|
AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. (123. sayfa)
-
-
Herkese merhaba sokakta herkese fiber kutusu koydular binalara hepsine İnternet verdiler dairelere kadar çektiler bizim binaya sadece kutu koyup gittiler başka birsey yapmadılar 1 seneyi geçti ne yapmamiz gerekiyor Türktelekom aradım vdsl gözüküyor fiber gözükmüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu hakkında en detaylı bilgiyi bölgenizdeki müdürlükten alabilirsiniz.
gitme imkanınız yoksa konuda belirtildiği şekilde açık kapıdan başvuru yapabilirsiniz hepsi olmasa da açık kapı birimleri müdürlükten bilgi alıp iletebiliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gelmediler 😢😢😢
Merhaba
Açık Kapı platformu üzerinden kayıt açabilirsiniz (adresinizi yazıp kutu konuldu ancak aktif edilmedi diyebilirsiniz)
Ya da
https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet
Adresinizi yazıp binanıza ftth kutusu konulduğunu ancak aktif edilmediğini ne zaman aktif edileceğine yönelik bilgi talep ettiğinizi belirtin hocam
tuketicisikayet.btk.gov.tr adresinden de yapabilirsiniz başvurunuzu bilgi almak adına
-
Hangi ildesiniz bilmiyorum ama belki hava muhalefeti sebebiyle gelmemişlerdir hocam
-
Bursadayım. Bende öyle tahmin ediyorum. Hafta başını bekleyeceğiz artık. Türk telekom ofisteki arkadaş 1 hafta içinde aramazsak uğrayın demişti haftaya giderim artık
Tamamdır hocam gelişmeler oldukça yazarsanız çok güzel olur.
-
İstanbul'da altyapı işi sonlandırdılar herhalde. "Kayıt açtık, sizinle ekip görüşecek" denildi gerisi yok. Bir ay oldu neredeyse. Şuan anadoluda köylere vs çekiliyor fiber.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul un neresindesiniz bilmiyorum (profilinizdeki bilgi doğru ise anadolu yakasındasınız) hocam ben anadolu yakasındayım. Benim bulunduğum yerde Kalem İnşaat isimli bir firma fiber çekiyor yeni binalara özellikle. Çoğu yerde karşılaşıyorum Ford Transit arabaları var. Yeni binalara özellikle diyorum çünkü fiberi olmayan yer yok hemen hemen dönüşümün çok büyük kısmı tamamlandı bizim burada.
Şimdi Google da bir araştırma yaptım ve firmanın devam eden projeler sayfasında şöyle bir bilgi var
Türk Telekomünikasyon A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası İhale Bölgesi, İstanbul Anadolu Yakası Sakarya, Kocaeli İlleri Erişim Şebekeleri Mobil, Yapım Ve Bakım Onarım İşleri
İSTANBUL ANADOLU YAKASI
SAKARYA
KOCAELİ
https://kalem-insaat.com.tr/?page_id=3497
-
Pendik’teyim. Aşağıda Gigafiber haritası var, siyah daire benim evimi gösteriyor. U gibi bölgede birçok bina TT fiber kullanıyor ama bizim müstakil bina ve birkaç bina VDSL veya ADSL ile bağlantı sağlıyor. Şu an bölgede herhangi bir altyapı çalışması yok. En sıkıntılı taraf, yan komşularım yüksek hızlarda internet kullanırken benim uzaktan çalışırken bağlantımın yavaş olması (yazılım sektöründeyim) çileden çıkarıyor bazen, oyun veya dosya indirirken uzun süre beklemem gerekiyor. Dahada üzücü olan kısmı fiber rögarı bahçemin hemen önünde hatta üç-dört metre yanımda turuncu fiber kablolar yan binaya gidiyor görüyorum. Üstelik bazen bağlantı çok kötü bir hal alıyor mesela bu günler yavaşlık söz konusu ve destek aldığımda genellikle modem kaynaklı olduğu söylenerek konu kapatılıyor. İnşallah yakında bir çözüm bulunur. O yüzden bir kaç aydır meselenin üzerindeyim. Neyse ben feysbukta cuma mesajı yazayım bari
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 28 Şubat 2025; 8:41:45 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X