Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (3491. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
70.059
Cevap
2.063
Favori
8.470.431
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
620 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34893490349134923493
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam dolum tarihini dikkate almıyorum bir kaç fıs sıkıp 6 ay dinlendiriyorum. Yılbaşında aldığım layton şuan efsane şekilde kalıcı hale geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

ben de bu listeyi merak ediyordum. İlk mesajdan neden kaldırıldı ki?

• conqierors kullanıcısına yanıt

İlk mesajda "Forumda sıkıntı olduğu için listeyi kaldırdık." yazıyor, ama Tutaste sitesindeki listeye link de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 7 Mayıs 2024; 22:38:52 >
    conqierors @

Her satıra siteden görsel açmaya çalışıyor forum. O yüzden buradaki listeyi kaldırdık. Bu linkten ulaşabilirsiniz:

Karizmatik38 @

Hammaddesi güzel olan hit ürünleri muhakkak listeye alıyorum. Bunlarda yapmaya değer ürün henüz göremedim. Vakitle gelirler.

gladiator947

Merhaba maalesef yok hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 8 Mayıs 2024; 9:33:53 >
  • Montobaco intensivo yazın kullanılır mı? Veya maskulen yaz kokuları nelerdir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt

Fico tekrar stoklara gelecek mi?

• C♯ @

Evet, 20 Mayıs'a kadar gelmiş olur.

venüsexpress

Kullanılır ama ölçülü olmak lazım.
  • venüsexpress V kullanıcısına yanıt

Guerlain Le Frenchy

Penhaligon's Sartorial

Dior Sauvage 2015

• @EserKozmetik hocam ürünleri dinlendirmek lazım mı? Açıklamalarda göremedim, aşağıdaki ürünler.

• @EserKozmetik sipariş numaram 6375659721 sizden testerlar rica ediyorum :)

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cratos4203 -- 8 Mayıs 2024; 16:7:14 >

vay be ilk kez 14 temmuz 2014te sipariş vermişim. 10 yıldır parfümümü sadece buradan aldım. İlk siparişlerde fısfıs sorunu yaşadığımı hatırlıyorum ancak sonrasında şişe değişimleri ile bu sorun giderilmişti. Hediye gönderilen çoğu tester ürünü hala duruyor :D şişesi küçük diye kaldırmıştım hiç kullanmadım çoğunu

• @EserKozmetik Hocam keşke Bdk Rogue Smoking yapsanız tekrar :(

• mgunsiray @

20 Mayıs'ta az adetli gelecek, sürekli olmayacak.

ApexiRubber @

Her kokuyu kullanmaya başlayacağınız seviyede gönderiyoruz. Sipariş anında üretilmiyorlar. Daha fazla performans için bekletebilirsiniz.
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    tamamdır hocam 20 mayıs sizdeyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @EserKozmetik

Bu haftanın testerları neler acaba?

• Siparişim bugün geldi, testerlar ve hediye kolonya için ayrıca teşekkür ederim.

@commandostigre Bana bugün KST, Edit, RMX, JPG, Pega testerlar geldi.

@EserKozmetik BDK Rouge Smoking'in 15ml boyları da satışa çıkacak mı yoksa sadece 50 ml boyda mı satılacak? Tahminimce 600 TL'lik Prive seride olacağı için soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 9 Mayıs 2024; 17:17:40 >
  • Eser bey merhaba

ufak şişelerin kapakta sıkıntı var bilginiz olsun. Benim best çok akıntı yapmış, dörtte biri yolda dökülmüş. Swim olanda da az da olsa akıntı var. Kargoda patlamış zaten. O dert değil de asıl bugün akıntı yapınca benim araçta fişin üstüne dökülmüş. Gider olarak şirketime göstereceğim fiş buhar oldu gitti yani :)

Bu konu daha önce olmazdı üretici kaynaklı tabi bir görüşmenizi rica ederim.

aldığım ürünlerden memnunum ama bozdu etti yorumlarına katılamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün işyerine test etmek için aldığım parfümler geldi.

Swim ve İnvictus 2016 almıştım. İnvictus'u beğendim ve muhtemelen kullanırım.

Ancak Swim büyük hayal kırıklığı oldu, sadece ben değil işyerindeki bütün arkadaşların tepkisi "Bu ne be" şeklinde oldu. Ben ilk sıktığımda bayağı kokarca böceği kokusu aldım, ben tabi "pek beğenmedim, kötü bir koku var" dememe rağmen odadaki kız arkadaş da koluna sıktı ve kokuyu tarif edişi aynen "tezek kokuyoorrrr, hatta ahır kokuyor ahır"  Daha sonrasında koklayan ve sıkan diğer kişiler de benzer tepkilerle beğenmedi. Bu parfüm gerçekten böyle mi yoksa dinlenmesi mi gerekiyor bilemiyorum. Kullanmış ya da denemiş olanlar nasıl bir deneyim yaşadı belirtir misiniz? Dinlenmeye bırakmaya değer mi?

• deserthawk D kullanıcısına yanıt
    deserthawk @

Merhaba hocam. Hatalı gelen ürünü görselle bana iletin halledelim hemen.
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsunlar.

Sadece 50 ml olarak, 350 tl lik gruba ait ürün.
  • 
Sayfa: önceki 34893490349134923493
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.