Şimdi Ara

Açık liseye geçiş hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lise sonum ben,anadolu lisesi öğrencisiyim bu açık lise çok mantıklı gelmeye başladı bana okulumuzdan da 7-8 kiçi geçti şuan açık liseye ? sizce geçmem mantıklı olur mu dershaneyle halledebilir miyim ? Ortalamam şuan 67 civarı o ortalama düşer mi ? yoksa yükselir mi ? Görüşü olan paylaşırsa çok sevinirim 1 hafta vaktim var :(

• Bende düşünüyorum konu açtım buraya gormussundur Açık lise ile ilgili diye ama bir iki soruma cevap bulamadim arkadaşlardan yardım bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperen1234 -- 20 Eylül 2013; 0:48:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_999

Arkadaşlar lise sonum ben,anadolu lisesi öğrencisiyim bu açık lise çok mantıklı gelmeye başladı bana okulumuzdan da 7-8 kiçi geçti şuan açık liseye ? sizce geçmem mantıklı olur mu dershaneyle halledebilir miyim ? Ortalamam şuan 67 civarı o ortalama düşer mi ? yoksa yükselir mi ? Görüşü olan paylaşırsa çok sevinirim 1 hafta vaktim var :(

Açık lisedeki girdiğin derslerin (6 ders zorunlu gerisi seçmeli) sınavını iyi verip bir de artıdan seçmeli olarak matematik geometri seçersin puanın bayağı yükselir.mezuniyet ortalamanın 75 i bulması muhtemel.
    Sonuç olarak senin programına bağlı.Olaki geçersen lys konularının tamamını ygs den önce bitir.Mesela ygs den önce türevi bilirsen en fazla kaç olur en küçük alacağı değer gibi ygs mat sorularını türevle 20 sn de yaparsın.Açıkliseye geçip boğaziçi ee ye giden arkadaşım var.İş sizde bitiyor.

• Beyler başka görüşü olan yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleyman6943

quote:

Arkadaşlar lise sonum ben,anadolu lisesi öğrencisiyim bu açık lise çok mantıklı gelmeye başladı bana okulumuzdan da 7-8 kiçi geçti şuan açık liseye ? sizce geçmem mantıklı olur mu dershaneyle halledebilir miyim ? Ortalamam şuan 67 civarı o ortalama düşer mi ? yoksa yükselir mi ? Görüşü olan paylaşırsa çok sevinirim 1 hafta vaktim var :(

Açık lisedeki girdiğin derslerin (6 ders zorunlu gerisi seçmeli) sınavını iyi verip bir de artıdan seçmeli olarak matematik geometri seçersin puanın bayağı yükselir.mezuniyet ortalamanın 75 i bulması muhtemel.
    Sonuç olarak senin programına bağlı.Olaki geçersen lys konularının tamamını ygs den önce bitir.Mesela ygs den önce türevi bilirsen en fazla kaç olur en küçük alacağı değer gibi ygs mat sorularını türevle 20 sn de yaparsın.Açıkliseye geçip boğaziçi ee ye giden arkadaşım var.İş sizde bitiyor.

Vay be acik liseden bogazici ee ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: anatomi96

quote:

Orijinalden alıntı: suleyman6943

quote:

Vay be acik liseden bogazici ee ...

ben geçmek istiyorum ama ne ailem ikna oluyor ne de hocalar

• okula geri dönülebiliyormuymuş mesela 10. sınıfta geçsek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.