Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
70.059
Cevap
2.060
Favori
8.473.173
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
620 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

Az önce Axe Africa' yı BIM de buldum ve denedim. Gönül rahatlığı ile kokumuz aynısıdır diyebilirim. Tek farkı, bizimkisi kokuyor :D Bimdeki Axe sıktığım an koktu.. sonrasında bir koku bulamadım..

Yaşadık desenize : ), yarın geliyor benimde siparişlerim yorumlarımı yazarım arkadaşlar için.
  • Merhaba,
    Sayfadaki yorumları okumak suretiyle arkadaş ile iletişime geçip
    Burberry
    Gİvenchy insense
    Vanilyalı boss
    siparişi verdim.
    Kendisi inanılmaz ilgili ve her soruma cevap vererek tvsiyelerini iletti.
    Bu hizmet bile başlı başına yeterli.
    Ürünler geldiğinde yorumlarımı paylaşacağım.
    Teşekkürler.
  • Hocam Creed 'in hangi pafümünü yaptınız?
  • Öncelikle ilgi ve alakanız için teşekkürler Eser hocam. Parfümler az önce elime ulaştı. Hugo Boss Bottle'ı denedim, çok beğendim.

Gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz. Hızlı kargo, samimiyet ve uygun fiyat daha ne olsun. Hugo Boss Bottle'ı şiddetle öneririm bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghost0791 -- 30 Ocak 2014; 11:45:31 >
  • Eser bey ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim.
    Aldığım parfümleri değerlendirecek olursam ;

Axe Africa : Çok beğendim eski günleri hatırlattı...

212 Vip : Kesinlikle orjinalinden farksız ve daha kalıcı...

Diesel Only The Brave : Orjinalinden daha güzel diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BpDesigN

Eser bey ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim.
    Aldığım parfümleri değerlendirecek olursam ;

Axe Africa : Çok beğendim eski günleri hatırlattı...

212 Vip : Kesinlikle orjinalinden farksız ve daha kalıcı...

Diesel Only The Brave : Orjinalinden daha güzel diyebilirim.

Obsesif. @ Creed Aventus Hocam

Ghost0791 @ , BpDesigN @ Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Güle güle kullanmanız dileği ile.
  • 3 gün önce akşam vakti istediğim parfumler elime şu an ulaştı. Kokuların hepsi birbirinden güzel ve kalıcı koku, açıkçası ben bu kadarda kaliteli beklemiyordum orjinalleri bile böyle değildir heralde. Benim evimde orjinal parfumler ve dolum parfumlerde vardı . Orjinaller den daha iyi, dolumlar kolanya bile değilmiş. Eski bulunan dolumlarımı alip arabaya koyacam araba parfumu diye öyle bile kullanılmazmış aslında :). Teşekkürler Eser bey bir daimi müşteri daha kazandınız, kısa zaman da tekrar yeni siparişler olacağına eminim
    Gelen parfumler:
    Kenzo - Pour Homme(Benim daimi kullandığım koku çok kaliteli)
    Paco Rabanne - INVICTUS(Ben kokunun bu olduğunu bilmiyordum daha önce başkalarında da almıştım bu kokuyu)
    Terre D'Hermes(Herkes beğendi hemen hemen çok hoş bir koku, babam aldı benden)
    Dior - J'Adore(Kardeşim için istemiştim kokusu italyadan getirdiğim orjinal parfum e benziyor fakat yanlışlıkla koluma sıktım kurtulmak için kolumu iyice sabunla yıkamam gerekti gitmiyordu :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KENZOOvet -- 30 Ocak 2014; 13:37:01 >
  • Biraz önce 4 adet parfüm siparişim ulaştı.. Bu kadar kaliteli olacağını tahmin ediyordum zaten yinede yanılmadım :) Sipariş verecekseniz düşünmeyin derim.

Eser'in tavsiyesi üzerine Rochas almıştım 1 tanesini ve çok beğendim. Tavsiye olarak Rochas ve One million yapabilirim. Kesinlikle bayılacaksınız..

Eser sana puanım 10 :)

• kargolar sanalpazara girildi..

Saygılar

quote:

Orijinalden alıntı: LanxtiN

3 gün önce akşam vakti istediğim parfumler elime şu an ulaştı. Kokuların hepsi birbirinden güzel ve kalıcı koku, açıkçası ben bu kadarda kaliteli beklemiyordum orjinalleri bile böyle değildir heralde. Benim evimde orjinal parfumler ve dolum parfumlerde vardı . Orjinaller den daha iyi, dolumlar kolanya bile değilmiş. Eski bulunan dolumlarımı alip arabaya koyacam araba parfumu diye öyle bile kullanılmazmış aslında :). Teşekkürler Eser bey bir daimi müşteri daha kazandınız, kısa zaman da tekrar yeni siparişler olacağına eminim
    Gelen parfumler:
    Kenzo - Pour Homme(Benim daimi kullandığım koku çok kaliteli)
    Paco Rabanne - INVICTUS(Ben kokunun bu olduğunu bilmiyordum daha önce başkalarında da almıştım bu kokuyu)
    Terre D'Hermes(Herkes beğendi hemen hemen çok hoş bir koku, babam aldı benden)
    Dior - J'Adore(Kardeşim için istemiştim kokusu italyadan getirdiğim orjinal parfum e benziyor fakat yanlışlıkla koluma sıktım kurtulmak için kolumu iyice sabunla yıkamam gerekti gitmiyordu :))

Güle güle kullanın arkadaşlar. Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim..

