Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70.059
Cevap
2.060
Favori
8.473.170
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
620 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sabah parfümler elime ulaştı, güzel paketleme için çok teşekkürler sızıntı, akma vesaire yoktu hiç.
    Yorumlara gelecek olursak;

Axe Africa: İlk sıkıldığında çok keskin bir koku, ne alaka axe africayla bu diyebilirsiniz. Ancak sıktıktan 5-10 dakika sonra parfüm oturduğunda yüzünüzde gülümseme olacaktır :)
    Rochas Men: Harika bir koku, gerçekten çok beğendim. Eğer hafif feminen kokuları seviyorsanız tam size göre.
    Boss Tutaste: Mükemmel!, bu parfümü alıp beğenmeyecek insan azdır diye düşünüyorum, genel beğenisi çok yüsek çıktı.
    Only The Brave: Benim tarzıma uymasada kaliteli bir koku olduğu belli, meyveli yapısı lacoste essential'ı hatırlattı bana fakat sanki biraz daha baharatlı hali. Lacoste Essential'dan daha çok beğendim açıkçası.

Parfümler tamamen öznel yargılandığı için, objektif yaklaşmak çok zor oluyor bu yüzden herkesin deneyerek almasını tavsiye ederim. Ancak şundan emin olabilirsiniz, hepsi kaliteli kokular ve genele hitap edebiliyor :)

Teşekkürler Eser bey, bir dahaki alışverişimizde görüşmek dileğiyle.
    Herkese iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 31 Ocak 2014; 21:28:00 >
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Hayirli aksamlar hocam
    Kenzo - Pour Homme
    Lacoste Essential
    Hugo Boss - Tutaste
    Diesel - Only The Brave

Bu dort koku elinizde mevcut mu acaba? Hicbiri hakkinda fikrim yok bu arada umarim genel olarak iyi kokulardir 😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan 197

Bu sabah parfümler elime ulaştı, güzel paketleme için çok teşekkürler sızıntı, akma vesaire yoktu hiç.
    Yorumlara gelecek olursak;

Axe Africa: İlk sıkıldığında çok keskin bir koku, ne alaka axe africayla bu diyebilirsiniz. Ancak sıktıktan 5-10 dakika sonra parfüm oturduğunda yüzünüzde gülümseme olacaktır :)
    Rochas Men: Harika bir koku, gerçekten çok beğendim. Eğer hafif feminen kokuları seviyorsanız tam size göre.
    Boss Tutaste: Mükemmel!, bu parfümü alıp beğenmeyecek insan azdır diye düşünüyorum, genel beğenisi çok yüsek çıktı.
    Only The Brave: Benim tarzıma uymasada kaliteli bir koku olduğu belli, meyveli yapısı lacoste essential'ı hatırlattı bana fakat sanki biraz daha baharatlı hali. Lacoste Essential'dan daha çok beğendim açıkçası.

Parfümler tamamen öznel yargılandığı için, objektif yaklaşmak çok zor oluyor bu yüzden herkesin deneyerek almasını tavsiye ederim. Ancak şundan emin olabilirsiniz, hepsi kaliteli kokular ve genele hitap edebiliyor :)

Teşekkürler Eser bey, bir dahaki alışverişimizde görüşmek dileğiyle.
    Herkese iyi forumlar

berkan 197 @ Güzel yorumun için teşekkür ederim Berkan'ım. Güzel günlerde kullanman dileği ile.. Valflerimiz az skıyor. Bol bol uygulamayı unutma..

hotlevel @ Hepsi mevcut Hocam. Tutaste Boss hariç hepsi orjinaline fazlasıyla yakın okular. Tarzınıza uyarsa memnun kalacaksınız. Tutaste boss zaten bize has bir koku. adı kaldı bossta :)
    Hocam az once isbankasi hesabiniza bu yazdigim 4 adet icin havale gectim top sende :) beklemedeyim ilgine tesekkurler

Edit:
    Kenzo - Pour Homme
    Lacoste Essential
    Hugo Boss - Tutaste
    Diesel - Only The Brave

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotlevel -- 31 Ocak 2014; 23:57:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotlevel

Hocam az once isbankasi hesabiniza bu yazdigim 4 adet icin havale gectim top sizde :) beklemedeyim ilgine tesekkurler

Tamamdır Hocam kesenize bool bereket insallah.. Yarın kargonuzu çıkarıyorum.
    Allah razi olsun cumlemizin kesesine bereket ☺️ Masallah cok hizlisin adres bilgisini pm attim bekliyorum.Tesekkurler

• Kargolarınız çıkarıldı arkadaşlar . Hayırlı olsun,

İlginizden dolayı çok teşekkür ederim

Saygılarımla.
  • iyi günler ilk defa alışveriş yapacam.sanalpazarda sadece 50 ml olarak gördm kampanyayı.100 ml kampanyası yok mu? Hugo boss vanilyalı genel olarak çok begeniliyor.bunun yanında spor, agır baharatları olmayan bir koku daha düşünüyorum.invictus bu tanıma uyar mı bilmiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: luckyeser

iyi günler ilk defa alışveriş yapacam.sanalpazarda sadece 50 ml olarak gördm kampanyayı.100 ml kampanyası yok mu? Hugo boss vanilyalı genel olarak çok begeniliyor.bunun yanında spor, agır baharatları olmayan bir koku daha düşünüyorum.invictus bu tanıma uyar mı bilmiyorum..

