merhaba arkadaşlar ben de sizler gibi yksye girdim ve acı teng yazmıştım mezun olduk sorunuz varsa alayım |
acı teng hakkında sorularınızı alabilirim
-
-
Tr 200-900 arasına yazmak istiyorum ailem sen çıldırdın mı diyorlar ne yapmalıyım ? Tengin ayricaliklarini yazar mısınız ? Aileme okuyacağım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
öncelikle teng iş garantisi olsun parası olsun rahatlığı olsun sağladığı avantajı olsun toplum gözünde havalı gözükmesi olsun türkiyenin en iyi bölümüdür. rahatlıkla o sıralamadan yazabilirsiniz.
diğer avantajlarına gelelim,
- ceng gibi 4 seneni heba edip asgari ücretle işe başlamazsınız, direkt giriş seviyesi teng 3k dolar ile başlıyor.
- sektörde teng açığı var ve bu açık hiçbir zaman kapanmayacak, firmalar bol bol teng mezunu istiyor.
- mezun olunca yurt dışına çıkmak için ek saçmalıklara gerek yok, direkt size bir form verilir yurt içi mi yurt dışı mı nerde isterseniz artık seçersiniz.
- türkiyenin en iyi öğrencileri teng seçtiği için girdiğiniz yerde kendi seviyenizde insanlarla takılırsınız. (200k'dan yazma imkanı yok taban 1500)
- teng için İngilizce bilmeye gerek yok, evrensel bir alan olduğundan yurt dışında bile Türkçe bilmeniz yeterli
- mezun olunca dünyanın dört bir yanından şirketler size gelmeniz için yalvarırlar (açık var dedik ya)
bana şimdiden almanya, isveç ve fransadan istekler geldi büyük ihtimalle isveçe gideceğim
-
Teng yerine biyomedikal yazın, bilgisayar mühendisliği yazılım mühendisliği farkı ile aynı şey
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayır teng yazın
-
teng ne yaw meyve suyu markası gibi
teng, kısaca te diye ifade edilen bölümdür. Avantajları yukarıda da belirttiğim gibi diğer bölümlerden katça üstündür. teng seçerek aydınlık bir geleceğe adım adım ilerleyebilirsiniz
-
Teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tang'in acılısı mı var? portakallısını içerdim
-
ben de limon
hocam bende teng mühendisliği düşünüyorumda silikon vadisi imkanı varmıdır
-
oohoooho hocam silikon vadisi zaten en kolay seçenekler arasında, 1 telefonunuza bakıyor. teng mezunu olduğunuzu söyleyin zaten direkt işlemler başlıyor.
-
upteng
-
Tekstil mühendisliğinin önü çok açık. Herkesi Acı Tenge bekliyorum
-
Tengaver lobisi çabuk parladı çabuk söndü
-
yazın geri gelirler yine
-
upteng
-
Up faydalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- aydın yayınları zor mu
- baykar staj ücreti
- itü ziyaretçi girişi saatleri
- marmara ybs
- yatay geçiş yaptım kaydım silinmedi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X