Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.059
Cevap
2.064
Favori
8.469.021
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
620 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam axe africa parfümünüz deodorantı gibi mi aynı kokusu ve kalıcılığı nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rngms

hugo boss energises ve bottled,rochas man,gevenchy pi gelmiş,bugün deneyebildim,yine harikalar

rngms @ Güle güle kullanın patron :) hayırlı olsun

berkan 197 @ ben bunun deodorantına hiç raslamadım. Şuan üretiyorlar mı bilmiyorum raslarsam kesinlikle deneyeceğim de.. Böyle bir deodorantın kokusunun çok kalacağını zannetmiyorum. Benim yaptığım axe'ın kalıcılığını henüz test etmedim. Gribi atlatayım bakacağım hocam
  • fantastik74 kullanıcısına yanıt
    siparişlerim geldi eser hocama ilgi ve alakası için teşekkür ederim.

hugo boss u kardeşim için almıştım gerçekten çok hoş kokusu var.
    212 kendime denemek amacıyla almıştım istek üzerine. Armani Acqua Di Gio buna alternatif arıyorum hocam bir daha ki siparişimde sizin önerinizi geçerim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

siparişlerim geldi eser hocama ilgi ve alakası için teşekkür ederim.

hugo boss u kardeşim için almıştım gerçekten çok hoş kokusu var.
    212 kendime denemek amacıyla almıştım istek üzerine. Armani Acqua Di Gio buna alternatif arıyorum hocam bir daha ki siparişimde sizin önerinizi geçerim..

Bir dahaki siparişinize Gio'yu yetiştiririm hocam .. üzerime üzerime geldiler dün Gio gio diye :D
  • abi ellerine sağlık 700 liralık parfümleri 30 liraya aldım resmen :) Paco rabbane- invictus ve Terre d'hermes sipariş etmiştim. kokular orjinal. Hem orjinalleriyle hem de piyasadaki diğer açık parfümlerle kıyaslanamayacak derecede kaliteli. Ellerine sağlık tekrardan :)
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    valla çok güzel olur. 212 de güzelmiş. bende o aradığım gio kokusunu bi türlü bulamıyorum hocam her zaman aldığım bi yer vardı adam kapattı diğer şubelerde bile aynı koku yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Echo54

abi ellerine sağlık 700 liralık parfümleri 30 liraya aldım resmen :) Paco rabbane- invictus ve Terre d'hermes sipariş etmiştim. kokular orjinal. Hem orjinalleriyle hem de piyasadaki diğer açık parfümlerle kıyaslanamayacak derecede kaliteli. Ellerine sağlık tekrardan :)

Echo54 @ Güle güle kullan güzel kardeşim.. Gzel yorumun için teşekkür ederim.

fantastik74 @ Az önce siparişini geçecektim eksiklerim ile birlikte ama dolar 2.4 tl.ye dayanmış. Şimdilik siparişleri durdurdum. Doların durumuna göre bir an önce siparişi geçip halledeceğim hocam söz..

* EDIT: Hocam verdim siparişi Gio geliyor . Ayrıca Creed Aventus ve Kenzo L'eau par geliyor ve bir kaç ay yeni ürün eklemeyi düşünmüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 27 Ocak 2014; 14:14:59 >
  • Tom ford b orchid an itibariyle elime ulasti. Paketleme siseleme ve esans kalitesi oldukca basarili. Eser hocama tesekkurlerimi iletiyorum. bir dahaki alisveriste gorusmek dilegiyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Givenchy Pi ve Diesel Only The Brave
    Cuma günü verdiğim siparişlerim su an itibariyle elime ulasmis bulunmakta , öncelikle hızlı kargo için Eser Beye teşekkürlerimi sunaraktan yorumumu yapmak istiyorum
    1-) Eser Beyin bana gönderdiği parfumlerin kargolanmasi sürecindeki paketleme gayet iyiydi ve akma , kırılma vs ile karsilasmadim bu yüzden teşekkürlerimi sunmak isterim
    2-)Bence sizin de takdir edeceğiniz gibi belki de en önemli konu parfumlerin kokusudur ilk olarak;
    Givency Pi: koku öncelikle tatlı-sert , narin bir koku gibi geldi bana ve hoş bir kıs kokusu daha önce kullanmadgm bir kokuydu fakat beni tatmin etti mi evet etti.Size rahatlıkla onerebilirim zaten bana da isteklerim doğrultusunda Eser Bey önermişti bence burada önemli olan benim disimda Eser Beye isteklerinizi saydiginizda size kafanizda soru işareti kalmayacak şekilde rahatlıkla uygun parfüm onerdigidir.
    Diesel: Koku salt bir kis kokusu değildir öncelikle bunu belirteyim , fakat kis da dahil 4 mevsim kulanılabilitesi olan ekonomik, güzel bir parfüm gibi geldi bana.Ayrıca refah bir koku ve insanin içini mis gibi bir koku sarıyor.
    Sonuc olarak , hem parfumlerin saticisi Eser Beyden hem de parfumlerden memnun kaldim ve tekrar yeni alisverislerde gorusecegimizi umuyorum :)