Merhaba hocam. Hafiflerden invictus oneririm evet. Ama vanilyali bossun yaninda pek kalici olmaz :)

• vallahi konuyu ilk gördüğümde fiyat çok yüksek geldi ama yorumları okudukça memnun olmayan yok neredeyse şu anda dpden hugo boss-boss kullanıyorum kalıcılık yerlerde ama 100lük aldığımdan mecburen sıkıyorum bitmeye yaklaştığında kesinlikle sizden alacağım
  • Evdekiler TF-Noir e bayildi,ilk sıktıgımda bariz hacı yağı kokusu gelsede 1 saat sonrasi kendini belli ediyor..

Kalicilik konusunda sunu acikca soyleyebilirim ki, simdiye kadar kullandigim acik parfumler arasinda en kalici olan bu marka..

• quote:

Orijinalden alıntı: bozbirik

Evdekiler TF-Noir e bayildi,ilk sıktıgımda bariz hacı yağı kokusu gelsede 1 saat sonrasi kendini belli ediyor..

Kalicilik konusunda sunu acikca soyleyebilirim ki, simdiye kadar kullandigim acik parfumler arasinda en kalici olan bu marka..

Fusion. @ Fiyatlarım DP den uygun hocam. Ne zaman ihtiyacınız olursa buyrun.

bozbirik @ Ağır koku hocam açılışı zor olur doğrudur :) Güzel günlerde kullanmanız dileği ile..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslantepe-arena

quote:

Orijinalden alıntı: The West

Merhaba,
    Sayfadaki yorumları okumak suretiyle arkadaş ile iletişime geçip
    Burberry
    Gİvenchy insense
    Vanilyalı boss
    siparişi verdim.
    Kendisi inanılmaz ilgili ve her soruma cevap vererek tvsiyelerini iletti.
    Bu hizmet bile başlı başına yeterli.
    Ürünler geldiğinde yorumlarımı paylaşacağım.
    Teşekkürler.

Ben de olumlu yorumları okuyup guzel bır ızlenım olusturdum almayı dusunuyorum bu arkadaştan aceba tavsıye edebıleceği guzel kokular nelerdır

Ürünleri teslim aldım. Hızlı ve özenli kargo sorunsuz. Kokular kalıcı ve çok hoş. (Bileklerime sıktım 2,5 saat spor sonrası boss az da olsakokuyordu, burberry biraz zayıftı ama yinede o kadar terlemeye rağmen kalmış.) Marka yorumlarım;
    1-)Burbery: 90'lı yılları anımsatıyor. Artık çok aşina olduğumuz herkeste fazlasıyla olan sıradan izlenimi veriyor. Arabaya koydum sık sık kullanıp bitireceğim. Bunun yerine Givenchy insense alsam daha iyiymiş. :)
    2-) Givenchy insense: En farklı ve cezbeden koku bu. Çok hoşuma gitti. Farklı ve fresh. Sonbaharda iyi gider. (Ben beğendim ama bazı kimseler farklı bulabilir. Denemekte fayda var.)
    3-) Boss vanilya: Güzel, tatlı ve feminen bir koku. Zaten yorumlarda kendini kanıtlamıştı. Tavsiye ederim.
    Bitmesini istemediğim koku sıralaması: Givenchy insense, Boss, burbery
    Kalıcılık için en az 5-6 fıs kullanın.
    Eser Bey'e teşekkürler.
    Tekrar alışveriş yapacağım.
  • bende eser beyden aldığım
    1. one million
    2. xs
    3. bottle
    4. diesel

parfümler hakkında şunu söyleyebilirim hepsi on numara kaliteli rahatlıkla alabilirsiniz

• Eser hocam şu kalem boy olayına girsen süper olacak ya. Tomfordları denemek istiyorum özellikle tobacco vanillie yı acayip merak ettim.
  • sizle daha önceden alışveriş yapmış olabilir miyiz? artvin/rize tarafından mıydınız ?

diesel yumruk var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VictorMature

sizle daha önceden alışveriş yapmış olabilir miyiz? artvin/rize tarafından mıydınız ?

diesel yumruk var mı ?

The West @ ouzqan @ Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın arkadaşlar. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.

henryerdem @ Hallediyorum Erdem Hocam yakındır :)

VictorMature @ Hocam olabilir. Artvin'deyiz. Ama hatırlamak zor :) Brave mevcut
    Teşekkürler hocam. Bu arada xs ye devam et şimdi baktımda şarap gibi güzelleşiyor. Brave i.yıkayınca azaldı ama xs daha da güzelleşti. müptelası oldum xs nin. Birde kalem olayını bende bekliyorum.

• Eser hocam kalem boylardan numune şeklinde yaparsan elindeki tüm erkek kokularından 1 er tane istiyorum.Şimdiden siparişini vereyim
  • Shesido zen diye bir parfüm kokladim bugun ykm de.hocam bi dene kokla bu parfümü cok satarsin.ilk müşterinde benim

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.