Şimdi Ara

Açık lise

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben açığa geçmek istiyorum, okul + dershane olmuyor çalışacak zamanım kalmıyor. Açık lise için birkaç sorum var bilenler lütfen bana pm atabilir mi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Açık lisedeyim dh yazabilirsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Misakimi10537 M kullanıcısına yanıt
    Geçen sene sınavlar online idi bu sene de öyle olursa geçmek çok mantıklı

• Hocam ders seçimini yaptınız mı? Tek dönemde mezun olabiliyor musunuz?

Sadece zorunlu dersleri aldım tek dönem konusunu birkaç kişiyle konuştum olabiliyorsun dediler olabilirsem olacağım ama kesin olabilecek miyim bilmiyorum

• Hocam bir de sınavlardan çok yüksek almazsak obpye nasıl yansicak çünkü online olmama ihtimali de var

Açık liseden mezun olunca yksde ortalaman ayrietten 0.06 katsayı ile çarpıyor bu da birkaç puan yüksek gösteriyor obpyi ama gidip 50 obp yaparsan 65 olmaz tahminimce 85i 88 yapar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 12de geçen biri ilk dönemde mezun olamıyor daha erken geçseydiniz mesela 9da 3.5 yılda ya da daha erken mezun olabiliyordunuz

Hatta yanlisim yoksa 9da gecip 3 yilin sonunda yksye giren vardi ama 12de gecip ilk donemde gecmek imkansiz

Çünkü vermeniz gereken ikişer ede din ing ink sınavları var ve dönemde bir sınav oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi femert -- 15 Eylül 2022; 23:0:43 >
  • kesinlikle liseyi açıktan okuyup o boş vakitlerinde kendini geliştirme ve üniversiteye adamalısın kendini. ben zamanında ailemden dolayı yapamadım çok pişmanım

• Benim lise ömür törpüsüydü zamanının 7 yıllık Anadolu liselerinden idi, ortalamam da keza çok düşük geldi o zamanda da eğitim sıkıntılıydı ama en azından şu anki sözde lise okuyup dört işlem yapamayan sıfat ile zarfın farkını bilmeyen ekipten daha iyi bir eğitim alabildik.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.