Bildirim
AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. (16. sayfa)
MESSCOLLECTION Hakiki Deri Kartlık, El Yapımı Minimal Kartlık, Erkek & Kadın Minimalist Kartlık, Küçük Kartvizitlik, Şık Para ve Kartlık, Hediyelik Ürün, Tek Çıtçıtlı Kartlık (camel) : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZF17TT
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Başvurdum bakalım. Ne kadar süre sonra cevap yazacaklar bakalım. -
Sürenin sonuna kadar bekleyin hocam.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba birçok soru sormuşsunuz, farklı konularda da cevap vermiştim. Açık kapı İçişleri Bakanlığına bağlı. Btk ise başkanlık.
Başvuruları her zaman abonelik sahibinin adına yapmalısınız. Buna ek olarak, abonelik yok ise abone olacak olan kişinin başvurması gerekiyor.
Tamam hocam tşk ederim. Btk platformunda hizmet no vs istiyordu ama açıkkapı da öyle bir şey göremedim, o nedenle kendim açıkkapıdan ailemin apartman adına başvurdum. Duruma göre onların hesabından da başvuracağım. -
Tamamdır. :) Gelen cevabı buradan paylaşırsanız sevinirim.
seçtiğim adrese göre mi ilgili kaymakamlığa yönlendiriyor sistem?
İletirim tabi ki hocam. Türk telekom muhtemelen mırın kırın eder. Öncelik yeni bina derler yine. -
Evet. Adres bazlı bir sistem. Sorunun yaşandığı yerdeki kaymakamlık veya valiliğe yönlendiriyor.
Tamam hocam tşk ler. -
Rica ederim.
-
-
Meali:
Söz konusu bölgede fiber destekli saha dolaplarımız mevcuttur. Ancak bölgedeki binaların iç tesisatları eski olduğu için ya hızı alamıyorlar, ya da bağlantıda sorunlar yaşıyorlar. Bina içi tesisat binanın sorumluluk alanında oldugu için (binadaki ankastre kutusu telekoma ait ise kutuya kadar telekom sorumluluğundadır) kabloları yenilediklerinde hatları iyileşecektir. -
Merhaba hocam.
Konudaki geçmiş olumlu cevapların ekran görüntülerini referans olarak ekleyerek yeni bir başvuru oluşturabilirsiniz. -
Hocam binada fiber ile ilgili bir kablo yok ki. Telefon kablosu gibi bağlantı kabloları mevcut binada. Vdsl max 54 mbps hız alınıyor. Kablolama kötü ama fiber altyapı ve kabloyu daireye çekmek onların sorumluluğunda değil mi?quote:
Orijinalden alıntı: XpressMusic34
Meali:
Söz konusu bölgede fiber destekli saha dolaplarımız mevcuttur. Ancak bölgedeki binaların iç tesisatları eski olduğu için ya hızı alamıyorlar, ya da bağlantıda sorunlar yaşıyorlar. Bina içi tesisat binanın sorumluluk alanında oldugu için (binadaki ankastre kutusu telekoma ait ise kutuya kadar telekom sorumluluğundadır) kabloları yenilediklerinde hatları iyileşecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Binada değil, sahada fiberimiz var demişler. Yani bina içi kablolama iyi olması durumunda daha iyi sonuçlar elde edilebilir demişler özetle.
Telekomun yetki alanı ve sorumluluğu bina girişine kadardır. Bina girişindeki ankastre kutusu telekoma ait ise oraya kadardır. Binada tesisat yok ise, kablo uygun bir noktaya kadar çekilir. Bazı bölgelerde fiber dönüşüm kapsamında bina içine de kablo çekildiği görülmektedir. Bunlar bölgeseldir, genel değildir.
Binaya kadar fiber isteğinizi belirli aralıklarla yineleyebilirsiniz. -
En azından Türk Telekom bina girişine kadar fiber çeker mi ? Ona göre de btk dan da başvurmayı düşünüyorum.
Misal kardeşimin binaya (yeni bina sayılır) inşaat zamanı daireye kadar fiber çekmişler.
Şimdi türk telekom bina girişine kadar fiber kutuyu koyup oraya kadar çekseler de olur. -
Binada yeterli talep var ise ve operasyonel faaliyet açısından mümkün ise yapılabilir. Herkesin başvuruda bulunması önemli.
Btk şikayet'ten altyapı için başvursam farklı bir sonuç çıkar mı? -
Benim dilekçe örnekleri konumda görmüşsünüzdür. Herkes binasında imza topluyor veya topluca Btk dan talep kaydı oluşturuyorlar. Siz de bireysel hareket etmek yerine böyle yapabilirsiniz daha faydalı olacaktır.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X