Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.059
Cevap
2.064
Favori
8.468.911
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
620 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • An itibariyle 10'un üzerinde olan ancak kesin rakamı hatırlayamadığım siparişden öte kaliteye bir yenisini daha ekledim.Eser hocamın asla taviz vermediği bu kalite bir an olsun beni yıldırmadı desem yeridir.Gerek hoşlanmadığım parfümler oldu gerekse kalitenin önünde bu şekilde ortak bir noktada bağdaştık.
    Bunlar ki Hugo boss vanilyamız bizlere özel yapılan yani meclisi kaplayan ( bir an olsun vip duygusunu) hissettiren bir parfüm.Asla vazgeçememiyeceğim bir koku 2 adet ile bunu tazeliyorum ve yeni alacak arkadaşların öncelik vermesini tavsiye ediyorum.Bir diğeri ise Diesel the brave 1 adet ve yeniliğe yelken açmak içinde İnvictusla yola devam diyorum.Hoşlanmadıklarımdan yola çıkarak Eser hocamın ısrarla tavsiye ettiği bir parfüm beğeneceğimden hiç kuşkum yok ki bu zamana dek ısrar ettiklerini aldım bir an olsun yanılmadım.Kalite,Güven ve Özgüven bu 4'ü bir arada olan kampanyaya yakışacak en güzel cümle olacaktır.Karakter,Kişilik,Sıcakkanlılık ve Dürüstlük 4'ü bir arada olan kampanyanın temel bağdaşları bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yıldırım Kemal -- 23 Ocak 2014; 21:41:00 >
  • Eski müşteri olarak biten ürünlerin yerine az önce tekrar siparişimizi geçtik Parfümler çok beğeniliyor hocam,çok yaşa :)
  • ooo yeni kampanya olmuş,konuya girmesek haberimiz olmayacak.iki parfüm kargo dahil 30tl olmuş.Tekini 20ye aldıydım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alparslan Yavuz

An itibariyle 10'un üzerinde olan ancak kesin rakamı hatırlayamadığım siparişden öte kaliteye bir yenisini daha ekledim.Eser hocamın asla taviz vermediği bu kalite bir an olsun beni yıldırmadı desem yeridir.Gerek hoşlanmadığım parfümler oldu gerekse kalitenin önünde bu şekilde ortak bir noktada bağdaştık.
    Bunlar ki Hugo boss vanilyamız bizlere özel yapılan yani meclisi kaplayan ( bir an olsun vip duygusunu) hissettiren bir parfüm.Asla vazgeçememiyeceğim bir koku 2 adet ile bunu tazeliyorum ve yeni alacak arkadaşların öncelik vermesini tavsiye ediyorum.Bir diğeri ise Diesel the brave 1 adet ve yeniliğe yelken açmak içinde İnvictusla yola devam diyorum.Hoşlanmadıklarımdan yola çıkarak Eser hocamın ısrarla tavsiye ettiği bir parfüm beğeneceğimden hiç kuşkum yok ki bu zamana dek ısrar ettiklerini aldım bir an olsun yanılmadım.Kalite,Güven ve Özgüven bu 4'ü bir arada olan kampanyaya yakışacak en güzel cümle olacaktır.Karakter,Kişilik,Sıcakkanlılık ve Dürüstlük 4'ü bir arada olan kampanyanın temel bağdaşları bana göre.

Alparslan Yavuz @ yorumuna kurban olduğum sağol :) Yarın çıkıyorum kargonu değerli kardeşim..

rngms @ eyvallah patron :) eski müşterime can kurban.. yarın kargoluyorum.

tashunkee @ :D sana 2 az 4 alcan sen :D
  • Yalnız eser kardeşim bugün abartmışım kokuyu sıkarken.iki buçuk metre mesafeden farkedilirlik onayı aldım ;)şubat gibi bi alışverişim olacak.bana stok ayır :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: tashunkee

Yalnız eser kardeşim bugün abartmışım kokuyu sıkarken.iki buçuk metre mesafeden farkedilirlik onayı aldım ;)şubat gibi bi alışverişim olacak.bana stok ayır :)))

Ne zaman istersen başımla beraber patron biliyorsun (:

Yeni ürünler:

Paco rabanne BLACK XS

Axe Africa
  • Eyvallah kardeşim cansın...
    Bu arada axe deo yu parfüm mü yaptın :))) senden korkulur valla.tepkilere göre alınabilir.XS nasıl bir kokudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: tashunkee

Eyvallah kardeşim cansın...
    Bu arada axe deo yu parfüm mü yaptın :))) senden korkulur valla.tepkilere göre alınabilir.XS nasıl bir kokudur

