Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
70.059
Cevap
2.064
Favori
8.469.077
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
620 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam birsey sorucam bu doldurma parfumlerde yogun bir alkol kokusu geliyor bu parfumlerde de bu koku var mi acaba kullananlar ve satici yorum yapabilirse ona gore alim yapicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: capkinersin

Hocam birsey sorucam bu doldurma parfumlerde yogun bir alkol kokusu geliyor bu parfumlerde de bu koku var mi acaba kullananlar ve satici yorum yapabilirse ona gore alim yapicam

Hocam merhaba. Esans az kullanılırsa alkol çok kokabilir. Bizim ürünlerde böyle bir şikayet yok. Ama kullandığınız açık parfüm hakkında da şöyle bir yorum yapabilirim. Alkol ilk 30 saniye içinde uçacaktır çok önemsemeyin. Uçmuyorsa 5 liralık parfümleri bırakın :) Alkol kokusu su eklenerek giderilir. Ama kötü alkol kullanılmışsa kokusunu gizleyemezler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

quote:

Hocam birsey sorucam bu doldurma parfumlerde yogun bir alkol kokusu geliyor bu parfumlerde de bu koku var mi acaba kullananlar ve satici yorum yapabilirse ona gore alim yapicam

Hocam merhaba. Esans az kullanılırsa alkol çok kokabilir. Bizim ürünlerde böyle bir şikayet yok. Ama kullandığınız açık parfüm hakkında da şöyle bir yorum yapabilirim. Alkol ilk 30 saniye içinde uçacaktır çok önemsemeyin. Uçmuyorsa 5 liralık parfümleri bırakın :) Alkol kokusu su eklenerek giderilir. Ama kötü alkol kullanılmışsa kokusunu gizleyemezler..

Hocam sagolun da 5 liraya parfum almadim daha hic yani sadece deneme amacli 15 liralik bir acik parfum almistim bu koku geliyordu denedigim diger parfumlerde ayni sekildeydi he kalitesiz olabilir dediginiz gibi ondan sormak istedim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

quote:

Hocam sagolun da 5 liraya parfum almadim daha hic yani sadece deneme amacli 15 liralik bir acik parfum almistim bu koku geliyordu denedigim diger parfumlerde ayni sekildeydi he kalitesiz olabilir dediginiz gibi ondan sormak istedim

uzun zamandır ixora dp black point vs denemedim hocam.. şuan ne durumda malları bilmiyorum :( bu yüzden üstte dediklerim geçerlidir .. alkol kokusu ilk 30 saniye . hatta 10 saniye içinde gidiyorsa önemsemeyin.. önemli bir durum değil
  • Eser kardeşim ödemeni onayladım.
    Axe Africa kokusu orjinaline göre biraz daha fresh olmakla beraber
    nota olarak tutmuş.
    Axe Africa sevenlere tavsiye ederim.
    Hugo Boss için zaten açıklama yapmaya dahi gerek görmüyorum.
  • Ürünlerim elime ulaştı.Bir adet givenchy pi ve bir adet hugo boss bottled almıştım.

Yorumlarını yapayım:

Givenchy pi:Buna bayıldım.Fevkaladenin fevkınde bir koku.Tebrik ederim sizi Eser Bey :)

Hugo boss bottled : Bunu ev halkı beğendi ancak ben BU KOKU TÜRÜNÜ pek sevmediğim için haliyle koku da pek hoşuma gitmedi açıkcası.Ancak dediğim gibi diğer insanlar pek bir beğendi.Yani buna da geçer not verdim :D

Ama pi bir başka kokuyor
  • Tom ford black orchid ve 212 vip geldi black orchidi skali 1 saat oldu agirligi dagildi. Cok hos bir hal almaya basladi. Kesinlikle tavsiye ederim.

212 vip i de yarin deneyecegim.

Kaliteyi bedavaya yakin sunuyor abim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erha-n -- 29 Ocak 2014; 17:49:09 >
  • tekrar merhaba eser bey
    siparis bugun elime ulasti, daha sonraki siparisimde secim yapabilmek icin soruyorum;
    diesel only the brave ve invictus hangi tür kokulara giriyor?
    ikisinide begendim ama diesel daha bir hos geldi bana.. ilgi ve alakaniz icin tesekkurler

edit: mesajlara bu kisiden bahset ozelligini nasil ekliyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dead-ly -- 29 Ocak 2014; 18:03:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScMoney

Ürünlerim elime ulaştı.Bir adet givenchy pi ve bir adet hugo boss bottled almıştım.

Yorumlarını yapayım:

Givenchy pi:Buna bayıldım.Fevkaladenin fevkınde bir koku.Tebrik ederim sizi Eser Bey :)

Hugo boss bottled : Bunu ev halkı beğendi ancak ben BU KOKU TÜRÜNÜ pek sevmediğim için haliyle koku da pek hoşuma gitmedi açıkcası.Ancak dediğim gibi diğer insanlar pek bir beğendi.Yani buna da geçer not verdim :D

Ama pi bir başka kokuyor

Arkadaşlar güzel yorumlarınız için çooook teşekkür ederim. Güle güle kullanmak nasip olur inşallah..

dead-ly @ Hocam diesel brave baharat meyve karışımı.. diesel brave türlerinde Ck euphoria diyebilirim ama diesel brave yerine sadece diesel brave al derim :)

Invictus hafif yaz grubunda o da meyvemsi ve çiçeksi.. benzer bi kokuya raslamadım henüz.

Az önce Axe Africa' yı BIM de buldum ve denedim. Gönül rahatlığı ile kokumuz aynısıdır diyebilirim. Tek farkı, bizimkisi kokuyor :D Bimdeki Axe sıktığım an koktu.. sonrasında bir koku bulamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 29 Ocak 2014; 20:31:03 >
  • Armani Diamond var mı elinizde

• Merhaba Hocam. Maalesef yok.

