Şimdi Ara

aci ımeı kaydı ile sorum var lütfen bakar mısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonum 7 sinde kapanıcakmıs yeni pasaport buldum kayıt ıcın turkcell e gittim su anda baska biri adına kayıtlı oldugu ıcın yeni kaydı yapamadım yarın ise edevlletten kayıt yapıcam sizce kayıt düşer mi yani devlet kabul eder mi bide

telefon kapandıktan sonra tekrar turkcele gidip kayıt yaptırsam olur mu

• Daha onceki gecici kayıt turkcellden yapıldığı için böyle galiba e-devlet veya diğer operatorlerden yaparsanız olması lazım sadece turkcellden olmaz veya biraz para verip forumda kayıt silen arkadaşlar var onlara sildirirsiniz o zaman turkcellden de yaptırabilirsiniz.Forumda bu şekilde yapıp sorunsuz halletiğini belirten üyeler var bu arada aynı dert bende de var 7sinde kapanacak ben de pasaport bakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: athensaus

Daha onceki gecici kayıt turkcellden yapıldığı için böyle galiba e-devlet veya diğer operatorlerden yaparsanız olması lazım sadece turkcellden olmaz veya biraz para verip forumda kayıt silen arkadaşlar var onlara sildirirsiniz o zaman turkcellden de yaptırabilirsiniz.Forumda bu şekilde yapıp sorunsuz halletiğini belirten üyeler var bu arada aynı dert bende de var 7sinde kapanacak ben de pasaport bakıyorum.

edevletten yapsam kabul olur diyorsunuz yani inşallah :(

pasaport çevrenizin arkadaslrına sorun bi mutlaka yeni gelen vardır illa kendi çevrenize bakmayın
  • Banada geldi 9 unda kapancak diyor neden oldu boyle birden ya :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.