< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (3490. sayfa)
-
-
Sitede mevcut olanlar düz Stronger With You ve Intensely flankerı. Eklenecek olan ise Absolutely flankerı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 6 Mayıs 2024; 22:34:29 > -
3749139688 numaralı siparişe eğer elinizde varsa Afternoon Swim ve Bleu de Chanel [CHN] testerı eklerseniz memnun olurum. Hayırlı işler, bol kazançlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 6 Mayıs 2024; 22:35:30 > -
İlk aldığımda bende aynı şeyi yaşadım 1 saat içinde koku yok oluyor gibiydi parfüm durdukça bekledikçe süre uzadı. Şuan gayet iyiler memnunum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbulut001 -- 6 Mayıs 2024; 22:48:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
9289847253 Tester olarak swim yollayabilirseniz çok memnun olurum.
-
hocam bunu çözebilme şansın var mı ? parfüm whatsapp grubumuzda da çoğumuz nays kullanıyoruz, tutaste'den sık sık alışveriş yapıyoruz ve nays kozmetik cashback kampanyasını tutaste'de de değerlendirmek istiyoruz.
-
Eser hocam sizi konuda aktif olarak görmek inanın daha güzel oluyor. Burayı boşlamayın lütfen, arada sorulara cevap verin, yeni post atın. Diğer türlü konu iyice sessizleşiyor, takaslık/satılık parfüm ilanlarıyla doluyor.
Teşekkürler.
-
merhabalar, parfüm konusunda pek bilgili değilim. 30 yaşında erkekler için hafif koku 2 ürün önerir misiniz?
Sipariş vermek istiyorum.
-
Pos çekim kategorisi için destek talebi oluşturduk hocam cevap geldiğinde buradan paylaşmış olurum. -
Ev içinde sıkıp yakından koklamalar yaptığınızda burun biraz hızlı alışır. Peş peşe kokular baktığınızda kalıcılık ölçmemeye çalışın. Güle güle kullanın. -
Pos kategorisi hizmet sektörü olarak geçiyor eser bey ben daha önce param uygulamasında denedim kozmetik olarak kabul edilmemişti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbulut001 -- 7 Mayıs 2024; 12:27:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cevap İşyeri kategori kodunuz "Kozmetik Mağazaları" olarak tanımlıdır. Bilginize.
Böyle dönüş yaptılar az önce.
Siz yine de sonuç aldığınız şekilde işlem yapmaya çalışın -
neyse ben yorumlara bakarak 2 parfüm satın aldım. Sipariş No : 5235982726
aventus delux ve versace eros.
Umarım iyi seçeneklerdir :) iyi çalışmalar dilerim.
-
9442942916 sipariş no, 2 dk geciktim ama bugün kargolayabilirseniz çok mutlu olurum, hayırlı satislar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba Armani code sport var mı ? piyasada kimsede orijinali yok. üretmiyorlar artık ancak müptelası olmuştum.
bir de Paco Rabanne Invictus Victory Elixir var mı?
-
www.ozelparfum.comhttps://www.ozelparfum.com/liste
-
Eser hocam mancera cedrat boise, initio paragon, pdm sedley ve greenley gibi parfümlerin listeye girme olasılığı var mı
Limmensite.
Hocam benim de başıma öyle birşey gelmişti daha önce. Parfümü bir kaç fıs havaya sıkıp bir kaç hafta karanlık serin bir yerde bekletin.
Hocam bu ülkede tatlı ve çiçeksi her kokuya feminen diyorlar, ben kullanıyorum kış için harika bir koku kalıcılık tende 24 saati geçiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X