|
Açık adres tarihe karışıyor: Adres Kodu geliyor
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
PTT ile başlayan iş hüzünle sonuçlanır, külfetini düşünemiyorum bile...
edit: "Açık adresi söylendiği için evini taşıyan biliyorum." Bu nasıl bir ifade arkadaş ülkede can mal güvenliğinin olmadığının itirafı gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressi1 -- 13 Aralık 2020; 12:10:49 > -
güzel çalışma hemen hayata geçmeli
-
Tüm dağıtıcıların eline adres kodunu girince gps lokasyonunu gösteren bir tablet vermeden sorun çözülmez. Adresi bulamayan adam kodla yine bulamayacak. Bir de yazıda denildiği gibi adres vermekten çekinme durumunu ilk defa duydum. Kafalarından mağduriyet uydurmuşlar gibi geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 13 Aralık 2020; 12:12:50 >
-
Çözüm konum kullanmak.
Ayrıca açık adresi vermekten korkan bu vermeye korkmayacak mı? Sonuçta bu adres de bir yere kayıtlı olmak zorunda. Bir yer belirtmek, tabelalara eklenmek zorunda. Bulacak olan senin fotoğrafından bile adresini tespit edebilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel çalışma yeni bir şey değil dask policenize bakarsanız zaten her binanın dairenin bir nosu olduğunu görürsünüz .Esas problem adreslerde bence örnek Almanya'da Porche muzesinin adresi
Porscheplatz 1
70435 Stuttgart-Zuffenhausen
Bu format tüm adreslerde standart şu mahalle bu site şu blok falan yok . Adresler öyle olmalı ki elinde akıllı telefon olmayan birisi bile bulabilmeli . Ayrıca 9 rakam yerine harflerde kullanılsa daha kısa ve akılda kalıcı olur . Plakalar buna güzel bir örnek zaten .
-
bence harika bir şey umarım olur.
-
Geç kalındı ama güzel uygulama olacak.
-
İyide bu UAVT denen ve hali hazırda kullanılan sistem değil mi. Dask vs. yaptırırken kullanılıyor. Eğer ayrıca bir kod üretilecekse mevcutta kullanılan UAVT daha iyi olmaz mı. Sürekli numaralara boğulmaktansa, tek ulusal bir adres numarası.
-
1-) Adalet bakanlığı Anayasa mahkemesi danıştay sayıştay ıvır zıvır bi ton Adalet sistemine bağlı oluşum var ne işe yararlar belli değil.......
Neden hala düşmanımla beraber mahkemeye çıktığımda benim açık adresim mahkeme salonunda okunuyor? Cumhuriyetin ilanı gibi mahkeme salonunda İkamet adresleri ilan ediliyor.
Muhteşem bir olay ya.... Tam bir sosyal devlet......
Peki Kararı veren hakimin iddanemeyi hazırlayan savcının açık adresi neden okunmuyor?
Türkiyede ki saçmalıklar önem sırasına göre düzeltilmez şov sırasına göre düzenlenir.
Neymiş kargoda açık adres verirken endişe oluyormuş ulan gavur mahkeme salonunda kanlı bıçaklı olduğun adama duyurtuyosun devlet eliyle adresi o ne olacak?
Alayınızın işi şov
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
maksat cukkaları indire gandi yapmak :D
-
Buralarda (Giresun) adres sistemi için kapı kapı dolaşıp binaları belgeleyip bilgilendirip gidiyorlar benim gördüğüm bir hafta oldu. Ya bu sistemle alakalı ya da bölgesel bir çalışma.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
önce izinsiz sms konusunu engellesinler.
Yeni dönem 1 Eylül'de başlıyor, zorunlu olacak. Vatandaşları bezdiren ticari mesajlar artık tarihe karışıyor. Şikayet sayısının 500 bini aşması üzerine Ticaret Bakanlığı devreye girdi ve çalışmanın alt yapısı tamamlandı. Ticari Elektronik İleti Yönetim Sistemi 1 Eylül'de uygulanmaya başlanacak ve onayı olmadan hiçbir alıcıya ticari mesaj ve e-posta yollanamayacak. Vatandaş İleti Yönetim Sistemi (İYS) üzerinden hangi firmalara onay verdiğini görebilecek ve istediğinde bu onayları iptal edebilecek. Şikayet süreçlerini de bu sistem üzerinden yönetebilecek.
-
Bir anlamı yok mesela devlette kayıtlı kapı numarası ile kapıda yazan farklı belediye bir kaç yıl önce değiştirdi ama mernisde hala aynı adres kodu oluşsa yanlış kapı numarası çıkacak sabaha kadar ararlar artık o kapı numarası yok çünkü
Boş işler kısaca
-
iyi olur. turkiyede cok gareksiz uzun adresler var. bazi sokaklara oyle uzun isimler veriyorlarki adres verirken eziyet cekiyorsun. uzerine sokak adi degistirip dahada uzattiklari oluyor.
-
Dediğiniz sorun daha çok standartlara uygun olmayan adreslerde karşımıza çıkıyor. Çoğu kişi maalesef adres standartlarina uygun adres vermiyor.
