< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. (124. sayfa)

-
-
Evet böyle bir cevap alıyoruz. "Fakat lokasyondaki tüm binalar dönüşüm yapılacağı için süre uzun olabilir." cümlesi beni bir tık ürküttü sen ne diyorsun hocam ? @XpressMusic34
-
Bizede sözde cumartesi geleceklerdi 2 cumartesi geçti. Bi kaç sefer telekom müdürlüğünün kapısınıda aşındırdım müdür bi arkadaş var galiba herkez okey vermesine rağmen o işi yokuşa sürüyor gibi sezdim. Her gittiğimde arıyorlar kimi arıyorlarsa ondan olumsuz cevap geliyor. En son perşembe günü uğrayıp durumu sordum haber yok bekliyoruz dediler.
Bende 30 metre havai fiber kablosu verebilirmisiniz dedim neden diye sordu telekomdaki arkadaş.
Yan apartman da kuzenim var onda fiber var adresimi oraya taşıyacağım oradan havai kendime alıcam kabloyu dedim. Başka bi yöntem kalmadı deyince biz getirtiğimizde altyapıyı nolucak dedi şansınıza küsün millenicomda devam edicem kendim çekicem artık dedim ve arladaş ben bi yukarısı ile görüşem deyip gitti.
Onu beklerken o sırada senin işi yaparım diyen arkadaş geldi tam üstüne cumartesi gelmedin dedim. 5 gün sonra sendeyim tanımlamaların bitmesini bekliyorum haber gelsin senin orada bir saatlik işim bar sabırlı ol deyip telefonundan iş dosyası gösterdi. Dosyada adım soyadım herşey yazıyordu. Haber geldikten sonra senin orada bi ali cengiz oyunu yapıp mevcut hattını arızaya düşürücez sonrada fiber çekicez dedi. Yarın 5 günlük süre doluyor bekliyorum. 😂
Benim bu olanlardan anladığım mevcut altyapı var diye müdürlük yapmak istemiyor. Yapmak isteyen arladaşlarda ellerinden geleni yapıyor.
Bu seferde olmaz ise kafaya koydum kendi fiberimi adres değişikliği yaparak kendim yapacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uğurbalci -- 5 Mart 2025; 0:19:41 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Alıntı
metni:biz getirtiğimizde altyapıyı nolucak Bu ne saçma sapan söylem abi? Ne demek bu? Sen altyapıyı getirmek zorundasın dalga mı geçiyorsunuz olm demek lazım. Şirketinin sözleşmesi var. Resmen internet adamlar için malum sitelerden, oyun oynamaktan bet sitelerinden sosyal medyada takılmaktan ibaret.
Benim artık sabır eşiğim geçti kullanmayan adama fiber veriyorlar kullanacak olanı okb damgası basıyorlar. Böyle berbat bir şirket yapısı olamaz. Sokakta 35 mbps olan bina var. Yıl 2025. Saçma sapan berbat bir altyapıyla yaşamaya çalışıyorum yıllardır. İşkence resmen. Musluktan bir serçe parmak su akıyor olsun hamdolsun de kullan demeye getiriyor iss'ler.
Sizin il neresiydi hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bu süreç içerisinde gördüklerim kurum içerisinde gerçekten iş yapmak isteyen insanlar var. Ama bir o kadarda iş yapmak istemeyen yöneticiler var. ben adamlara kablonuzu çekeyim isterseniz boru döşeyeyim yola siz gelin bağlantı yapın teklifini bile yukarıdan ret etti adamlar. Bursa benim il
-
-
Sizin konum neresi? Bu ne hız ya? Bizim iki sene evvel sokağa fiber kablo döşeyip kaçtılar, iki sene sonra bir kaç binaya fiber çekip yine kaçtılar. 20 günde her şeyiniz gelmiş. Güle güle hızlı hızlı kullanın.
Valla hocam önceden hiç yapı olmayıp yeni binaların yapıldığı bi bölge burası. 2 yıla yakındır bekleyem binalae var aynı sokakta ben şanslıyım taşınalı 6 ay oldu henüz. Proje ben taşındığıma onaya gitmişti. Belki sizden farkı şudur internet altyapısı hiç yok bu sokakta
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whistle4545 -- 6 Mart 2025; 20:46:24 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O zaman bi taraftan kötüymüş durum. Şu aralar bir çok kişiden altyapı yok muhabbetini çok duyuyorum. Ortada kazan kazan ilişkisi var ama tipik Türkiye bürokrasisi işte. Adam zorlanarak getiriyor. Öfleye püfleye. Bu adamlar 20 senedir üç beş metre çivi çakıp, bakın her yere fiber çektik dediler yüzsüz yüzsüz.
Aslında burada ürkecek bir şey yok zira lokal bazda değil genel bazda dönüşüm yapacağız demişler sizin bölgeniz adına. İnşallah çalışmaları yapacak taşeron firma hızlıca yapıp bitirirse imalat süreçlerinin akabinde aktivasyon aşamalarına geçilebilir.
-
Hayırlı olsun inşallah. Kutu konulur devamında da aktivasyon aşamasına geçilir inşallah kısa sürede.
-
İnşallah hocam. Tt magnet kullanıyorum 6 aydır. Her ay berbat hızdaki internete 1000 tl vermek o kadar koyuyor ki.
En azından öyle bir alternatifiniz var hocam (çoğu bölgede kablosuz internet cihazları verilemiyor bölgesel kapasite-kapsama vb nedenlerinden ötürü) buna da şükür diyelim. Binanıza kutu konduktan sonra aktivasyon aşamalarına geçilir. Altyapı sorgulamalarda gözükmeye başladığı zaman abonelik alabilirsiniz demektir artık.
-
Peki hocam kutu konmasıyla aktivasyon arasında ne kadar süre geçiyor bilginiz var mı ?
Bölgenizde ihale almış olan taşeron firmanın iş yoğunluğuna ve akışına göre değişebilir hocam süreler. Bir şey söylemek doğru olmaz. İnşallah en kısa sürede kutu montajının yapılıp aktivasyon aşamasına geçilmesini dileyelim.
-
altyapı fiber gözüküyor boş port yok diyor müdürlüğe gittim paketler satışa çıkmamış daha cihaz aktif olmadığı için fiber dönüşüm olmuyor dedi.
-
Merhaba eklediğiniz görseli hangi sorgulama sayfasından aldınız hocam?
Sistem aktif olduğunda boş port yok yazmayacak hocam orada.
-
Çok teşekkürler hocam. Ben de bakayım dedim ama üyelikli sisteme geçmişler o yüzden detay bilgisi göstermedi.
-
düzeldi hocam daha yeni bayiyi aradım başvurumu aldılar bugün gelip kuracaklar.
üyelik hemen oluyor ek referans falan gerektirmiyor üye olup detay sorgulayabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X