Şimdi Ara

AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.310
Cevap
58
Favori
113.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocamm nazara geldim 7 gündür netim yok bu firmaya yazi yazsam faydasi olurmu.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgi almak amaçlı ben de başvuru yaptım, bireysel başvurular ne kadar dikkate alınıyorki? Etrafımda vdsl ve fiber bağlantılar var ancak ben en fazla 12 mbit alabiliyorum. Bu sorunu dile getirdim, ne cevap vereceklerini merak ediyorum.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar

Ankastre kodu saha dolabı kodu aynı saha dolabı mevcut bina dairesi sayısı kadar kullanıcı bağlanabiliyor yoksa diğer yakın binalar bu kutu üzerinden hizmet alıyor?
  • Normalde bulunduğum bölgede 2 yıldır port sorunu olmuyordu ancak karantina muhabbetleri başlayınca herhalde herkes internet bağlattı ve port yok sorunu çıkmaya başladı. Boşalan 2 portu da Türknet yüzünden yakalayamadık, adamları arayıp VDSL'e geçmek istiyorum diyorum Aktivasyonunuz yapılınca Online işlemlerden başvurabilirsiniz diyorlar. Ben zaten biliyorum ordan başvurabileceğimi amaç port'u alabileyim Pek bir ümidim yok ancak tekrar başvurdum bakalım. Daha önce Türk Telekom'a yazmıştım arayıp ADSL alabilirsiniz dediler Yav ben zaten biliyorum ADSL alabileceğimi VDSL almak istiyorum. Zaten hesapta 2020 bütçesi onaylanınca binaya Fiber gelecekti ondan da ses seda yok.

EDİT: Gerçekten çok şaşırdım, başvuruya istinaden 1 gün sonra Türk Telekom'dan arayarak benim için 1 tane port rezerve ettiklerini şubeye gelirsem işleme devam edeceklerini söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joster35 -- 8 Haziran 2020; 12:8:44 >

• Başvuru yaptım ama umudum yok açıkçası, yeni taşındığım bina henüz yeni tamamlandı, cat6 kablolarını yerleştirmiş müteahhit, ama altyapısı başvurusunu yapmamış Dün kendisine başvuru yaptırdık. Artık kaç yıla gelir Allah bilir Ulan 1 yan sokak ötedeki binada yeni yapıldı, oraya fiber altyapı döşemişler, bizim binayı es geçmişler, talep yüzünden mi başka bir şeyden mi anlamadım.

Bu altyapı başvurusundan kaç ay sonra geliyor telekom veya süperonline ? var mı bir bilgisi olan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmediNesaj -- 7 Haziran 2020; 14:41:6 >
  • Bu forumu okuduktan sonra yaklasik 1 ay once ben de alt yapi için basvurmustum 2 3 gun once basvuruma dönüt geldi ardından da ekipler hem aradi hem de gelip projenin hazir oldugu ve isleme gececegi bilgisini verdiler gercekten ise yariyor size tesekkur ediyorum.
    AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ.

• Ben hızım yavaş olduğu için başvuru yaptım ancak telefonla geri dönüş yaptılar. Hız problemlerinin açık kapı sisteminin kapsamı dışında olduğunu belirttiler. Tüketici haklarına şikayet etmem gerektiğini söylediler.
  • deta53 kullanıcısına yanıt
    Neden yapmadıklarını bilmiyorum. Kaymakamlığı arayıp sorun dilerseniz.
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Bu bir firma değil devletin iletişim birimi. Yazabilirsiniz tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 9 Haziran 2020; 16:3:18 >
  • joven kullanıcısına yanıt
    Saha kodu aynı olan herkes aynı dolaptan hizmet alırlar.
  • joster35 kullanıcısına yanıt
    Güzelmiş, hayırlı olsun hocam.
  • AhmediNesaj A kullanıcısına yanıt
    Genellikle binaya temel atarken başvurusunu yaparlar bu tarz şeylerin, İski,İgdaş,Telekom, Ayedaş vb. için. Biraz geç kalmış sizin bina sanırım başvuru için. Olsun sağlık olsun.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Sorunum kaynagi eski dolap karşisina park girişine yeni dolap koyduklarini fark ettim.Sanirsam portun o dolaba bagli oldugunun kanaatina vardim ki calişmalar yapiliyomuşş yeni dolap dilekçesi yerine pırtumu 200mt dolaba aktarmişlar 10,15gün sürücek diyolar kisacasi netsiz kalmak strese sokucak:

• arslan05 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba hayırlı olsun.
  • hckoca H kullanıcısına yanıt
    Başlıktan da belirtildiği üzere, port talebi, altyapı talebi gibi konularda burayı kullanmalısınız. Geri kalan konular içinhttps://tuketicisikayet.btk.gov.tr/
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Nihayetinde iyi bir bağlantınız olacaksa bir süre kesilmesi çok da problem değil hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oLgan

Bilgi almak amaçlı ben de başvuru yaptım, bireysel başvurular ne kadar dikkate alınıyorki? Etrafımda vdsl ve fiber bağlantılar var ancak ben en fazla 12 mbit alabiliyorum. Bu sorunu dile getirdim, ne cevap vereceklerini merak ediyorum.
    Bölgenizdekiler topluca başvuru yaptıklarında daha etkili olacaktır ama bireysel başvuru da yapabilirsiniz elbette. Bir engel yok.
  • Konuyu çok geç görmüşüm.Hemen başvurumu yaptım bekliyorum bakalım sonucu.
  • Sonucu paylaşırsanız sevinirim. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.