Şimdi Ara

Açık lise ve obp sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 2.dönem açık liseye geçtim.31mayis-1haziranda açık lise sınavları yapıldı.Açıklanma tarihi 2 temmuz demişler.lys sonuçları hesaplanırken benim obp puanım ne olacak?Bir bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geçen sene böyle bi sorun olmadı sanırım, hiç konuşulmadı sınavdan sonra, olsa zaten haberi yapılırdı ''ders çalışmak için açık liseye geçenlerin hazin sonu'' diye :) yada en azından okuldan tasdiknameyi alırken uyarırlardı, zannetmiyorum bu senede sıkıntı olacağını

• Ama garip yani büyük ihtimal ösym ye daha önce ulaştırıyorlar sınav sonuçlarını.

• yok anlatıyım ben sana türkiyede bu sistemde nasıl bi açıklık olduğunu 9. sınıf okul puanım 71 10 70 11 70 12 1.dönem okuldaydım oda 72 ben açıklisye geçtim ve inglizceden kalmıştım sonra senin gibi telaşa düştüm ösym fln aradım burdaki ösym binasına fln gittim bana hiç kimse bilgi vermedi hatta açık liseyi aradım 3 4 küfür ettim çok sinirm bozulmuştu nese öss sınavı açıklandı bide ne görürüsn ben okul puanı 4 sene ortalama olmuş u78 :s ben de inanamadım
  • :)İlginç.Bir sınavı düzgün yapmayı beceremiyorlar.Bu senede 9000 kişinin ösymnin kendi hatası yüzünden iptal olmasi ve gelecek seneye girsinler diyip ösymnin kestirip atması da çok komik.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burslar ve Yaş sorunu?
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.