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savio_4528 -- 27 Ocak 2014; 16:07:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam bu 212 bitsin siparişim gio olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: savio_4528

Givenchy Pi ve Diesel Only The Brave
    Cuma günü verdiğim siparişlerim su an itibariyle elime ulasmis bulunmakta , öncelikle hızlı kargo için Eser Beye teşekkürlerimi sunaraktan yorumumu yapmak istiyorum
    1-) Eser Beyin bana gönderdiği parfumlerin kargolanmasi sürecindeki paketleme gayet iyiydi ve akma , kırılma vs ile karsilasmadim bu yüzden teşekkürlerimi sunmak isterim
    2-)Bence sizin de takdir edeceğiniz gibi belki de en önemli konu parfumlerin kokusudur ilk olarak;
    Givency Pi: koku öncelikle tatlı-sert , narin bir koku gibi geldi bana ve hoş bir kıs kokusu daha önce kullanmadgm bir kokuydu fakat beni tatmin etti mi evet etti.Size rahatlıkla onerebilirim zaten bana da isteklerim doğrultusunda Eser Bey önermişti bence burada önemli olan benim disimda Eser Beye isteklerinizi saydiginizda size kafanizda soru işareti kalmayacak şekilde rahatlıkla uygun parfüm onerdigidir.
    Diesel: Koku salt bir kis kokusu değildir öncelikle bunu belirteyim , fakat kis da dahil 4 mevsim kulanılabilitesi olan ekonomik, güzel bir parfüm gibi geldi bana.Ayrıca refah bir koku ve insanin içini mis gibi bir koku sarıyor.
    Sonuc olarak , hem parfumlerin saticisi Eser Beyden hem de parfumlerden memnun kaldim ve tekrar yeni alisverislerde gorusecegimizi umuyorum :)

savio_4528 @ overdozz @ Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.. Ellerinize yüreğinize sağlık. Güzel ve mutlu günlerde kullanmanız dileği ile..

fantastik74 @ tamamdır hocam :) 2 güne kadar elimde olur. 10 15 güne kokusu oturmuş olur..

Arkadaşlar Tüm kargoları çıktık. 21 kişiye kargolama yaptık. Kodları akşam vakitlerinde sanalpazara girebileceğim. saat 6 -7 gibi nete düşüyor kodlar.. Hepinize çok teşekkür ederim.

Sevgi ve saygılarımla,
    Eser.
  • Cuma gunu kargolanan kokular bugun elime ulasti, noir denedim 3 saat gecti hala ilk sktgm gibi,boss u aksama sakliyorum :)
    Eser bey e ilgisi ve alakasi icin Tesekkurler..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eser hocam parfümleri kazak, t-shirt 'e falan mı sıkmalıyız yoksa tene doğru mu sıkmalıyız bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozbirik

Cuma gunu kargolanan kokular bugun elime ulasti, noir denedim 3 saat gecti hala ilk sktgm gibi,boss u aksama sakliyorum :)
    Eser bey e ilgisi ve alakasi icin Tesekkurler..

bozbirik @ Hocam değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Beğenmenize çok sevindim. Güle güle kullanmanız dileği ile..

savio_4528 @ Hocam her ikisine de uygulayın.. Tende güzel koku yayar.. Eşyada kalıcı olur..
  • Siparişimizi verdik, sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost0791

Siparişimizi verdik, sabırsızlıkla bekliyoruz.

Kesene bereket Serhan Hocam. Yarına kargoluyorum...

21 kişiye tek tek Sms ile takip kodları gönderildi.. Sanalpazara da kodlar girildi. Hepinize teşekkür ederim..
  • Siparişlerim geldi Eser hocama ilgi ve alakası için teşekkür ederim. Hayırlı işler dilerim umarım uzun süre bu şekilde alışverişimiz devam eder.
  • Merhaba Eser Bey;

Biraz Önce Aşağıdaki 4 adet parfüm için ödeme yaptım:

Paco Rabanne - One Million
    Tom FORD - Black Orchid (Delux)
    Jean Paul Gaultier - Le male
    Armani Black Code

Bilginize..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kral1905

Siparişlerim geldi Eser hocama ilgi ve alakası için teşekkür ederim. Hayırlı işler dilerim umarım uzun süre bu şekilde alışverişimiz devam eder.

Kral1905 @ Hayırlı olsun Hocam güle güle kullanın insallah (:

@forever @ Tamamdır Ömer Hocam kesenize bereket çok teşekkür ettim.. Yarın çıkarıyorum kargonuzu..

Sevgi ve saygılar..
  • 4 Adet sipariş verilmiştir :) Memnun kalacağımdan son derece eminim. Teşekkürler Eser Hocam :)
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.