< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. (122. sayfa)

-
-
Aracı kişi demiyelim biz ona sonuçda türk telekomun altyapı işlerinden sorumlu bir arkadaş ve türk telekom çalışanı kendisi. Benim şansım o arkadaşın o an orda olup denk gelmem ben konuyu açarken sıradan bir çalışan sanıp açtım konuyu sırf muhabbet olsun diye arkadaş ben sana yardımcı olayım deyince konu buralara geldi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kesinlikle. Bu saatten sonra amerikan başkanı dahil nasayı da göreve davet edeceğim yoksa işimiz yaş
-
Burada benim anlamadığım bunların bir bütçe onay süreci oluyor bu kadar kısa sürede projeyi çizip merkeze gönderip bütçe onayını alıp cumartesi de işe nasıl başlayacaklar?
Bu arada hayırlı olsun umarım en kısa sürede gelir
Benim anladığım proje filan çizilmeyecek zaten karşı binada var arada 3 metre havai olarak oradan çekip kutu koyacaklar
Hocam müdürlüğün en ufak para harcamasında bulunabilmesi için proje sunup bütçe onayı alması gerekiyor diye biliyorum ben.
Ama bazı şehirlerde de tanıdık aracılığıyla birkaç gün içinde evine kazı yoluyla bile fiber gelenleri gördüm yani bu proje işlerinin nasıl yürüdüünü çözemiyorum biraz enteresan 😄
Aman dur nazar değmesin 😀 işin sonunda 3 abonelik istediler binadan getireceğimi söyledim. Bizimde burda en az 3 abonemiz var dememiz gerekiyor dedi.
O zaman belki onu yani abone sayısını gösterip kolayca bütçe onayı alabiliyorlar ya da gider gösterebiliyorlar belki de farklı bir süreç olabilir .
İnşallah en kısa sürede hayırlısıyla gelmesi umuduyla gelişmeleri yazarsınız :)
Hocam herkes merakla sizin süreci bekliyor bakalım neler olacak :)
-
İnşallah en kısa sürede herkes fibere kavusur hocam
-
Nazar değecek diye korkuyorum 😀 bu arada o arkadaş iş yerinden bi abimizin oğlu çıktı dün gece görüşüp kendisine çok teşekür ettiğimi söyledim ☺️
Değmez insallah hocam :)
Bakalım yarın gelecekler mi? Yarın foruma girdiğimizde buraya bir sürü fotoğraf eklemis olursunuz insallah
-
Aslına bakarsan yarın için umudum yok malum hava şartları çok sıkıntı bu günlerde o sebeble haftaya sarkabilir diye düşünüyorum şahsen
Hocam dediğin gibi, proje olmadan mali onayı alınmadan hiçbir iş yapılamaz. Lakin forum arkadaşımızın bahsettiği kadarı ile karşı binasında fiber var. Muhtemelen oradaki kutudan bir kablo çekip kendisinin binasına verecekler. Yani pek bir maliyeti yok esasen yapıldığında fotoğraflarını yükler bakarız hocam.
-
İptal olmasın da geç olsun güç olmasın hocam
-
İptal olur ise her gün babasını arar taciz ederim 😂
-
Aynen öyle olucak. Karşı binadan havai olarak kablo çekip kutu koyacaklar. Hatta kabloyu direk benim kata modeme girelim dedim yok kutu koyalim herkes faydalansın dedi . Kazı işlemi boru vs işlemi olmayacak
Hocam bu dediğin işlemin bir maliyeti yok. Zannedersem o sebeple bu kadar hızlı ilerledi süreciniz. Hayırlısı olsun yarın güzel haberi verirsiniz inşallah.
-
Aynen hocam pek bi maliyeti yok zaten ben kendilerine de isterlerse kabloyu verin havai çekeyim isterseniz yer altından boru koyup kablo ile kendim çekeyim sizler sadece bağlantı yapın dedim baktı arkadaş senin bişey yapmana gerek yok 14-16 boşta yer altı fiber kutudan bağlantısını yapıp karşı binanın kutusuna vereceğiz oradan size havadan kabloyu çekeriz sizin bişey yapmanıza gerek yok dedi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X