Xs güzel ya.. 1 yıl aradan sonra bugün tekrar kokladım da, boşuna bırakmışım bu ürünü.. Tras losyonuda varmış bu axe'ın :D ben bilmiyordum ki bunu. abarttılar artık yapmak farz oldu yaptım :D
  • diesel brave (yumruk)
    paco rabanne INVICTUS
    Rocas man
    one million
    olarak sipariş verildi.İlgisinden dolayı eserkozmetiğe teşekkürler kargo gelince görüşürüz
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Senden Axe africa yorumu alsak hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: henryerdem

Senden Axe africa yorumu alsak hocam

Garip bi koku.. Adı axe olunca tatlı bir koku bekliyordum ama değil. Bana kuru yaprakları ve ciddi çiçekleri andırdı. içinde ne var bilmiyorum.. Biraz da pudramsı bir koku. Yoğun ağır bir koku değil. Gayet hafif serin.. Baskın bi özelliği var mı? Hayır yok

Not: Bu kokuyu daha önce hiç koklamadım. Sizlerin isteği üzerine yaptım. 85 şişe mevcut.. Dileyen dilediğinde alır erken bitmez :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 24 Ocak 2014; 1:57:03 >
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Pek bana hitap eden bi koku değil o zaman. Sizden aldığım invictus bile çok fresh geldi bana. Belkide bende sorun vardır :)) Ama bi sonraki siparişte boss vanilyayı denicem
  • Hayirli satislar eser hocam
    Şu azarro elixir a el atsan cok iyi olur:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akgolo

Hayirli satislar eser hocam
    Şu azarro elixir a el atsan cok iyi olur:)

henryerdem @ tercih meselesi hocam ya. tatlı koku gider bana diyorsan dene boss vn fazlasıyla kalıcı :) ve tomlara gir madem öyle ..

akgolo @ Creed ve pradaya bakacağım bu hafta. haftaya deniyim hocam bunu.. ama artık listeye eklenecek her ürün için listeden birini silmem lazım.. Kullandığım esanslar çok pahalı artık yetişemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

Tüm kargolar gönderilmiştir. Hepinizin kesesine bereket.. Bir kaç saate kadar takip kodlarını iletmiş ve sanalpazara girmiş olurum. Bir kısmını girdim sanalpazra. Acil çıkmam gerekti. Pc başına döndüğümde tümünü girmiş olurum.

Sevgiler.

EDIT: Sanalpazar olan kodlar girildi. Diğer arkadaşlar kargo takip kodu isterlerse eğer lütfen kargo yaptığımız isimleri ile pm atarlarsa hemen verelim.

Eser hocam sirf bu tutumun yuzunden bende siparis gecmeyi dusunuyorum bikac gune.. Bilgileri yollarsan ve tavsiye ettiklerini yazarsan sevinirim. Pi nasil onuda dusunuyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: betakors4n

quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

Tüm kargolar gönderilmiştir. Hepinizin kesesine bereket.. Bir kaç saate kadar takip kodlarını iletmiş ve sanalpazara girmiş olurum. Bir kısmını girdim sanalpazra. Acil çıkmam gerekti. Pc başına döndüğümde tümünü girmiş olurum.

Sevgiler.

EDIT: Sanalpazar olan kodlar girildi. Diğer arkadaşlar kargo takip kodu isterlerse eğer lütfen kargo yaptığımız isimleri ile pm atarlarsa hemen verelim.

Eser hocam sirf bu tutumun yuzunden bende siparis gecmeyi dusunuyorum bikac gune.. Bilgileri yollarsan ve tavsiye ettiklerini yazarsan sevinirim. Pi nasil onuda dusunuyorum?

Eyvallah Hocam (: gerekli pm.yi attım
  • Eser bey ile gece muhabbet ettik parfümler üstüne,sağolsun gerekli ilgi alakayı gösterdi kendisi.. Boss ve Noir siparişi geçtim. Teslim aldıktan sonra detayları buradan belirtirim.Hayırlı müşteriler Eser bey..
  • hugo boss , 212 men olmak üzere 2 adet siparişimi az önce bende vermiş bulunmaktayım ilgi alaka on numara bu güzel birşey
  • Ben de az önce aldım ürünleri,ilk siparişimdi ve ilk izlenimim: Sanırım Lacoste Red orijinalinden daha iyi:)
    Aynı gün kargoya verdiğiniz ve ilginiz alakanız için çok teşekkür ediyorum.
    Hayırlı satışlar dilerim.
  • kalem bpy varmı hala.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.