Bildirim
AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. (14. sayfa)
MESSCOLLECTION Hakiki Deri Kartlık, El Yapımı Minimal Kartlık, Erkek & Kadın Minimalist Kartlık, Küçük Kartvizitlik, Şık Para ve Kartlık, Hediyelik Ürün, Tek Çıtçıtlı Kartlık (camel) : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZF17TT
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Teşekkür ediyorum -
Yeniden bir başvuru oluşturup önceki başvurunuzun durumunu sorabilirsiniz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba öncelikle hayırlı olsun. Bence imalatın yapılmasını bekleyin daha sonrasında firma araştırması yaparsınız.
Ne demek hocam.
Bu konudan bende sıkıntılıyım. aynı sokak başında savaştan kalma bir saha dolabı var sokak sonunda ise tip 7 saha dolabı var 2019 da kuruldu. sokağım tam ortasındayım iki saha dolabına da 100 metre civarı mesafem var bizim 15 yıllık dolabı yenilemeden sokak sonuna yeni tip 7 dolap kurdular. Yıl 2020 oldu bizim dolap öldü ölecek kimse bakmıyor dolaba. Bugün açık kapıdan yazacağım bakalım ne cevap gelecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Elbette, talebinizi iletebilirsiniz. -
Hayırlı uğurlu olsun. Rica ederim. -
fixnetin kendi telefonundan arayıp sormak gerek abonelik yapmak için yalan söylüyor olabilirler hiç mantıklı gelmedi -
Teşekkürler konu için, yolladım bakalım başvuruyu, saha dolabının yenilenmesini istedim -
Burada açık kapıya yazan arkadaşların mesajlarını okudum ve bende bulunduğum konumdaki boş port sorunu için açık kapı ya yazdım. Ama bana şöyle bir cevap geldi ;
` Türk telekom aş. Özel kurum olduğu için kuruma dilekçe ile başvurmanız gerekmektedir. - Bursa Valiliği `
Bazı arkadaşlar buradan çözüm elde ederken bana niye böyle bir cevap geldi anlamadım. Fikri olan var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelen cevabı paylaşırsanız sevinirim. -
Olumlu sonuçlanan başvuruların ekran görüntülerini ekleyerek yeni bir başvuru oluşturabilirsiniz. -
Türk Telekom'la ilgili şikayetlerde (konu sahibinin uyarısı üzerine silindi) e-posta adresi üzerinden daha hızlı sonuç alınıyor.
Edit: Türk Telekom'un web sitesi üzerinden de şikayet kaydı bırakmak mümkün, Türk Telekom şikayetleri bu link üzerinden yapılabiliyor:onlineislemler.turktelekom.com.trTürk Telekom Online İşlem Merkezihttps://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleEinstein -- 25 Haziran 2020; 11:44:36 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Hayırlı olsun bir fibere kavuşan forum arkadaşımız daha oldu. Iyi günlerde kullanın diyorum şimdiden. :)
Sağ olun hocam
İlgili başvurunuza açık kapı sistemi üzerinden yardımcı olunamamaktadır.İlgili başvurunuzu 444 1 444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri telefonu üzerinden yapmanız durumunda yardımcı olunacaktır.quote:
Orijinalden alıntı: XpressMusic34
Gelen cevabı paylaşırsanız sevinirim.
Açık Kapı Bürosu' na başvurduğunuz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
Al işte.... -
Açıkkapıdan gelen yanıt, quote:
Yapılan incelemede bulunduğunuz adres bölgesinde hali hazırda devam eden fiber dönüşüm projesi bulunmamakta olup, mevcut altyapıdan mesafeye bağlı hizmet verilmektedir. Yatırım Biriminin, yatırım kriterleri doğrultultusunda ilerleyen tarihlerde değerlendirilmek üzere kayıt altına alınmıştır.
BTKdan gelen yanıt,quote:
Fibernet erişim hizmetinden yararlanmak istediğiniz lokasyonda Fibernet hizmetinin tesis edilmesine yönelik talebinize istinaden yapılan kontrollerde, söz konusu lokasyonda Fibernet altyapımızın bulunmadığını üzülerek sizinle paylaşmak isteriz. Siz değerli müşterimizin kaliteli ve hızlı internet hizmetinden faydalanabilmesi için altyapı talebinizi kayıt altına aldık. Bu konuda çalışmamız tamamlandığında size kısa mesajla bilgilendirme yapılacaktır.
Mevcut imkanlar doğrultusunda altyapı dönüşümünün henüz gerçekleşmemiş olması nedeniyle hizmet sunumu mümkün olamamaktadır.
2020 yılı bitecek halen 12 mbps adsl kullanmak zorunda kalıyoruz, yazık.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X