Gerek yok abi ufak şey için kargo mu yapacaksın bir daha. Ben sadece durumu bilgi vermek istedim ki tedarikçiniz ile konuyu görüşürsünüz belki diye. Hayırlı işler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (3492. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
Giriş
-
Club de Nuit Intense Man Armaf cologne - a fragrance for men 2015 (fragrantica.com)
Eser bey bu parfümün listenize gelme durumu var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhacker09x -- 10 Mayıs 2024; 14:23:38 > -
Eser Bey merhaba. Anneler günü için kampanya düşünüyor musunuz acaba.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
212 parfüm aldım. Dinlendikçe kokusu güzelleşti. Hala memnuniyetle kullanıyorum. 212 vip için merak eden olursa diye yorumu bırakıyorum. İlk geldiğinde orijinaliyle en benzer ürün buydu bekledikçe kesinlikle çok daha iyi oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsun__ -- 11 Mayıs 2024; 15:18:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kirke kullanan varmı arkadaşlar yayılım ne durumda?
1 şişe bitirdim resmen bomba gibi
Unisexmi hocam yoksa kadın ağırlık mi
Unisex hocam
İlk alışverişimi 3756915176 sipariş numarasıyla yapmış bulunuyorum hayırlı işleriniz olsun
Hocam ne yaptın sen ya? Çeyrek asırdır buradayım, böylesini daha önce görmedim :)
Yıllar yıllar evvel, fiyatlar böyle arşa çıkmadan, 7 yada 8 parfüm almıştım eserden, abarttım mı acaba diye aylarca düşünmüştüm. Şimdi fiyatlar bu noktadayken 133 adet diyorsun, diyecek kelime bırakmıyorsun bana.
Kişisel kullanım demişsin ama, her gün günde 3 kere tazelesen bile torununun torununa yeter bunlar, tabi parfüm ölmezse :) iyi günlerde kullanın ne diyelim, yaz için önerin olursa beklerim, illa yaz parfümü vardır aralarında.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Erkek için Virgin island dışında Hindistan cevizi kokan parfüm var mı? Virgin island çok seviyorum ama farklı birşeyler de arıyorum
açık parfüm, tutaste parfüm, ozelparfum.comDiP PHILOSYKOS [PSK] Unisex Parfümhttps://www.ozelparfum.com/dip-philosykos-psk
Denemediysen buna bir şans verebilirsin.
-
Merhaba. Koku aventus klonu olduğu için ve aventus + benzeri kokularımız olduğu için düşünmüyoruz. -
Tutaste'ye yeni gelen JPG Le Beau Le Parfum.
açık parfüm, tutaste parfüm, muadil parfüm, ozelparfum.comLE BEAU LE PARF [LBP] 50 ML Erkek Açık Parfümhttps://www.ozelparfum.com/le-beau-le-parf-lbp-50-ml
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 13 Mayıs 2024; 12:44:17 > -
Merhaba vanilya notası bulunan erkek parfümü öneriniz var mıdır? Birden fazla öneri alabilirim.
-
Hocam rmx nasıl
-
Acqua di Parma - Blu Mediterraneo gelir mi?
@EserKozmetik hocam merhabalar,
Aşağıdaki parfümlerin muadillerinden elinizde var mı?
Nasomatto Black Afgano
Parfums de marly Layton
Penhaligon's Halfeti
Bond No. 9 New York Amber
Teşekkürler
-
İlk kez sipariş verdim , hayırlı olsun vatana millete :)
paco rabanne invictus victory
Sipariş Numaranız 8633915928
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X