Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: commandostigre , commandostigre
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
70.059
Cevap
2.060
Favori
8.472.994
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
620 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

2 TL'lik hugo boss var mı hocam?

yok hocam.. 2 tl.ye bile ürün yapabiliriz dedim heralde onu sordunuz :)

15 TL'lik ilan nerede acaba göremiyorumda mobildeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Buyrun hocam
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Buyrun hocam

Listeye aldım linki teşekkürler .

• Tüm kargolar gönderilmiştir. Hepinizin kesesine bereket.. Bir kaç saate kadar takip kodlarını iletmiş ve sanalpazara girmiş olurum. Bir kısmını girdim sanalpazra. Acil çıkmam gerekti. Pc başına döndüğümde tümünü girmiş olurum.

Sevgiler.

EDIT: Sanalpazar olan kodlar girildi. Diğer arkadaşlar kargo takip kodu isterlerse eğer lütfen kargo yaptığımız isimleri ile pm atarlarsa hemen verelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 22 Ocak 2014; 19:09:00 >
  • Arkadaş ilk mesajda belirtmemiş ben soyleyim , tek üründe kargo ücretli ( 5 tl )
    1 ürün 20 tl ( 5 tl kargo )
    2 ürün 30 tl

Tek ürün almak pek mantıklı degıl

• Kampanya dışında kargo ücreti 5 tl.dir. Adet fiyatı 15 tl
  • eser hocam.....aldım malları..
    jadore güzelmiş....açık tenli bayanlara güzel bir hediye arkadaşlar...düşünebilirsiniz..
  • Spicebomb
    Hugo Boss Vanilla
    Diesel - Only The Brave
    Vakko

ulaştı elime, paketleme süper parfüm şişelerini de beğendim. Genç olduğumdan dolayı spicebomb yakışmaz bana sanırım, onu babama hediye edeceğim :) kokusu harika ama. Vakko favorim.

Teşekkürler, 2. alışverişte görüşürüz hocam.
  • arkadaslar kargo elime ulasti...
    diesel
    one million
    invitcus
    hugo boss özel

paketleme cok iyi hicbirsekilde akma damlama yok. diesel güzel, invictus mükemmel, one million ilk sıktgmda begenmedim ancak 45 dakika sonra harika bir hal aldi, hugo boss ozel sekerli bir koku, sekerli sevmedigimden hosuma gitmedi. kesinlikle sozunun eri bir.arkadas guvenle alisveris yapabilirsiniz. arkadasin uzerine hugoboss sktik her esintide buram buram kokusu geldi, ilgine tesekkurler bunlar bitsin yine gorusuruz:)

• Invictus ve noir nasil kokular fresh mi sekerli mi baharatli mi nasi tarif edebilirsiniz

• eternalsun Merhaba Hocam. Invictus tatlı bir koku denemeyecek kadar tatlı. o da meyvemsi bir tatlılık. şekerk oku değil yani. Noir ağırdır. Ağır abi kokusu tarzında. Her tom ford kadar ağırlığı mevcut..

eagle_man , Exhell , ganeja Arkadaşlar güle güle kullanırsınız inşallah. Beğenmenize sevindim. Tekrar görüşmek üzere inşallah (:
  • Eser bey sağolsun siparişten 15dkkika sonra kargoya verdi. Hizlı kaliteli hizmet :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ademtulu

Eser bey sağolsun siparişten 15dkkika sonra kargoya verdi. Hizlı kaliteli hizmet :)

Siz sağolun Hocam ne demek. İşimiz :)
  • Kargomu bugun teslim aldım, Lacoste essential koku benzerliği %95 , nerdeyse aynı, biraz daha yoğun sadece
    açık parfumlerde gordüğüm en kaliteli şişe, atomiseri metal, ayrıca paketleme de çok başarılı akma vs söz konus değil.
    arkadaşın esanflığı, ilgi alakası için de ayrıca parantez açamak isterim.
    Sonuç memnun bir müşteri
  • Son siparişim de sağ salim elime ulaştı. kendisinden zaten daha önce 10+ şişe ürün almıştım. Güvenle alabilirsiniz. Kargo geldiği esnasında yanımda arkadaşım vardı. Kendisi de hemen orada denedi ve oldukça memnun kaldı. Herhalde o da yakında siparişini verecektir

• Vay arkadas herkesin parfümü gelmiş biz hala kargo bekliyoruz , görende yurtdışından geliyor sanar yarın gelecekmiş. Aras kargo tirt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur06

Vay arkadas herkesin parfümü gelmiş biz hala kargo bekliyoruz , görende yurtdışından geliyor sanar yarın gelecekmiş. Aras kargo tirt

Bilmiyorum dikkat ettiniz mi ama konu sahibi arkadaş Artvinden yolluyor ( bana göre ülkenin diğer ucu- ege bölgesinde yaşıyorum) bu yüzden hangi firma olursa olsun kargonun gelmesi 2 gün sürüyor ( tüm kargoların sitesinden bu bilgiyi kontrol edip doğrulayabilirsiniz). Bu yüzden bence arkadaş yerine kargoların bu uygulamasına dikkat etmeniz tüm alışverişleriniz açısından daha iyi olur. Benim de kargom 2 günden biraz fazla bir sürede geldi ki bu da kargonun üniversiteye dağıtımıyla alakalı bir durumdu. Şahsen kargo sağlam ulaştıktan sonra bir kaç güne takılmaya değmez. Sonuçta insanlık hali o gün sipariş kargoya yetişmemiş olabilir yada kargo firması başka şeylerden dolayı geç ulaştırmış olabilir. Ucuza cep telefon alcam diye sipariş sonrası bilerek 20 gün bekleyen kişiler var bu forumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur06

Vay arkadas herkesin parfümü gelmiş biz hala kargo bekliyoruz , görende yurtdışından geliyor sanar yarın gelecekmiş. Aras kargo tirt

Ürün siparişinizdn 3 saat sonra kargoya verildi Özgür Bey. 2 gün kargo süremiz. Herkese aynı sürede gidiyor.olaki 2 gnü geçerse haberdar edin hemen duruma el koyarız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 23 Ocak 2014; 21:11:10 >
  • Ben zaten Eser hocama birsey demiyorum ki Allah razı olsun dün saat 17:00 da kargoyu verdi.Kargo sabah 9 da Ankara'ya geldi fakat bana ulaşmadı benim sitemim buna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freed0mm -- 23 Ocak 2014; 21:07:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biolog_hakan

Son siparişim de sağ salim elime ulaştı. kendisinden zaten daha önce 10+ şişe ürün almıştım. Güvenle alabilirsiniz. Kargo geldiği esnasında yanımda arkadaşım vardı. Kendisi de hemen orada denedi ve oldukça memnun kaldı. Herhalde o da yakında siparişini verecektir

grcim Beğenmene çok sevindim abi. Güle güle kullanman dileği ile..

biolog_hakan @ Hakan'cım güzel yorum olmuş çok sağol :) şişeler de çok güzel görünüyor. Kokuları denediğinde haberdar etmeyi unutma .. Güle güle kullan kardeşim.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.