Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.059
Cevap
2.064
Favori
8.468.956
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
620 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir adet givenchy pi ve bir adet hugo boss bottled siparişi verdim. Eser hocama ilgisi ve samimiyeti için çok teşekkür ederim :).

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScMoney

Bir adet givenchy pi ve bir adet hugo boss bottled siparişi verdim. Eser hocama ilgisi ve samimiyeti için çok teşekkür ederim :).

Ben teşekkür ederim Hocam ne demek.. Kesene bereket ayrıca.. Pazartesi kargoluyorum Allah'ın izniyle.. Tekrar görüşme dileği ile..

Saygılar.
  • Merhaba,

Öncelikli hayırlıs atışlar dilerim.

Uzun zamandır sıcak fırsatları takip ederken ilanınızı görüyordum ama girip bakmaya üşendim hep parfüm var diye. Bugün konusu geçit kulağınızı çınlattık bir deneyelim diye. Çeşit sıkıntınız yoktur diye düşünerekten Bvlgari Auqa ya baktım ama yok sanırsam. Olsaydı baya bir alım yapmayı düşünüyordum. Sürekli kıyafet değiştirdiğim için fazla parfüm tüketiyorum.

Burnum biraz fazla hassas parfümeri-deterjan reyonu gibi yerlerde nefes alamayacak gibi oluyorum ve kolonya fln pek kullanamıyorum çok çabuk nefesim kesiliyor boğuluyorum bu yüzden olağanca şekilde hafif koku tercih edip mümkün oldukça kıyafete sıkıyorum. Önceleri Lacoste Hot Play(turuncu konik şişe) kullanırken bulamamam sonucu tavsiye ile Bvlgari Aqua ya geçtim. Hb sağolsun 70tl fln 100ml lik aldığım oldu onlarda bitmek üzere. Öğrenci bütçesi de artık zorlanıyor en kaliteli şekilde açık parfüme yönlenmeyi planlıyorum.

Çok yazdım :D Sizden hafif ve çok çiçekli olmayan bir koku tavsiyesi bekliyorum. Yukarda bahsettiğim parfümlerden olsa gözüm kapalı alırdım ama diğerleri hakkıdna bir fikrim yok parfümeriye gitttiğimde çok kalamadığım için fazla deneme imkanımda olmuyor. Anca arkadaşta fln güzel bir koku alırsam ona soruyorum.

Bu tarzda tavsiyeniz ne olabilir?

Konunun bütününü okumadım ama eğer imkan ve ihtimal varsa bana önereceğiniz parfümlerin ücreti karşılığında testerlarını alabilirm. Bu şekidle en ideal kokuyu seçip sizden daha büyük alım yapabilirm. Nitekim ben aldığımda babm ve amcam da isteyecekler.
  • Alicilik kullanıcısına yanıt
    Merhaba Hocam, isim Ali sanırım..

Aqua, aqua marine, gio armani ve bu tarz aşırı yazlık kokuları sadece yazın yapıyorum.. Bir çok müşterim sadece kalıcılığa takıldığı için maalesef aşırı hafif kokuları kışın yapamıyoruz :( inanın bu ürünleri yapıp satmayı ben de çok istiyorum..

Üst notalarda lavanta, nane, elma, greyfurt; orta notalarda adaçayı, yasemin; alt notalarda paçuli ve sedir.

Bu içerik uygunsa eğer isteğinize en iyi uyacak olan Hugo Boss HUGO dur..

aqua'nın da içeriği şu şekildeymiş.. baya benzer denk gelmiş şaşırdım şimdi bakınca :D

Üst notalarda portakal, mandalina portakalı (Bu neyse artık ), turunç; orta notalarda deniz yosunu, lavanta, pamuk çiçeği; alt notalarda paçuli, sedir ağacı, odunsu notalar, amber.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 26 Ocak 2014; 1:16:35 >
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim.

İsmim Ali. Nickim aklınızı karıştırmasın herhangi bir dini ve megoloman bir amaçla değildir.

Açıkçası özlerinden pek anlamıyorum. Ben hafif ve rahat kokuları seviyorum. Hugo Boss dan kastınız Gri kutudaki gri kapaklı şeffaf şişe ise Onu da denedim ama pek sevmedim kokuyu. Boss dışında bir tavsiyeniz olur mu ? Yine az çok auqa ya yakın.
    Sadece isminizle hitab etmek için sordum. Bahsettiğiniz gibi bir şey aklıma bile gelmedi Ali Hocam.

Yok üstteki önerdiğim Boss o dediğiniz değil. Sizin bahsettiğiniz Hugo boss Bottled.. baharat kokusudur bu

size önerdiğim şu:

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 26 Ocak 2014; 1:24:35 >
    Teşekkür ederim. Bunu bir test edeyim ben parfümeriye girebilirsem. Beğendiğim an sipariş geçebilrim.

