Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: ProsesMuhendisi
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.059
Cevap
2.060
Favori
8.473.483
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
620 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ouzqan

Teşekkürler hocam. Bu arada xs ye devam et şimdi baktımda şarap gibi güzelleşiyor. Brave i.yıkayınca azaldı ama xs daha da güzelleşti. müptelası oldum xs nin. Birde kalem olayını bende bekliyorum.

ouzqan @ sağolun hocam. güle güle kullanın :)

bozbirik @ Henüz yok kalem veya numune ama 2 ml. fısfıslı numune olacak. Daha büyüğüne girmiyorum. Alacak olan denemek için alacak. 5 tane kalem alan biri bunları 1 ayda bitirse. sonra benden ürün alsa sıkıntı. Elindeki iyice oturmuş koku olacak. Bendeki taze :)

tashunkee @ Bakacağım hocam söz. Ama şu sıralar baksam bile yapamam.. Listemden sileceğim her ürün için yeni ürün yapacağım artık. İstek üzerine parfüm ekliyorum. İsteyen bile alayım bari demiyor :)

Zen - bleu de chanel bunlar aklımda..

AYRICA GIO ARMANI stoklarda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 1 Şubat 2014; 23:54:49 >
  • Sana ekmek yenecek parfümler söylüyorum. Biliyosun test ediyorum ben onları:)) ama önce bi sen kokla begenmezsen yapma tabiki.yarin bi daha gidip deneyecegim mesela...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalem dedigime bakma iste, 10-20 fisfislik kucuk numuneler yaparsan cok guzel olur,bekliyoruz..

• ürünlerin kalıcılıgı müthiş,ilgilenen arkadaşta cok cana yakın,teşekkur ediyorum elimdeki 4 şişe bitince tekrar alıcam burdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicool

ürünlerin kalıcılıgı müthiş,ilgilenen arkadaşta cok cana yakın,teşekkur ediyorum elimdeki 4 şişe bitince tekrar alıcam burdan

tashunkee @ Farkındayım patron sağolasın :) ZEN i bir kaç kişi daha söyledi. Bu gibi durumlarda gideri olup olmadığını kontrol ediyorum. Gidebilecek gibiyse listeye ekliyorum. Perşembe günü bana bu konuda pm at. denemiş olacağım. Durumu söylerim ama erken vakitte listeme ekleyemem.. Sculpture de denemem lazım

bozbirik @ Aynen Hocam. Kalemi anlamsz buluyorum. Kalem parfüm ne kullanılacak ürün nede deneme yapılabilecek ürün. Testere giriyoruz kısa zaman içinde.

magicool @ Sağoun hocam erken bitirin inşallah Güle güle kullanın.
  • Costume national scent intense isimli parfümden yapmanız mümkün müdür? Bulamıyorum hiç bir yerde, orjinali bitmeden almak istiyorum şimdilik o kadar para verecek durumum yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

Costume national scent intense isimli parfümden yapmanız mümkün müdür? Bulamıyorum hiç bir yerde, orjinali bitmeden almak istiyorum şimdilik o kadar para verecek durumum yok.

Bunu benden erkek kokusu olarak istemşti bir müşterim ve bunu erkeklere satamayacağımı söyledim ve maalesef bu ürüne giremedim. Siz bayan ürünü olarak sordunuz sanırım? Eğer bayanların ilgisi varsa bu ürüne ileride gireriz elbette ama şuan yeni ürün yapmıyorum Hocam.
  • Hayır bende erkek kokusu olarak istedim. Neden erkeklere satamıyorsunuz ki? . Evet açıldığında biraz hafif kokuyor ama koku unisex hatta erkek daha ağır basıyor bence. Yinede siz daha iyi bilirsiniz bu konuda uzman değilim sadece kokusu benim için vazgeçilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

Hayır bende erkek kokusu olarak istedim. Neden erkeklere satamıyorsunuz ki? . Evet açıldığında biraz hafif kokuyor ama koku unisex hatta erkek daha ağır basıyor bence. Yinede siz daha iyi bilirsiniz bu konuda uzman değilim sadece kokusu benim için vazgeçilmez.

