Şimdi Ara

AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.311
Cevap
58
Favori
113.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlgili yerden size bir bilgilendirme yapılmadı ise, yeniden başvuru oluşturup önceki başvurunuzun akıbetini sorgulayabilirsiniz.
  • Merhaba. İlgili talebinizi Açık Kapı aracılığı ile de iletebilirsiniz ancakhttps://tuketicisikayet.btk.gov.tr/ bu adresten iletirseniz daha iyi olur. Sizin konu burayla ilgili daha çok.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim önce firma kanalından deneyeceğim ardından btkdan kayıt açacağım. Gelişmeleri paylaşacağım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tamamdır, çok teşekkürler.
  • İyi günler sayın Türkiye'nin sefil internetini silah zoruyla kullanan genç savaş gazileri. Ben bu açık kapıdan başvurdum bayağı bi süre sonra başvuru sonuçlanmıştır yazdılar onun dışında bir tane bile bir şey eklememişler. AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. Başvurunuz bile doğru dürüst yazamamışlar gerçekten delirmelik. Bu konu hakkında yapabileceğim başka bir şey var mı ben artık gerçekten bunaldım bu internet sorunundan araştıra araştıra yemin ederim öyle bi hale geldim ki tek başıma santral kurabilecek bilgiye sahibim :D Türk telekom müdürlüğüne dilekçe verme kısmına bir göz attım fakat bulunduğum ilçede sadece bireysel hizmet veren saçma sapan yerler var. TT İlçe müdürlüğü falan yok. (İnternet altyapım var ama çok komik hızlarda ADSL sadece fiber ya da insan gibi bi VDSL umuduyla başvurdum.) Bu konuda yapabileceğim bir şey var mı acaba?

• 5RJ32OI 5 kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Açık kapı üzerinden yeniden talep oluşturabilirsiniz. Buna ek olarak ise,https://tuketici.btk.gov.tr/ adresinden yazabilirsiniz. İlçenizde telekom müdürlüğü yok ise, farklı bir ılçede bulunuyordur. Bunun da olmaması durumunda il telekom müdürlüğüne başvurabilirsiniz.

• Selamlar, doğru konuya mı yazıyorum bilmiyorum ama Türktelekom kapsama haritasında "Seçtiğiniz lokasyonla ilgili bilgiye ulaşılamamıştır." Diye bir uyarı alıyorum. Diğer sorgulama sitelerinde de aynı şekiller de uyarı alıyorum, bunu nasıl çözebilirim? Şu an VDSL bir paket de kullanmaktayım aynı lokasyonda ayrıca ona rağmen anlam veremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vexra -- 30 Temmuz 2020; 17:25:27 >
  • Bende fiber altyapının gelmesi için şikayet edeceğim. Senelerdir türk telekom müşterisiyiz. Yıllardır 150metre ileride fiber kabini vardı 6 ay önce 70-80 metre ilerideki 2 bina ilerimize taşıdılar. İnanın artık sıkıldım, bunaldım.
  • vexra V kullanıcısına yanıt
    https://tuketicisikayet.btk.gov.tr/

Bu siteden yazabilirsiniz.
  • Kutsal Kase kullanıcısına yanıt
    Merhaba konuyla ilgili talebinizi iletebilirsiniz.
    https://tuketicisikayet.btk.gov.tr/

Bu adresten de yazabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

İlgili yerden size bir bilgilendirme yapılmadı ise, yeniden başvuru oluşturup önceki başvurunuzun akıbetini sorgulayabilirsiniz.
    Akıbetini henüz sorgulamadım ama başvuru güncellenmiş ve "İlgili Türk Telekom İşletme Şefliği ile yazışma sürecindedir." şeklinde not düşülmüş. Ne anlama geliyor bu ben kimseyle yazışmıyorum
  • oLgan kullanıcısına yanıt
    Yani Açık Kapı yetkilileri Telekom ile görüşüyormuş konuyla ilgili. :))

• Başvurum :

Pamukkale Üniversitesi ... olarak çalışmaktayım. İkamet ettiğim adreste internet hızım çok kötü olduğu için internet altyapısının güçlendirilmesi ile ilgili olarak bu dilekçeyi yazmaktayım. İş sebebiyle evden uzaktan bağlanarak devlet işlerini yapmaktayım zaman zaman. Gazi ... Caddesi No:xx D:3 de ikamet ediyorum. Cadde üzerinde bulunan No:18 de Fiber altyapı kullanılmaktayken aramız 200 mt olmamasına rağmen ben 4 mbit hız alamamaktayım. Yine yan cadde olan Ak.. Caddesi No:20 de 35 mbitlik hızlar kullanılabilir olduğu halde bizim apartman çok yavaş bir internete mahkum edilmiş durumdadır. Ekte verdiğim adreslerin ve altyapılarını gördüğünüz üzere benim saha dolabına olan uzaklığım 2160 mt iken Sorgu No: 2115776864 , aynı cadde üzerinde bulunduğumuz Gazi .. Cad No:18 in saha dolabına uzaklığı 0 mt dir Sorgu No:2115781508. Yine aramızda 400 mt bulunmayan ak... cad no:20 nin dolaba uzaklığı 240 mt dir Sorgu no: 2115772623. 2020 yılında bu kadar yavaş bir internet ile yaşamak istemiyorum. Örnek vermiş olduğum adresler gibi hızlı internete kavuşmak eğer mümkünse saha dolabımın değiştirilmesini saygılarımla arz ederim.

Ekler : AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ.AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ.AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ.

Gelen Cevap:

Merhaba, Açık Kapı Sistemi'ne fiber internet alt yapısı sağlayıcı bir kurum bağlı bulunmamaktadır. Türk Telekom'a şahsen müracaat etmeniz gerekmektedir.

Açık Kapı Bürosu' na başvurduğunuz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raistland -- 6 Ağustos 2020; 10:23:26 >

• raistland kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Konu içerisinde yer alan olumlu geri dönüşleri ekran görüntüsü şeklinde ekleyerek yeniden başvuru oluşturabilirsiniz. Ek olarakhttps://tuketicisikayet.btk.gov.tr/ adresinden de başvuru oluşturabilirsiniz.
  • Aylar sonra talebim kapatılmış

Sonuç; Türk Telekom AŞ. 'den alınan cevabi yazıda "internet alt yapı talebinizin 2021 yılı yatırım programında değerlendirileceği" bildirilmiştir.

Ben o zamana kadar evi satarım
  • oLgan kullanıcısına yanıt

2021 e girerken tekrardan talep açın, talebinizi yinelemeyi unutmayın.

• Ben de ilk başvurumun geçiştirilmesi üzerine 2. Bir başvuru açtım ve böyle bir cevap aldım. Telekomun cevabına nasıl ulaşacağım peki ?
    AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musta2 kullanıcısına yanıt
    Kurum cevapladığı takdirde sizin bilgileriniz ile size ulaşacaktır. Sisteme girerken iletişim bilgilerimizi veriyoruz, muhtemelen telefon ederler veya sms gelebilir. Eğer bir dönüş alamaz iseniz yeniden bir başvuru oluşturarak önceki başvurunuzun akıbetini sorabilirsiniz.
  • Teşekkür ederim hocam umarım sonuç alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.