Şimdi Ara

AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.310
Cevap
58
Favori
113.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VDSL kapasite sorunu ile ilgili Btk ya şikayetim üzerine 26 hazirana kadar bulunduğunuz lokasyona gelip gereken keşif ve altyapı çalışmaları yapılacağına dair mail aldım fakat emin değilim bağlı bulunduğumuz genel müdürlüğüde aradım onlarda teyit ettiler fakat defalarca bu konuda şikayetim reddedilmişken en son şikayetimde direk tarih vermeleri sanki beni oyalamak ve geçiştirmek için verdiklerini düşündürtmüyo değil varmı böyle tarih veripte çalışma için bulunduğu yere çalışma için gelen?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt
    imzamdaki konu için defalarca keşfe geldiler 3 kere fiber çektiler hala tık yok
  • Çektiler derken çalışma yapıldımı yoksa sadece bakıp gittiler mi?

keşfe ayrı geldiler 3 kere fiber kablo döşediler
  • Hala tık yok diyosunuz neden problem nedir?

en başarısız telekomm müdürlüğü imzadaki linke tıklarsanız anlarsınız
  • Açık kapıdan iki kere dilekçe yolladım ilkine
    BAŞVURUNUZ HAKKINDA AÇIK KAPI OLARAK FİBER İLE İLGİLİ TÜRK TELEKOM UN KAMU KURULUŞU OLMADIĞINDAN CEVAP OLARAK YÖNLENDİRİLEMEMEİŞTİR. BİLGİLERİNİZE RİCA EDERİM.
    ikincisine
    TÜRK TELEKOM UN KAMU KURUMU OLMADIĞINDAN CEVAP VEREMİYORUZ, KENDİNİZİN TÜRK TELEKOM GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE VERİLMESİNİ RİCA EDERİM.
    cevaplarını aldım genel müdürlüğe gitmek dışında ne yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seydahan -- 16 Haziran 2020; 10:51:22 >
  • Dalga geçiyorlar galiba.

AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ.
  • 1 hafta geçti benim başvurum hala havuzda serinliyor.
  • oLgan kullanıcısına yanıt
    Son iki başvurumdan birisine bir ay sonra cevap geldi. Diğerine ise bir ay sonra ara cevap verildi nihai cevap bekleniyor
  • Dün cevap geldi proje hazırlanmış felan, bundan sonra süreç nasıl işliyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmediNesaj -- 17 Haziran 2020; 13:51:14 >

Çalışma sonlanana kadar bekleyin dilerseniz. Size verilen tarih açısından diyorum.
  • seydahan S kullanıcısına yanıt
    https://tuketicisikayet.btk.gov.tr/
  • Bluepower kullanıcısına yanıt
    Sistemsel hata olmuş, önceki sayfalarda da benzer durumları görebilirsiniz. Talebinizi tekrar iletmenizi tavsiye ederim.
  • AhmediNesaj A kullanıcısına yanıt
    Bu süreçten sonra bekleyeceksiniz. 2020 sonuna kadar altyapı çalışması yapılacaktır. Yapılmaz ise, bu başvuru cevabı ile bağlı olduğunuz telekom müdürlüğüne yeniden dilekçe yazacaksınız.
  • oLgan kullanıcısına yanıt
    Yasal cevap süresi 15 gün ama bu süreçte (corona) daha da uzuyor maalesef.
  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Gelir umarım en kısa sürede nihai cevap.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Beliyorum hoca halen :) Başvurumu yaptığımda Türk Telekom abonesi değildim. Şuan Türk Telekom kullanıyorum yeni abonelik aldım. Yarın tekrar bir başvuru yapacağım. Bakalım durum değişecekmi. Bu arada binaya ftth kurulduğunda mevcut bakır altyapı iptal ediliyor mu acaba ? Bilginiz var mı bu konu hakkında.
  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Genellikle eski bakır altyapı sökülüyor ama bazı yerlerde hem bakır hem fiber olabiliyor. Bölgeden bölgeye değişiklik gösteriyor durum.
  • 3 mayıstan beri bekliyorum, konum istanbul cevap yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.