Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.059
Cevap
2.064
Favori
8.468.956
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
620 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: claxie

Ben de az önce aldım ürünleri,ilk siparişimdi ve ilk izlenimim: Sanırım Lacoste Red orijinalinden daha iyi:)
    Aynı gün kargoya verdiğiniz ve ilginiz alakanız için çok teşekkür ediyorum.
    Hayırlı satışlar dilerim.

Tüm kargoları çıkardım arkadaşlar. Kodlar nete düşne kadar yemek falan yiyim biraz da dinleniyim geliyorum :)

claxie @ Yorumun için çok teşekkür ederim hocam güle güle kullanırsınız inşallah

Kalem boyum maalesef yok hocam, üzgünüm
  • peki kolay gelsin ben koklamadan karar veremiyorum :) bu yuzden 15-20 tane kalem boy alırım genelde. sonra büyük boy alırım hemde tüm kokuları test etmiş oluyorum

hayırlı satışlar.
  • Ben de Eser hocamdan isteklerim doğrultusunda bana parfüm önermesini istedim ve o da sağolsun bana önerilerini beyan etti ben de 2 adet sipariş geçtim parfümlerin gelmesini bekliyorum bakalım . ( givenchy pi ve diesel only the brave )
    Gelince yorumlarım sizler için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savio_4528 -- 24 Ocak 2014; 17:23:19 >
  • Eser hocam dün sanalpazardan sipariş vermiştim ama hala kargo yapılmadı görünüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ürünler geldi.Mükemmel kokuyorlar.Herşey için teşekkürler.Parfümler biter bitmez devamı gelecek.Hayırlı satışlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toysican -- 24 Ocak 2014; 21:23:23 >
  • Eser hocamla baya bi alışverişim oldu bay bayan. İnsanlık olarak 10 numara birisi. Parfümlere zaten söylenecek bişey yok.
    Hayırlı satışlar
  • Arkadaşlar hepinize ilginiz için teşekkür ederim. Msjları görebilmek için mobil sürümden bakmam gerekti. Normal forumda bir sıkıntı var sanırım msjlar karman çorman olmuş :)

Sanalpazara kodları girdim Tüm kargolar gönderildi arkadaşlar..

Sevgi ve saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 24 Ocak 2014; 19:26:16 >
  • Bugün geldi benim kargo'da. 1 Adet hermes terre siparişi vermiştim. Öğlen 1 gibi sıktım deneme amaçlı , parfüm sıktığım gibi kalıyor nota değişikliği de yok kokunun bozulması da yok , meyvemsi bir nota var hermesin o kokuyu alabiliyorum sadece. Diğer açık parfümlerden farkı yok malesef. Kalıcılık olarakda saat 1 de sıktım şuan bileğimi kokladıgımda koku hafif geliyor fakat birileri tarafından farkedilecek kalıcılık kalmadı.
    Orijinal hermes terre kullanan biri bunu beğenmez açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur06

Bugün geldi benim kargo'da. 1 Adet hermes terre siparişi vermiştim. Öğlen 1 gibi sıktım deneme amaçlı , parfüm sıktığım gibi kalıyor nota değişikliği de yok kokunun bozulması da yok , meyvemsi bir nota var hermesin o kokuyu alabiliyorum sadece. Diğer açık parfümlerden farkı yok malesef. Kalıcılık olarakda saat 1 de sıktım şuan bileğimi kokladıgımda koku hafif geliyor fakat birileri tarafından farkedilecek kalıcılık kalmadı.
    Orijinal hermes terre kullanan biri bunu beğenmez açıkcası.

Hayırlı olsun Özgür Bey. Diğer açık parfümlerde hermes bilekte 6-7 saat kalıyor o yüzden pek farkı yok diğerlerinden hocam doğrudur. Yorumunuz için teşekkürler.

Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: toysican

Hocam ürünler geldi.Mükemmel kokuyorlar.Herşey için teşekkürler.Parfümler biter bitmez devamı gelecek.Hayırlı satışlar...

Eyvallah üstadım güle güle kullanın inşallah.. Sitede ne sıkıntı varsa msjları görmekte zorlanıyorum :) tekrar görüşmek dileği ile ustam..

• Arkadaslar baharat ve odunsu kokulari seviyorum onerisi olan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: rudeboytr

Arkadaslar baharat ve odunsu kokulari seviyorum onerisi olan var mi?

Kimse bir şey yazmıyor ben yazayım bari :) Odunlardan 212 ve Tom men baharatta One million ve 212 vip hocam

• Sanırım 4. alışverişimi yaptım, yine sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. 2 Kadın 3 Erkek parfümü aldım. Biraz incelemelerini yapayım buradaki arkadaşlar da bilgi sahibi olsunlar.
    İlk olarak kadın parfümlerinden başlayayım:

Lacoste Classic Pour Femme: Gayet hoş bir koku. Ben bunu teyzeme hediye olarak aldım, pudramsı, çiçeksi bir koku. Her yaşa uygun, tatlılık pek yok.

Paris Hilton: Meyveli ve şekerli bir koku gibi geldi. Ama şekeri çok bayık değil, meyve ferahlığında bir koku. Rengi de pembe tatlı bişey Gençler için ideal.
    Şimdi erkek parfümleri hakkında biraz yorum yapayım

Viktor Rolf Spice Bomb: İsmiyle müsemma olarak başlangıcında kokladığınızda tam bir baharat bombasıyla karşılaştım tabi direk baharatlar değil, balımsı bir tatlılıkla beraber gelen bir baharat. Bilenler bilir başlangıcında mesir macunu gibi bir koku hakim orta ve sonlarında turunçgiller devreye giriyor fakat baharat aynı zamanda etkisini göstermeye devam ediyor. Kış için ideal bir koku.

