Hocam şöyleki fiber turuncu kabloyu kendiler bu yıl başında sokaktaki kapaktan bina bodrumuna döşemişler ancak bina içinde bir kurulum yapmamışlar. Turuncu tt fiber kablosu aşağıda bekliyor yani sadece dairelere dağıtımı yapılması gereken kutuyu kurmaları gerekiyor. Ama bana neden böyle cevaplar veriyorlar anlayamadım.. Edit: Türk telekom tarafından arandım ve bana 31 Aralık 2020 gibi sallamasyon gibi duran bir tarih verdiler. Bu tarihten önce kurulum tamamlanacakmış dediklerine göre. Daha önce de bir çok defa arandım ama tarih veremiyorlardı (24 ay içinde vs diyorlardı) bu sefer rahat bırakayım diye demiş olabilirler. Ama benim peşlerini bırakmaya niyetim yok. Sürekli yazacağım açık kapı üzerinden. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biglooper -- 7 Kasım 2020; 23:16:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. (21. sayfa)
-
-
Merhaba. Bina içi tesisatı dediğim gibi binadakiler yaptıracak. Bazen telekom yapıyor ama sizin orada işlem nasıl olur bilmiyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam şuan yıl sonuna kadar bütçe çıkmıyor yıl başından sonra tekrar deneyin yada binada kaç daire varsa daire başına (en az 5 daire olacak ve tt abonesi olacaksınız ) 200tl toplayıp türk telekoma iletip sorununuzu çözebilirsiniz
-
Ne parası bu? Nereye veriliyor?
türk telekoma veriliyor
-
Böyle bir uygulama ben hiç duymadım. @ö1f1 hocam ne düşünüyorsunuz? Duydunuz mu bu tarz bir durum?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 10 Kasım 2020; 10:32:56 >
Hocam bende duymamıştım şimdiye kadar hatta bu konu ile ilgili konu bile açtım bilgisi olan kimse çıkmadı
-
Anladım hocam.
Valla ben de duymadım ama işin garip kısmı şu, başlamışbir projenin zaten bütçesi önceden ayrılmıştır. Bu saatten sonra bütçenin çıkıp çıkmaması projeyi normal şartlar altında etkilemez.
-
arkadaşlar türk telekom portları diğer şirketlere neye göre dağıtıyor?
ben millenicomda port bekliyorum mesela şu an, sabah 09.30 - 10.15 arası hem vdsl hem adsl boş port gözüküyordu müşteri hizmetlerine söyledim, teknik ekiplere ilettiler ama port bana gelmeden başkasına gitti.
türk telekom portları önce kendi müşterisine verip sonra mı türknet millenicom netspeede dağıtıyor işlem nasıl oluyor bilgisi olan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam
Şirketler arasında anlaşmalar var. Buna göre değişiyor durum.
Hocammm şuan netspeed kullaniyorum verdikleri port veya hatt sıkıntılı problemli net yok milenicom bbaşvuru yapsam ayni portumu vericekler.?? 10tl fazla olsun başka firma olsun sorumlu bulamiyorumm sıkıldim artk milenicom geçiş yapmak istiyorum ayni sorun ordada devam eder boşuna bekleyip fatura ödemek istemiyorum bilginiz varmi bu konuda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onlarla konuşun hocam dilerseniz.
quote:
Orijinalden alıntı: biglooperHocam şöyleki fiber turuncu kabloyu kendiler bu yıl başında sokaktaki kapaktan bina bodrumuna döşemişler ancak bina içinde bir kurulum yapmamışlar. Turuncu tt fiber kablosu aşağıda bekliyor yani sadece dairelere dağıtımı yapılması gereken kutuyu kurmaları gerekiyor. Ama bana neden böyle cevaplar veriyorlar anlayamadım..
Edit: Türk telekom tarafından arandım ve bana 31 Aralık 2020 gibi sallamasyon gibi duran bir tarih verdiler. Bu tarihten önce kurulum tamamlanacakmış dediklerine göre. Daha önce de bir çok defa arandım ama tarih veremiyorlardı (24 ay içinde vs diyorlardı) bu sefer rahat bırakayım diye demiş olabilirler. Ama benim peşlerini bırakmaya niyetim yok. Sürekli yazacağım açık kapı üzerinden.
Son durum ile ilgili güncelleme yapayım, bugün gelişme kaydettim. Açık kapıdan bir kere daha durumu belirttim ve kablonun hazır olduğunu söyledim. Ekipler bugün geldi ve fiber kabloya baktılar. Önceki ekip fiberi elektrik odasına kadar çekmemiş (böyle bir imkanları olduğu halde). Kablolar bodrum katındaki dairenin havalandırmasından geçiyormuş onlardan rica ettik fiber kabloyu da oradan elektrik odasına çekti ekipler.
3-7 güne elektrik odasına sonlandırıcı konur dediler siz şimdiden bir elektrikçi ile anlaşın türk telekoma gelin size ücretsiz fiber kablo makarası vereceğiz sonlandırıcı ile ev arasına fiber kabloları çektirin dediler. Eveet şimdi bina sakinlerine durumu açıklayıp ortak şekilde elektrikçi çağırıp her daireye fiber kabloyu çektirmekte iş...
Ama olsun 2 ay kadar şikayetlerim işe yaradı ve ekipler geldi ve aradılar açık kapı şikayetiniz için geliyoruz diye
-
Hayırlı olsun hocam.
Internete, fibere kavuşan forum arkadaşlarımızı gördükçe mutlu oluyorum.
Her şey için sağolun hocam. Çok yardımcı oldunuz konunuz ile
-
Rica ederim hocam :)
-
BTK ya saha dolabı değişimi için 28.10.2020 tarihinde atmış olduğum mesaja 15.gün yanıt geldi.
https://www.hizliresim.com/zYXl5C
Edit : Apartmanımın önündeki değilde alttaki saha dolabına ekip gelmiş. Fiber'e ek yapıyorlar sanırım. Saha dolabı gelmeden fiberi çekmeyeceklerine göre benimle bir ilgisi yok diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knucker3 -- 12 Kasım 2020; 15:56:45 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Knucker3BTK ya saha dolabı değişimi için 28.10.2020 tarihinde atmış olduğum mesaja 15.gün yanıt geldi.
https://www.hizliresim.com/zYXl5C
Edit : Apartmanımın önündeki değilde alttaki saha dolabına ekip gelmiş. Fiber'e ek yapıyorlar sanırım. Saha dolabı gelmeden fiberi çekmeyeceklerine göre benimle bir ilgisi yok diye düşünüyorum.
https://www.hizliresim.com/ZIntm1
Siz gene şanlısınız. İnşallah yakın zamanda olumlu dönütler alırsınız. Btk'ya Fiber altyapı talebinde bulundum. Adamlar bizim şirketimizle alakalı değil diye cevap geldi TTNET'ten. Güler misin ağlar mısın. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali-123 -- 12 Kasım 2020; 14:4:18 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X