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 30 Ocak 2014; 21:22:13 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ScMoney

Ürünlerim elime ulaştı.Bir adet givenchy pi ve bir adet hugo boss bottled almıştım.

Yorumlarını yapayım:

Givenchy pi:Buna bayıldım.Fevkaladenin fevkınde bir koku.Tebrik ederim sizi Eser Bey :)

Hugo boss bottled : Bunu ev halkı beğendi ancak ben BU KOKU TÜRÜNÜ pek sevmediğim için haliyle koku da pek hoşuma gitmedi açıkcası.Ancak dediğim gibi diğer insanlar pek bir beğendi.Yani buna da geçer not verdim :D

Ama pi bir başka kokuyor

Arkadaşlar güzel yorumlarınız için çooook teşekkür ederim. Güle güle kullanmak nasip olur inşallah..

dead-ly @ Hocam diesel brave baharat meyve karışımı.. diesel brave türlerinde Ck euphoria diyebilirim ama diesel brave yerine sadece diesel brave al derim :)

Invictus hafif yaz grubunda o da meyvemsi ve çiçeksi.. benzer bi kokuya raslamadım henüz.

Az önce Axe Africa' yı BIM de buldum ve denedim. Gönül rahatlığı ile kokumuz aynısıdır diyebilirim. Tek farkı, bizimkisi kokuyor :D Bimdeki Axe sıktığım an koktu.. sonrasında bir koku bulamadım..

Valla Eser Bey boss un hakkını yemişim :D koku 1 gün bekledi sanırım biraz oturdu ve mükemmel birşeye dönüştü. Hasta oldum bu kokuya gerçekten. Ürünleriniz çok çok kaliteli. Tekrar teşekkür ediyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creaker

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ScMoney

Ürünlerim elime ulaştı.Bir adet givenchy pi ve bir adet hugo boss bottled almıştım.

Yorumlarını yapayım:

Givenchy pi:Buna bayıldım.Fevkaladenin fevkınde bir koku.Tebrik ederim sizi Eser Bey :)

Hugo boss bottled : Bunu ev halkı beğendi ancak ben BU KOKU TÜRÜNÜ pek sevmediğim için haliyle koku da pek hoşuma gitmedi açıkcası.Ancak dediğim gibi diğer insanlar pek bir beğendi.Yani buna da geçer not verdim :D

Ama pi bir başka kokuyor

Arkadaşlar güzel yorumlarınız için çooook teşekkür ederim. Güle güle kullanmak nasip olur inşallah..

dead-ly @ Hocam diesel brave baharat meyve karışımı.. diesel brave türlerinde Ck euphoria diyebilirim ama diesel brave yerine sadece diesel brave al derim :)

Invictus hafif yaz grubunda o da meyvemsi ve çiçeksi.. benzer bi kokuya raslamadım henüz.

Valla Eser Bey boss un hakkını yemişim :D koku 1 gün bekledi sanırım biraz oturdu ve mükemmel birşeye dönüştü. Hasta oldum bu kokuya gerçekten. Ürünleriniz çok çok kaliteli. Tekrar teşekkür ediyorum :)

Alıntıları Göster
    O yüzden günde 1 koku test edilmesi taraftarıyım :) Güle güle kullan hocam sevindim beğenmene..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 31 Ocak 2014; 1:34:19 >
  • quote:

O yüzden günde 1 koku test edilmesi taraftarıyım :) Güle güle kullan hocam sevindim beğenmene..

Ben de çok şaşırdım.devamı gelecek hocam inşallah arkadaşlarımın da dikkatini çekti :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman ihtiyaç duyarsan buyur Hocam, başımla beraber.
  • quote:

Ne zaman ihtiyaç duyarsan buyur Hocam, başımla beraber.

Eksik olmayın. Hayırlı işler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eser beyden 5 adet farklı sipariş verdim. Ürünler hakkında buraya geri dönüş yazarım..Saygılarımla..Fatih..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zagapos

Eser beyden 5 adet farklı sipariş verdim. Ürünler hakkında buraya geri dönüş yazarım..Saygılarımla..Fatih..

Sağolun Fatih Hocam

Tüm kargolar gönderildi, SanalPazar'a girişleri yapıldı. İlginizden ötürü çok teşekkür ederim arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: The West

Merhaba,
    Sayfadaki yorumları okumak suretiyle arkadaş ile iletişime geçip
    Burberry
    Gİvenchy insense
    Vanilyalı boss
    siparişi verdim.
    Kendisi inanılmaz ilgili ve her soruma cevap vererek tvsiyelerini iletti.
    Bu hizmet bile başlı başına yeterli.
    Ürünler geldiğinde yorumlarımı paylaşacağım.
    Teşekkürler.

Ben de olumlu yorumları okuyup guzel bır ızlenım olusturdum almayı dusunuyorum bu arkadaştan aceba tavsıye edebıleceği guzel kokular nelerdır
  • aslantepe-arena A kullanıcısına yanıt
    Daha önceden kullanıp beğendiğiniz kokular var ise yahut listemde bildiğiniz kokular var ise lütfen yazın, o şekilde öneride bulunayım. Hiç birini bilmiyorsanız arkadaşların beğendiği kokulardan alabilirsiniz Hocam.

Saygılar.
  • Abercrombie fitch fierce var mıdır hocam elinizde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sAkOrA

Abercrombie fitch fierce var mıdır hocam elinizde ?

Hayır maalesef. Listemiz 1. sayfada Hocam.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.