Sevenleri illaki vardır şüphem yok ama Türkiye'de adı unisex olan bir parfüm bu da Black Orchid gibi. İsim ve şişe etkileyici. Kokuyu bilmeden alacak bir çoğu. e güzel bir kokuya kötü yorum gelecek. Bu yüzden giremedim maalesef. 1 ay sonra kadar Costume National Homme yapacağım ama bu ürün için söz veremem..
  • Peki teşekkür ederim yine de ilginiz için. Umarım ileride yapmayı düşünürsünüz ve başarılı olur da bende sizden alırım diğer türlü bütçeyi zorluyor. Alıntı yapamıyorum internette kısıtlama olduğu için o yüzdende kusura bakmayın bu şekilde cevaplandırıyorum. İyi geceler, hayırlı kazançlar.
  • Eser hocam 4 parfum almıştım sizden, 3 ünü aldılar benden kardeşim dayım babam bana 1 tane kaldı onuda alacaklar diye korkuyorum :), Tekrar teşekkürler emeğiniz için.
  • Alıntıya gerek yok hocam böyle daha güzel oluyor :) benim isteğim arzum hep pahalı ve zevk ürünlerini çıkarmak ama bunlar herkese hitap etmediği için net ortamında satışı zor.. Sağolsun çalıştığım firma Tom ford, creed vs gibi niş veya niş sayılabilecek ürünleri çok iyi yapıyor. Kullandığım ürünler pahalı bu yüzden hızlı liste çoğaltamıyorum. Çok ufak karla hem müşteri ediniyorum hem işimi yapıyorum. Sadece biraz vakit hocam 1 ay sonra hem yazlık ürünlere geçeceğim hem de listeye eklemeler yapacağım. Yapacağım eklemeler de EDP ürünler olacak. Bunu da yaparız 1 ay iadre :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanxtiN

Eser hocam 4 parfum almıştım sizden, 3 ünü aldılar benden kardeşim dayım babam bana 1 tane kaldı onuda alacaklar diye korkuyorum :), Tekrar teşekkürler emeğiniz için.

Onu da ''lanet olsun'' de ve fırlat ve bana pm at :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

quote:

Eser hocam 4 parfum almıştım sizden, 3 ünü aldılar benden kardeşim dayım babam bana 1 tane kaldı onuda alacaklar diye korkuyorum :), Tekrar teşekkürler emeğiniz için.

Yakın zamanda inş mecbur yeni alişveriş olcak zaten :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

quote:

Yakın zamanda inş mecbur yeni alişveriş olcak zaten :)

Tez vakitte inşallah Hocam. işin şakası tabi bizimki.. Erken erken görüşmek yine de mutlu eder bizi :)

Sevgi ve saygı ile..
  • Hocam parfümler gerçekten güzel bu arada elinde şu kokulardan var mı veya yapmayı düşünüyormusun

Dior Homme Intense
    Bvlgari Man
    Calvin Klein Eternity Aqua
    Vakko V De Vakko
    Davidoff Hot Water

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ouzqan -- 2 Şubat 2014; 8:29:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

Hocam parfümler gerçekten güzel bu arada elinde şu kokulardan var mı veya yapmayı düşünüyormusun

Dior Homme Intense
    Bvlgari Man
    Calvin Klein Eternity Aqua
    Vakko V De Vakko
    Davidoff Hot Water

Hayır Hocam.

Dior Homme intense'i yapamıyorlar açık parfümde. ben de bıraktım artık yok
    Vakko biraz ara verdik devam edeceğiz. Diğerlerini hiç yapmadım
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    davidoff ile vakkoyu bekliyorum hocam yaz olarak ck yı deneyebilirsin hoş bir kokusu var.

• Merhaba ben de siparişimi aldim. Gerçekten orijinaline cok yakın ve cok kalici. Eser bey in kalitesinden ödün vermemesini temenni ediyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum.

Ayrica ben de zen bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theory33 -- 2 Şubat 2014; 21:25:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokseledu

Merhaba ben de siparişimi aldim. Gerçekten orijinaline cok yakın ve cok kalici. Eser bey in kalitesinden ödün vermemesini temenni ediyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum.

Ayrica ben de zen bekliyorum.

Hayırlı olsun Hocam. Güle güle kullanırsınız inşallah. Beğenmenize sevindim.. Sevgiler..

Söz hocam yakında gelcek ZEN :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 2 Şubat 2014; 22:12:22 >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.