Şimdi Ara

acı teng hakkında sorularınızı alabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben de sizler gibi yksye girdim ve acı teng yazmıştım mezun olduk sorunuz varsa alayım  

• Tr 200-900 arasına yazmak istiyorum ailem sen çıldırdın mı diyorlar ne yapmalıyım ? Tengin ayricaliklarini yazar mısınız ? Aileme okuyacağım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • öncelikle teng iş garantisi olsun parası olsun rahatlığı olsun sağladığı avantajı olsun toplum gözünde havalı gözükmesi olsun türkiyenin en iyi bölümüdür. rahatlıkla o sıralamadan yazabilirsiniz.

diğer avantajlarına gelelim,

- ceng gibi 4 seneni heba edip asgari ücretle işe başlamazsınız, direkt giriş seviyesi teng 3k dolar ile başlıyor.

- sektörde teng açığı var ve bu açık hiçbir zaman kapanmayacak, firmalar bol bol teng mezunu istiyor.

- mezun olunca yurt dışına çıkmak için ek saçmalıklara gerek yok, direkt size bir form verilir yurt içi mi yurt dışı mı nerde isterseniz artık seçersiniz.

- türkiyenin en iyi öğrencileri teng seçtiği için girdiğiniz yerde kendi seviyenizde insanlarla takılırsınız. (200k'dan yazma imkanı yok taban 1500)

- teng için İngilizce bilmeye gerek yok, evrensel bir alan olduğundan yurt dışında bile Türkçe bilmeniz yeterli

- mezun olunca dünyanın dört bir yanından şirketler size gelmeniz için yalvarırlar (açık var dedik ya)

bana şimdiden almanya, isveç ve fransadan istekler geldi büyük ihtimalle isveçe gideceğim  

• Teng yerine biyomedikal yazın, bilgisayar mühendisliği yazılım mühendisliği farkı ile aynı şey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sunmoon2b S kullanıcısına yanıt

hayır teng yazın  

• teng ne yaw meyve suyu markası gibi

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt

teng, kısaca te diye ifade edilen bölümdür. Avantajları yukarıda da belirttiğim gibi diğer bölümlerden katça üstündür. teng seçerek aydınlık bir geleceğe adım adım ilerleyebilirsiniz  

• Teşekkür ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tang'in acılısı mı var? portakallısını içerdim  

• ben de limon

• hocam bende teng mühendisliği düşünüyorumda silikon vadisi imkanı varmıdır

• quarisret kullanıcısına yanıt

oohoooho hocam silikon vadisi zaten en kolay seçenekler arasında, 1 telefonunuza bakıyor. teng mezunu olduğunuzu söyleyin zaten direkt işlemler başlıyor.

• upteng

• Tekstil mühendisliğinin önü çok açık. Herkesi Acı Tenge bekliyorum

• Tengaver lobisi çabuk parladı çabuk söndü 

• DeanWinchester54 kullanıcısına yanıt

yazın geri gelirler yine

• upteng

• Up faydalı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.