Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
70.059
Cevap
2.060
Favori
8.473.107
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
620 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eser bey bu diesel full for life ve armani black code yi nasil bilirsiniz? Siz uretyo musunuz? Kışlık olarak kullanilir mi bunlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quattro44

Eser bey bu diesel full for life ve armani black code yi nasil bilirsiniz? Siz uretyo musunuz? Kışlık olarak kullanilir mi bunlar?

Merhaba Hocam. Fuel for life benm kanımca yaza daha uygun ama kışın da kullanılabilecek bir koku. Armani black code 4 mevsim her türlü giysi mevsim yaş ve şarta ayak uydurabilecek sade bir parfüm..
  • Merhaba, iki sorum olacak;

1. Kenzo ne zaman satışa sunulacak?
    2. Bvlgari "Soir" bulunur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

quote:

Orijinalden alıntı: quattro44

Eser bey bu diesel full for life ve armani black code yi nasil bilirsiniz? Siz uretyo musunuz? Kışlık olarak kullanilir mi bunlar?

Merhaba Hocam. Fuel for life benm kanımca yaza daha uygun ama kışın da kullanılabilecek bir koku. Armani black code 4 mevsim her türlü giysi mevsim yaş ve şarta ayak uydurabilecek sade bir parfüm..

E peki siz üretimi yapiyo musunuz bu kokularda?

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

Merhaba, iki sorum olacak;

quattro44 @ Var hocam elimizde evet.

W.Amadeus @ Kenzo geleli 2-3 gün oldu. ELimizde var ama şuan satış için çok taze hocam. *Soir maalesef hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 26 Ocak 2014; 18:19:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

Merhaba, iki sorum olacak;

quattro44 @ Var hocam elimizde evet.

W.Amadeus @ Kenzo geleli 2-3 gün oldu. ELimizde var ama şuan satış için çok taze hocam. *Soir maalesef hocam

"Elimizde var ama satış için çok taze" derken ne demek istediğinizi anlamadım.
  • Kokunun satışa sunulabilmesi için 1 hafta kadar daha beklemesi gerekiyor hocam. Kokunun kendine gelmesi için biraz beklemesi gerekir. yanına başka koku seçer önden onu kullanırsanız siparşinizi alabiliriz Hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 26 Ocak 2014; 18:29:57 >
  • Hala ticaret ahlakının, ahiliğin ölmediğini gösteriyor Eser. Her şeyi doğruca söylüyor kendi ürününü beğenmiyorsa belirtiyor. Zaten elinde tuttuğu parfümler kaliteli kendisi de sabırlı olunca bir alan bir daha alıyor. 4. siparişim oluyor bu inşallah devamı da gelir.
  • Bu gun ilk defa sipariş verecem asıl amacım kenzo almaktı. Fakat taze diyorsunuz, taze olmasının benim elimde 1 hafta beklemesi ile sizin elinizde beklediği 1 hafta arasında bir fark varmı? Ben siparişi yinede vermek istiyorum, 4 adet alacağım için ötekileri kullanırım kenzo olgunlaşana kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oy vermeyi düşünmüyorum.

Hala ticaret ahlakının, ahiliğin ölmediğini gösteriyor Eser. Her şeyi doğruca söylüyor kendi ürününü beğenmiyorsa belirtiyor. Zaten elinde tuttuğu parfümler kaliteli kendisi de sabırlı olunca bir alan bir daha alıyor. 4. siparişim oluyor bu inşallah devamı da gelir.

Oy vermeyi düşünmüyorum. @ sağolasın abicim. Senin gibi müşterilerim olduğu için mutluyum.. yarın gönderiyorum kargonu..

LanxtiN @ Bir farkı yok. Önden başka ürün tüketirseniz bir sakıncası olmaz hocam. Şuan da gayet iyi ama bu şekilde bu ürünü tüketmek yazık günah sadece..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 26 Ocak 2014; 20:28:00 >
  • Kenzo alırım ben de de bekler farketmez.

Peki Sweet Chocolate hakkında ne dusunuyorsunuz?
    Bir de issey miyake delux yazmışsınız bu ne demek ve bu koku hakkında bir yorum alabilir miyim.

• Vay vay vay burasını da bayağı bir övdüler hugo boss vanilyalı derken hangisi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

Vay vay vay burasını da bayağı bir övdüler hugo boss vanilyalı derken hangisi ?

W.Amadeus @ tatlı bir çikolata kokusu hocam. Yoğun ve feminen bir koku.. Unisextir.. Delux olayı sadece fiyat farkı hocam başka bir farkı yok. Bizlere gelişi pahalı olduğu için bu şekildeler.

Markus Schulz @ Merhaba Hocam. Tutaste özel olarak yazan Hugo boss o ürün.
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    peki invictus nasıl çok merak ediyorum buğday tenli biri için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

peki invictus nasıl çok merak ediyorum buğday tenli biri için ?

Yumuşak bir koku hocam. Meyvemsi ve hafif baharatımsı.
  • Merhaba Eser Hocam

Lacoste essential
    Kenzo pour homme
    jil sunder men
    diesel only the brave

istiyorum. İlgin için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeneraLOquz

Merhaba Eser Hocam

Lacoste essential
    Kenzo pour homme
    jil sunder men
    diesel only the brave

istiyorum. İlgin için teşekkürler.

Tamamdır Oğuzhan Bey ödemenizi gördüm kesenize bereket.. Tekrar görüşmek dileği ile..
  • Bende tesadüfen rastladım bu konuya ilgi ve alaka mükemmel anında geri dönüş var :) 2 adet ürün sipariş ettim ürünler geldiğinde görüşlerimi yazarım . İlgi ve alkanız için tekrar teşekkür ederim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: nykSnyX

Bende tesadüfen rastladım bu konuya ilgi ve alaka mükemmel anında geri dönüş var :) 2 adet ürün sipariş ettim ürünler geldiğinde görüşlerimi yazarım . İlgi ve alkanız için tekrar teşekkür ederim .

Eyvallah Hocam. çok memnun oldum ben de. Ne ilgilendim sanki :) Gripten parmaklarımın ucu bile ağırıyor. Bir dahakine daha çok ilgileneceğim söz, borcum ola :)
  • hugo boss energises ve bottled,rochas man,gevenchy pi gelmiş,bugün deneyebildim,yine harikalar
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.