Biraz anormal karşılanıyor ama aracıma bile çoğu zaman ciddi derecede (özellikle iç temizlik sonrası) yoğun parfümümden sıkıyorum. Tek koku ile anılmak hoşuma gidiyor.
    Açık parfümde HUGO yahut hugo boss hugo olarak geçiyor. orjinal deneyecekseniz resimden hatırlarsınız zaten. Seveceğinize eminim.. Hayırlı geceler Hocam
    İlgi ve alakanız için teşekkür ediyorum. En kısa zamanda deneyip sizi tekrar rahatsız edeceğim. Hayırlı geceler.
    Rıca ederim ne demek Ali Bey. Ne zaman dilerseniz başımızla beraber...
  • Eser Kardesim,
    1 adet Axe Africa
    1 adet Hugo Boss Vanilyali ;

Africa'yi test etmek eski bir fanatiği olarak bana nasip olsun

Invictus ve Vakko cok metal ediyorum onların da cok kucuk test edecek şişede olanı varsa gönderebilecek misin?
    Bir de unutmadan sanalardan linki; iyi pazarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: savio_4528

Ben de Eser hocamdan isteklerim doğrultusunda bana parfüm önermesini istedim ve o da sağolsun bana önerilerini beyan etti ben de 2 adet sipariş geçtim parfümlerin gelmesini bekliyorum bakalım ben de. ( givenchy pi ve diesel only the brave )

Daha once pi kullnmışmıydınız hocam. Geldiğinde bir yorum yapabilirmisiniz acaba ?

Daha önce kullanmadım Eser Bey'in tavsiyesi üzerine aldım bakalım, gelince yorumlarımı paylasırım.
  • quote:

quote:

quote:

Ben de Eser hocamdan isteklerim doğrultusunda bana parfüm önermesini istedim ve o da sağolsun bana önerilerini beyan etti ben de 2 adet sipariş geçtim parfümlerin gelmesini bekliyorum bakalım ben de. ( givenchy pi ve diesel only the brave )

Daha once pi kullnmışmıydınız hocam. Geldiğinde bir yorum yapabilirmisiniz acaba ?

Daha önce kullanmadım Eser Bey'in tavsiyesi üzerine aldım bakalım, gelince yorumlarımı paylasırım.

Peki hocam ben de siparişi verdim zaten. Saolun :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

İnşallah isteklerimizi karşılar ama ben Eser Beye güveniyorum ve onun parfüm konusunun sürekli güncel olarak sıcak fırsatları işgal etmesi de bana iyi bir referans gözüktü diyebilirim :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İnşallah isteklerimizi karşılar ama ben Eser Beye güveniyorum ve onun parfüm konusunun sürekli güncel olarak sıcak fırsatları işgal etmesi de bana iyi bir referans gözüktü diyebilirim :)

Aynen hocam kendisi bana da güven verdi. Çarşamba günü ürünler elimde olack sanırım. Buraya da yazarım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: odemir61

Eser Kardesim,
    1 adet Axe Africa

Invictus ve Vakko cok metal ediyorum onların da cok kucuk test edecek şişede olanı varsa gönderebilecek misin?

abi pm attım. Numune koyacak hiç bir şeyim yok. Borç yaz deftere :)

Arkadaşlar şifayı kapmışım, gözümü açar açmaz hastaneye attım kendimi kusura bakmayın geç cvp verdim pm.lere...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

quote:

Orijinalden alıntı: odemir61

Eser Kardesim,
    1 adet Axe Africa

abi pm attım. Numune koyacak hiç bir şeyim yok. Borç yaz deftere :)

Arkadaşlar şifayı kapmışım, gözümü açar açmaz hastaneye attım kendimi kusura bakmayın geç cvp verdim pm.lere...

Ödemeni girdim kardesim. Deftere yazdım

• Eyvallah Okan abi kesene bereket insallah.. yakında görüşmek dileği ile :)
  • Eser bey nasılsınız parfüm siparişlerim olacaktı

ERKEK
    Paco Rabanne - INVICTUS
    Diesel - Only The Brave - ( Yumruk )
    John Varvatos - Artisan Black
    Hugo Boss Energise

Bu kaçıncı siparişim oldu bende bilmiyorum ama kalitesini bozmadan aynı yolda devam eden eser bey ile alışverişimiz her daim devam edicek.

(Bu arada soğuk algınlığımı geçirdiniz geçmiş olsun hocam herkes hasta bu aralar )
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunglao1

Eser bey nasılsınız parfüm siparişlerim olacaktı

ERKEK
    Paco Rabanne - INVICTUS
    Diesel - Only The Brave - ( Yumruk )
    John Varvatos - Artisan Black
    Hugo Boss Energise

Bu kaçıncı siparişim oldu bende bilmiyorum ama kalitesini bozmadan aynı yolda devam eden eser bey ile alışverişimiz her daim devam edicek.

(Bu arada soğuk algınlığımı geçirdiniz geçmiş olsun hocam herkes hasta bu aralar )

Tamamdır Güven abi. Eyvallah. yarın gönderirim.

Soğuktan fazlasını aldım sanırım. Böyle grip görmedim. Bir de bu yaz ömrümde ilk defa grip aşısı olmuştum. Ters tepti :) Sağolasın hepimize şifa inşallah..
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.