Şey yolu, Falanca karşısı, filanca arkası, Filanca apartmanı, numara bilmem kaç... Bu adresi tablete girsen ne olacak, error verecek. Adres kodu en azından standart dışı adres kullanımını azaltacaktır. En azından o tabletler gerçekten işe yarayacaktır.
Özel Apilerle uygulamaya o turda gidilecek adresleri girince, en optimum dağıtım rotası çıkarılabiliyor. Bu sayede zaman ve yakıt tasarrufu saglanabiliyor. Tabii bunun için adreslerin standarda uygun olması gerekiyor.
Standart adres: Mahalle, Cadde, Sokak, Kapı no/İç kapı no, İlçe/İl şeklinde olmalı. Haritalama servislerinde adresi standarda uygun şekilde girdiğinizde sizi o adrese götürür. Burada çıkan sorun haritalaması düzgün yapılmamış küçük şehirlerde çıkmaktadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 13 Aralık 2020; 16:17:22 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Postacilar açık adresi bulamiyorlar kodlu adresi hic bulamazlar :)
-
2020 yılında posta kodu bile iş görmüyor, hiçbir soruna çözüm sağlamaz.
-
Uavt 10 haneli yanlış hatırlamıyorsam bu 9 haneli olacak demişler. Bence de Mevcut daki UAVT kullanılabilir.
PTT ile başlayan iş hüzünle sonuçlanır, külfetini düşünemiyorum bile... edit: "Açık adresi söylendiği için evini taşıyan biliyorum." Bu nasıl bir ifade arkadaş ülkede can mal güvenliğinin olmadığının itirafı gibi. |
1-) Adalet bakanlığı Anayasa mahkemesi danıştay sayıştay ıvır zıvır bi ton Adalet sistemine bağlı oluşum var ne işe yararlar belli değil.......
Neden hala düşmanımla beraber mahkemeye çıktığımda benim açık adresim mahkeme salonunda okunuyor? Cumhuriyetin ilanı gibi mahkeme salonunda İkamet adresleri ilan ediliyor. Muhteşem bir olay ya.... Tam bir sosyal devlet...... Peki Kararı veren hakimin iddanemeyi hazırlayan savcının açık adresi neden okunmuyor? Türkiyede ki saçmalıklar önem sırasına göre düzeltilmez şov sırasına göre düzenlenir. Neymiş kargoda açık adres verirken endişe oluyormuş ulan gavur mahkeme salonunda kanlı bıçaklı olduğun adama duyurtuyosun devlet eliyle adresi o ne olacak? Alayınızın işi şov |
Gayet iyi bir girişim... Adres vermekten aciz gerizekalılar eleştirir tabii ki, ama komplo teorilerindeki gibi chip takmak lazım bu cahil sığırlar topluluğuna...
|
Tüm dağıtıcıların eline adres kodunu girince gps lokasyonunu gösteren bir tablet vermeden sorun çözülmez. Adresi bulamayan adam kodla yine bulamayacak. Bir de yazıda denildiği gibi adres vermekten çekinme durumunu ilk defa duydum. Kafalarından mağduriyet uydurmuşlar gibi geldi.
|
Vergisi ne kadar? |
Ben üç kağıtçı değilsem benim adresimi herhangi birisi öğrense ne fark eder? Kod fikri güzel ama altından ne çıkacak zaman gösterecek. Mesela size Almanya'dan bir adres yazayım rastgele çok sade ve anlaşılır. Bence böyle olmalı. Ahmet Mehmet Poststaße 2 53111 Bonn Bu kadar basit. Türkiye'deki gibi sokak, cadde, mahalle, ilçe falan filan yazılmıyor. |
Baskasinin yaninda acik adres vermenin neyinden cekiniyorsunuz? Yanindaki adamin niyeti bozuksa o 9 hane rakami ezberler, veya cebiyle ses kaydi yapabilir, hic olmadi seni evine kadar takip eder.
Yine milyonlarca tlnin bosa gittigi buyuk ihtimal vurgun yapildigi bir proje daha. |
Zamanında İngiltere' de yaşayan bir arkadaşımın adresine sipariş verecektim. XXXX+XXXX gibi bir kodu vardı. Alışveriş verdiğim siteye girdiğimde şak diye adres belirmişti. Çok güzel sistem bence.
Diğer bir ilginç adres tanımı ise Moğolistan' ınki. Adamlar direkt GPS koordinatlarından gidiyorlar ![]() Yalnız; "Adres kodunuzu e-Devlet üzerinden ücretsiz olarak öğrenebilirsiniz. Adres kodu sistemine henüz geçilmediği için şu an için adres kodunuzu öğrenmeniz mümkün değil. Sistem hayata geçtikten sonra adres kodunuzu öğrenebilirsiniz." nasıl bir cümle bütünüdür anlamak mümkün değil... |
Vergi kokusu alıyorum ,hadi hayırlısı!
|
Benzer içerikler
- opera video indirme eklentisi
- whatsapp durum kaç saniye
- whatsapp mesaj sabitleme
- whatsapp silinen mesajları geri getirme
- whatsapp çökerten mesaj kopyala
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X