John Varvatos Artisan Black: Bu kokuyu size nasıl anlatacağımı düşündüm, ve şöyle diyebilirim, limon yaprağını dalından koparın ve koklayın. Aynı etkiyi bu parfümü koklarken de duydum. Çok doğal ve hoş bir koku. İlk başta ağır turunçgil geldi ama dağılınca çok hoş bir kokuya döndü. Tavsiye ederim. İlkbahara uygun bir koku.

Paco Rabanne INVICTUS: Bu kokuyu kokladığımda çok beğendiğimi hatırlıyorum. Ama bu parfümü arkadaşım çok beğendiğinden dolayı ona hediye ettim. Fresh bir kokuydu. Bunu da tavsiye edebilirim.
    Naçizane aldığım parfümlerin analizini yaptım kendimce. Umarım yararı olur
  • Eser Hocam "Miracle" diye bir bayan parfümü var bilir misin ? Onu temin etmek mümkün mü ?

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

Eser Hocam "Miracle" diye bir bayan parfümü var bilir misin ? Onu temin etmek mümkün mü ?

Saygılar

Duydum ama hic deneme firsatim olmadi hocam. Onumuzdeki hafta bakayim hocam haberdar ederim sizi

• Arkadaşlar az önce kargodan aradılar. Artık cumartesi günleri kısa mesai yapacaklarmış. Bu yüzden cumartesi günleri artık öğlene kadar sipariş alacağız..

Hayırlı tatiller...

quote:

Orijinalden alıntı: Obsesif.

Sanırım 4. alışverişimi yaptım, yine sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. 2 Kadın 3 Erkek parfümü aldım. Biraz incelemelerini yapayım buradaki arkadaşlar da bilgi sahibi olsunlar.
    İlk olarak kadın parfümlerinden başlayayım:

Lacoste Classic Pour Femme: Gayet hoş bir koku. Ben bunu teyzeme hediye olarak aldım, pudramsı, çiçeksi bir koku. Her yaşa uygun, tatlılık pek yok.

Paris Hilton: Meyveli ve şekerli bir koku gibi geldi. Ama şekeri çok bayık değil, meyve ferahlığında bir koku. Rengi de pembe tatlı bişey Gençler için ideal.
    Şimdi erkek parfümleri hakkında biraz yorum yapayım

Viktor Rolf Spice Bomb: İsmiyle müsemma olarak başlangıcında kokladığınızda tam bir baharat bombasıyla karşılaştım tabi direk baharatlar değil, balımsı bir tatlılıkla beraber gelen bir baharat. Bilenler bilir başlangıcında mesir macunu gibi bir koku hakim orta ve sonlarında turunçgiller devreye giriyor fakat baharat aynı zamanda etkisini göstermeye devam ediyor. Kış için ideal bir koku.

John Varvatos Artisan Black: Bu kokuyu size nasıl anlatacağımı düşündüm, ve şöyle diyebilirim, limon yaprağını dalından koparın ve koklayın. Aynı etkiyi bu parfümü koklarken de duydum. Çok doğal ve hoş bir koku. İlk başta ağır turunçgil geldi ama dağılınca çok hoş bir kokuya döndü. Tavsiye ederim. İlkbahara uygun bir koku.

Paco Rabanne INVICTUS: Bu kokuyu kokladığımda çok beğendiğimi hatırlıyorum. Ama bu parfümü arkadaşım çok beğendiğinden dolayı ona hediye ettim. Fresh bir kokuydu. Bunu da tavsiye edebilirim.
    Naçizane aldığım parfümlerin analizini yaptım kendimce. Umarım yararı olur

Güzel yorumun için sağol Alperim. Güle güle kullanmanız dileğiyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 25 Ocak 2014; 13:24:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: savio_4528

Ben de Eser hocamdan isteklerim doğrultusunda bana parfüm önermesini istedim ve o da sağolsun bana önerilerini beyan etti ben de 2 adet sipariş geçtim parfümlerin gelmesini bekliyorum bakalım ben de. ( givenchy pi ve diesel only the brave )

Daha once pi kullnmışmıydınız hocam. Geldiğinde bir yorum yapabilirmisiniz acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScMoney

quote:

Ben de Eser hocamdan isteklerim doğrultusunda bana parfüm önermesini istedim ve o da sağolsun bana önerilerini beyan etti ben de 2 adet sipariş geçtim parfümlerin gelmesini bekliyorum bakalım ben de. ( givenchy pi ve diesel only the brave )

Daha once pi kullnmışmıydınız hocam. Geldiğinde bir yorum yapabilirmisiniz acaba ?

Yok ben önerdim o arkadaşa.. Givenchy Pi'm sağlamdır Hocam öneririm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 25 Ocak 2014; 19:59:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

quote:

Orijinalden alıntı: ScMoney

quote:

Yok ben önerdim o arkadaşa.. Givenchy Pi'm sağlamdır Hocam öneririm..

O zaman ben 1 er şişe givenchy pi ve hugo boss bottled alayım

• Tamamdır Hocam nasıl istersen. Zaten şuracıktasın. Damağına uymazsa değişiriz :) ikisi de gayet iyi bence.. ödeme yolları ilk sayfada en üstte, size hangisi uyuyorsa oraya ödemeyi yapıp adres bilgilerinizi pm atarsanız çok sevinirim..

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 25 Ocak 2014; 20:05:52 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.