Bildirim
ACİİİİİİLLLL CEVAP YAZIN
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dostum gece sana biri fene halde dalmıs eger bir savasta çok büyük çöp olursa raporlara bak ay olusma ihtimali die bir sey vardır savas raporunun sonunda %20 yazar anlıcagın sana biri fena dalmış birde ballısın her %20 yazanada çıkmaz güle güle kullan -
SAĞOL KARDEŞ.DE GEZEGENLERİ GÖZETLEM İÇİN PROGRAM FALAN VARMIŞ YARDIM EDECEK BİRİ LAZIM.OLURSAN SEVİNİRİM. -
kardeş programmı ilk defa duydum senden...bu konuyu sen kelepçe adlı donanimhaber kullanıcısına sor ama bende biraz açıklıyayım ay olan yeri normal gezegen gibi orayıda geliştiriyosun kademe felan arrttırıyosun...gezegen izleme konusundada geliştikce mesela a gezegenin filolaro ne zaman nereye varacak kaç saat sonra gelecek felan bunları görebiliyosun...benim bildiklerim bu kadar kelepçeye sor anlatırsana daha detaylı olarak güle güle kullan bu arada kaçıncı evren senin -
ayı son derece geliştirdim.radar istasyonu 4 ay istasyonı 4 daha ne yapayım.ama birşey göremiyorum.genede sağol. -
ARKADAŞIM GÖZETLEME YAPMAK İSTİYORSAN.AYDAN GALAKSİYE GİR VE ORADAKİ İSTEDİĞİN KULLANICI ADININ ÜZERİNE TIKLA ANCAK GÖZETLEME YAPABİLMEN İÇİN GÖZETLEME BAŞINA 5000 DEUTUN AYINDA HAZIR OLMASI LAZIM -
mcrea sende 5000 deteryum yok evren kaç senin ben bıraktım sayılır evren deki accountumu orada deteryum var sana göndereyim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X