< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. (19. sayfa)
-
-
Hocam siz bu konuda çok ilgilisiniz öncelikle teşekkür ederiz emeğiniz için.
Türk Telekom daha dün işlerim var dışarıdaydım düşey reklam panoları asmış Gaziosmanpaşa'da Fiber keyfi gibi bir şey. Bu fiberi bir biz mı göremedik o kadar şikayette bulundum diyerek sinirlendim.
Ozelmusteriyonetimi bana dönmedi hala fiber konusunda. Cep telefonu konusunda 2020 sonuna kadar baz istasyonu probleminizin çözümlenmesi bekleniyor dediler.
Btk ve mail adreslerine fiber dönüşümü hakkındaki sıkıntıları bildirdim sizce açık kapı iş görür mü yoksa burada genel olarak herkesin attığı gibi genel müdürlükle görüşün cevabına ihtiyaç duymuyorum açıkçası çünkü yapacağım bir o kaldı.
Artık 10 yıl olacak hala fiber dönüşümü yok sokağın başında 3 apartmanın önüne kurulmuş gerisi bekliyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam merhaba.
Öncelikle rica ederim. Açık kapı sisteminden hem gsm hem de sabit internet ile ilgili sıkıntıları bildirebiliyoruz. Konuda baktıysanız olumlu cevap alanlar da çoğunlukta. Evet olumsuz dönen açık kapı birimleri de oldu ama geneli olumlu şekildeydi.
Şansınızı deneyin derim hocam bir sıkıntı oluşturmaz.
Türk Telekom öyle rezil bir firma ki onun gibi bir firma daha dünyaya gelmez. 8 yıldır boş port sorunu ve altyapı iyileştirmesini yapamayan rezil bir firmadır. Boş port olmadığı için 57 Mbit destekleyen Vdsl portuna geçemiyorum. 8 yıldır dilekçeler vererek,sosyal medyadan yazarak, arayarak şikayetlerimi ilettim ancak hiç birinden bir şey çıkmadı. 8 yıldır aldığım en fazla hız 10 mbit ( 6 yıl 8 Mbit diye satıp 6 verdiler.) Sürekli aynı şeyler efendim yoğunluk var arkadaşlarımız çalışıyor ancak zaman veremiyoruz. Bazıları 90 ila 180 gün beklemeniz lazım diyor. Bunu dedikleri anda deliriyorum. Diyorum bu yeni bir sorun değil ki bekleyeyim 8 yıl olmuş 8 yıl koskoca ne 90 kaldı ne 180. Bu ay 2 tane farklı Müdürlüklere dilekçe verdim bir şey çıkacağından değilde gene verdim işte. 1 hafta önce Cimer'e yazdım ilk defa oda 2 gün sonra BTK'ya yönledirdi ama hala orda kaldı bi gelişme olmadı. Cimer'i beklemeden Açıkkapıya başvursam mı yoksa Cimer'in sonuçlanmasını mı beklesem kararsız kaldım.
-
Merhaba. Açık kapıya da başvurabilirsiniz hocam.
12.10.2020
Saat : 20.57
İtibari ile başvurumu yaptım geriş dönüş olduğunda bilgilendireceğim.
-
Tamamdır.
İstanbulun çok merkezi bir yerinde E-5'in yakınında oturuyorum, hala görseldeki hızlarda internete bağlanıyoruz, altyapı 13 mbps destekliyor gözüküyor, 7 üstünü görmedim, vodafonela bağlıyken durum daha içler acısıydı 3.5 üstü görmemiştim şimdi 5-7 arası ortalama bir hız ile kullanıyorum. Freelance iş yapıyorum, upload yapmak zaten işkence, cloud servislerini kullanamıyorum. Açık kapıya da başvurumu yaptım an itibariyle, hiçbir umudum yok ama belki bir ihtimal. Eğer cevap alırsam paylaşacağım.
-
Merhaba hocam.
https://netspeed.com.tr/altyapi-sorgula//
Buradan bir sorgulama yapar mısınız adresinizle ilgili?
-
Tabi hocam, sonuç bu şekilde:
-
Maalesef çok uzaksınız saha dolabına, santrale.
https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-dilekce-ornegi-ornekleri-ve-altyapi-port-fiber-talepleri--140072962-10
Kısaca şu şekilde başvurdum :D
Merhaba, fiber altyapı talebinde bulunmak istiyorum. Teşekkürler.
Umarım ya bsg diye dönüş almam
-
Çok kısa olmuş hocam. Bu şekilde olması yerine, halihazırda kullandığınız internet türünü (ADSL,VDSL) yazıp FİBER talep ettiğinizi belirtebilirdiniz doğrusu. :)
-
Merhaba, Hakkari Şemdinlide öğretmen olarak görev yapıyorum. 1 ay evvel Türk Telekom'a bir internet başvurum oldu, sorgulamalar yapıldı, altyapınız var denildi ve abonelik başlattılar, kurulum randevusu verildi, randevu günü gelen giden olmadı, sonra yine kurulum randevusu verdiler, yine gelen giden olmadı, akabinde altyapınız yok deyip aboneliği iptal ettiler. Şimdi netspeed'den adresimi check ettiğimde altpayı var hatta port da var olarak gözüküyor. Benim şimdi kafam karıştı, ne yapmam lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tekrar başvuru yapabilirsiniz.
Şimdi bunlara güveneyim mi? :D @XpressMusic34
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weeknd -- 21 Kasım 2020; 18:42:16 > -
Hayırlı olsun şimdiden. :)
Sağolun hocam. Birkaç saat önce belediyeyi aradım. Dedim böyle böyle Türk Telekom size altyapı için kazı izni vs. istedi mi? Türk Telekom vermişse büyük ihtimal biz ona kazı izni veririz dedi. Yetkili arkadaş pazartesi bilgilendirecekmiş gerçekten Türk Telekom proje çizmiş mi diye. Bekliyorum artık. 2 hafta önce de Türk Telekom 25 ekimde keşif aracı göndereceklerini söyledi. Ne gelen oldu ne giden. Bende fark etmemiş olabilirim tabii.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weeknd -- 21 Kasım 2020; 18:42:52 >
Hocam proje sırasına alındı ise, ödenek durumuna göre yapılacaktır. Süre talep etmeyin, kimse süre veremez zaten.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X