Şimdi Ara

AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.342
Cevap
60
Favori
115.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şöyle hocam. 3 yıldır binaya altyapı gelmemiş. Bizde mart gibi aldık evi mayısta başvurumuzu yaptık. Aylardır uğraşıyorum. Bizimle beraber 12 daireden 9 daire başvurmuş ve 20-30 metre ötemizdeki binalarda FTTH var. F ile işaretlenmiş binalar fiber diğerleri ADSL. Projenin onaylandığını kesin bilmek istiyorum sadece yoksa 6 ay sonra yapılsa da üzülmem. Böyle bir planları varsa proje sıraya alınmışsa bana yeter zaten.
    AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weeknd -- 30 Ekim 2020; 16:21:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• O şekilde bir cevap verilmişse alınmıştır hocam. İptal olma ihtimali olmaz.

• Olumlu dönüş beklemiyorum ama başvurduk bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knucker3 -- 2 Kasım 2020; 0:1:14 >
  • Knucker3 kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 2 Kasım 2020; 14:26:33 >
  • Kilitsiz kötü durumda ama şunu değiştirtemiyorum maalesef.

Sizin buna ait olduğunuza eminsiniz değil mi? Saha kodu tutuyor mu?

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Arkada gözüken binada oturuyorum başka bir saha dolabında olamam diye düşünüyorum , maalesef bu dolaba bağlıyım AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. Güzel bir vdsl destekli dolap gelse bende gidip keenetic extra dsl alsam keşke ama nerdee

Başvurularınızı yapıp bekleyin hocam. Umarım yenilenir kısa sürede.

Bakalım artık btk,açık kapı filan hepsine yazdım. En son çare yeni çekilmekte olan kablonete geçeceğim istemeye istemeye.

Bekleyin bakalım ne cevap gelecek hocam.

• Bende fiber altyapı talebinde bulundum. Karşı binamda ve çevremdeki binalarda fiber var. Fiberin dağıtıldığı menhol e uzaklığım 30 metre. Bakalım sonuç ne olacak. Halihazırda VDSL kullanmaktayım. Geri dönüş ortalama kaç gün sürüyor ?

• Yasal süresi 15 gün hocam.

Tm dır beklemedeyim, cevap geldiğinde yazarım buraya

• Teşekkürler hocam.

Bu şekilde dönüş yapıldı.

• Konudaki geçmiş ekran görüntülerine bakarsanız olumlu dönüş yapılan başvurular da var. Size ise BTK ya başvurmanız önerilmiş. tuketici.btk.gov.tr adresi hocam.

• Pazartesi belediyedeki arkadaşlarla görüşme sağladığımda kazı izni veremediklerini çünkü vatandaş parseline denk geldiğini farklı bir güzergah çizmeleri gerektiğini türk telekoma iletmişler belediyedekiler. Moralim çok bozulmuştu çünkü oturduğum bölgede doğru düzgün yol yok sokaklar belli değil vs. Google da bile gözükmüyor. Bugün belediyeyi bir daha aradığımda türk telekom 2. güzergahı çizmiş. Bu sefer belediyeye (park bölgesi diyorlar galiba) ait bölgeden geçirmişler güzergahı. Kazı izni verilmiş. Artık top türk telekomda. Bekliyorum. Kişisel olarak çok teşekkür ederim size @XpressMusic34. Bu konuda çok yardımcı oluyorsunuz insanlara. Açtığınız konular olmasa büyük ihtimal starlink gelene kadar altyapı gelmeyecekti :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weeknd -- 5 Kasım 2020; 15:1:10 >
  • Estağfurullah hocam. Rica ederim :)

• Merhabalar. Aylardır internet altyapısı başvurusu ile uğraşıyorum ama bir türlü sonuç alamıyorum. Bina altında türk telekom fiber kablosu var ancak kurulum yapılmamış durumda. Son olarak ise açık kapı üzerinden bir başvuru yaptım.

İSKENDERUN TELEKOM MÜDÜRLÜĞÜ ERİŞİM PLANLAMA BİRİMİNE; ************ İskenderun, Hatay ADRESİNDE İKAMET ETMEKTEYİM. BİNAMIZDA TELEKOM ALTYAPISI OLMADIĞINDAN HİZMET ALINAMAMAKTADIR. YENİ ABONELİK BAŞVURULARI VE NAKİL TALEPLERİ YAPILAMAMAKTADIR. ADRESİMİZE TELEKOM ALTYAPISI TALEP ETMEKTEYİZ/ETMEKTEYİM. ALTYAPI TEMİN SÜRECİYLE İLGİLİ BİLGİLENDİRMENİZİ ARZ EDERİM.

Şeklindeki başvuraya şöyle bir cevap verdiler;

HATAY TÜRK TELEKOM MÜDÜRLÜĞÜNÜN cevabi yazısı şu şekildedir; Söz konusu adresteki binaya kadar fiberimiz kablo gitmektedir. Bina müteahhitti bina içi fiberi sistem odasına getirmediğinden sistem odasına kablo çekilememektedir. Müşteri bina sistem odası ile Şirketimize ait menhol arasında kazıyı tamamlanması halinde altyapı sağlanabilecektir.

Tam olarak ne demek istediklerini çözemedim. Menhole ben mi fiber çekeceğim binada zaten tt menholden çekilmiş fiber var kendileri de diyor bunu (bozuk bir türkçe ile de olsa). Kazma kürek ile ben mi girişeceğim bu işe kafam almıyor forum.. Yardımlarınızı bekliyorum.

• biglooper B kullanıcısına yanıt
    Hocam selam. Diyor ki, bina kablolarının toplandığı alan ile benim sokaktaki kapağım arasında kablo yok. Bunu da müteahhitler yapıyor genelde. Siz bina içi durumu halledip telekoma tekrar başvuracaksınız ama bunu müteaahite söyleyin dilerseniz.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.