

Acı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• off-topic fakat sırf çocuk yaşta kendi kendine programlama öğrenip bir şeyler yapıp, kendini ilah gören tiplerle aynı ortamda çalışmamak ve meslektaş olmamak için +6 sene daha okuyacağım.

•  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumadım ama bu guzel ulkenin cirkin insanı kalifiye insanlari haketmiyo. kendine milliyetci diyen infernixi mezun olur olmaz ulkeden topuklayayim seviyesine getiren bu halk pisliginde bogulsun tek istegim bu  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0AB236EA1 -- 4 Ocak 2025; 22:53:14 >
  • Eee cevaplar bunlar mı :bruh:

Hocamız aklımdakileri yazmış, genel olarak yazılarını beğendim. Kendisini npm left-pad olayını okuyunca öğrendim, onu da okuyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hislerime tercüman olmuş resmen. haksızlık payı bulunmaktadır.

• Turkiye cok kotu offffff. insanlar, zenginler, halk cok kotu ve salakkkkk. Batı super adamlar medeniyetttt, adamlarda etik ahlak egitim etik egitim ahlak var. İyi iyidir kötü kötüdür.

Minvalinde bir yazı, birde başına arkadaslar ulkemi kotulemek istemiyom ama asdasfazamaz yaziyo. En kolay hedefe yumruk atip bakin ne kadar gucluyum demek gibi bi sey bu ulkeye sallamak. Ulkeye geri gelmek istedim ama her seferinde vazgectim . Supersin iyi ki soyledin bunu var ya geri gelme fikrin hic olusmadi diye kahrolmustuk. Zaten asla gelmeyecektin bide ustune ulkesini cok seven fakat durumlar sebebiyetiyle gelemeyen madur rolunu oynuyor ya kuruluyorum boylelerine.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevilmeyecek olmam ne acı.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.