Bir kaç güne gio armani stoklarımızda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 29 Ocak 2014; 20:22:21 >
  • Creed ne zaman hazir olacak hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: gyrtx

Creed ne zaman hazir olacak hocam ?

Yarına hazır olur.. geriye oturmasını bekleriz hocam.. iyi kötü 1 hata 10 gün sürer hocam..
  • Parfüm almak niyetindeydim ancak kokularda kararsızdım,Eser bey bizzat beni arayıp hangi markaları seçmem konusunda yardımcı oldu nitekim bugünde elime ulaşınca kokular hem yaptığımız seçimlerin doğruluğu hemde ürünlerin kalitesiyle benin memnuniyetimi kazandı.İlgisi ve alakası için çok teşekkür ediyorum çok cana yakın sıcak bir arkadaşımız.

4 Parfümden 1'ini babam hemen kaptı bile bana kaldı 1Million,Hugo Boss,Diesel

• Eser Bey Merhaba,
    Öncelikle ilginiz ve kaliteli hizmetiniz için teşekkürler...

Siparişini verdiğim iki adet parfüm bugün elime ulaştı... Parfümlere gelecek olursak ;

Givenchy İnsense Ultramarine : Yıllardır bu ürünün orjinalini kullanan biri olarak , koku birebir aynı orjinali ile hiçbir fark yok... Kalıcılık orjinalinin kat kat üstünde. Sabah 10 da sıktığım parfüm hala buram buram kokuyor. Orjinali üstümde max 3-4 saat kalıyordu.Bu üründe kalite gerçekten üst seviyede...

Jil Sunder Sun : Bu koku daha önce denemediğim bir koku ama yinede çok hoş kalıcılık olarak diğer üründen daha az diyebilirim..

Sonuç olarak gelen ürünlerden inanılmaz derecede memnun kaldım. Diğer açık parfüm markaları sizin yannızdan geçemez.. Umarım bu kalite sürekli aynı şekilde kalır..Size hayırlı satışlar diliyorum..
  • Son olarak,

Benetton TRiBU (Bayan) bu kokuyu hazırlama şansınız var mıdır acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wermidon

Eser Bey Merhaba,
    Öncelikle ilginiz ve kaliteli hizmetiniz için teşekkürler...

Siparişini verdiğim iki adet parfüm bugün elime ulaştı... Parfümlere gelecek olursak ;

Givenchy İnsense Ultramarine : Yıllardır bu ürünün orjinalini kullanan biri olarak , koku birebir aynı orjinali ile hiçbir fark yok... Kalıcılık orjinalinin kat kat üstünde. Sabah 10 da sıktığım parfüm hala buram buram kokuyor. Orjinali üstümde max 3-4 saat kalıyordu.Bu üründe kalite gerçekten üst seviyede...

Jil Sunder Sun : Bu koku daha önce denemediğim bir koku ama yinede çok hoş kalıcılık olarak diğer üründen daha az diyebilirim..

Sonuç olarak gelen ürünlerden inanılmaz derecede memnun kaldım. Diğer açık parfüm markaları sizin yannızdan geçemez.. Umarım bu kalite sürekli aynı şekilde kalır..Size hayırlı satışlar diliyorum..

Güzel yorumlarınız için çooook teşekkür ederim arkadaşlar. Güle güle kullanmanız ve tekrar görüşmemiz dileği ile..

Ayrıca hocam bir kaç ay yeni kokuya giremeyeceğim.. maalesef :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunglao1

Eser bey nasılsınız parfüm siparişlerim olacaktı

ERKEK
    Paco Rabanne - INVICTUS
    Diesel - Only The Brave - ( Yumruk )
    John Varvatos - Artisan Black
    Hugo Boss Energise

Bu kaçıncı siparişim oldu bende bilmiyorum ama kalitesini bozmadan aynı yolda devam eden eser bey ile alışverişimiz her daim devam edicek.

(Bu arada soğuk algınlığımı geçirdiniz geçmiş olsun hocam herkes hasta bu aralar )

Parfümler bu gün elime geçti müthişler gerçekten, Eser bey söylenecek fazla bir şey bırakmamış.Yeni şişeler ve ve başlıkları çok iyi özellikle parfümün dağılımını çok iyi oranda ayarlamışsınız Eser bey ben çok beyendim,herkese tavsiye ederim.
  • Eser bey 4 adet sipariş verdim sanalpazardan
  • quote:

quote:

Eser bey nasılsınız parfüm siparişlerim olacaktı

ERKEK
    Paco Rabanne - INVICTUS
    Diesel - Only The Brave - ( Yumruk )
    John Varvatos - Artisan Black
    Hugo Boss Energise

Bu kaçıncı siparişim oldu bende bilmiyorum ama kalitesini bozmadan aynı yolda devam eden eser bey ile alışverişimiz her daim devam edicek.

(Bu arada soğuk algınlığımı geçirdiniz geçmiş olsun hocam herkes hasta bu aralar )

Parfümler bu gün elime geçti müthişler gerçekten, Eser bey söylenecek fazla bir şey bırakmamış.Yeni şişeler ve ve başlıkları çok iyi özellikle parfümün dağılımını çok iyi oranda ayarlamışsınız Eser bey ben çok beyendim,herkese tavsiye ederim.

kunglao1 @ Güle güle kullanırsın inşallah Hocam. Güzel yorumun için çok teşekkür ederim.

thewhitewolf @ Eyvallah Hocam. Kesenize bereket inşallah. Yarın gönderiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.