Şimdi Ara

Açık ve net bir şekilde tank falan oynanmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 300 mr veya 300 zırhın olsun hiç önemli değil sanki hiç mr ve zırhın yokmuş gibi sana vuruyorlar resmen daha geçen el dr mundo aldım karşıdaki zoe de hiçlik değneği olmamasına rağmen benim de 280 mr olmasına rağmen gelip bana 1900 vurabiliyor. 300 zırhın mı hiç önemli değil adam sana hiç zırhın yokmuş gibi vurabiliyor. 200-300 mr zırh bunlar sadece kandırmalık rakamlar. Tamam zırh ve mr artışı parabolik bir şekilde oluyor ve bir noktadan sonrada fazla etkisi olmuyor ama kardeşim bu kadar da olmaz be. Önceki sezonlarda tanklar dediğin takımını koruyordu şimdikiler ise hero fazlalığı hatta tank alman demek takımı zora sokmak demek hasarda eksik olmanız demek

• Alıntı

metni:
    zırh ve mr artışı parabolik bir şekilde oluyor ve bir noktadan sonrada fazla etkisi olmuyor

Yanlışın var. Zırh ve Mr her zaman sabit bir değerde seni güçlendiriyor. Sahip olduğun cana göre değişiyor sadece.

• Cruella kullanıcısına yanıt

https://www.youtube.com/watch?t=555&v=OzfDn7jl0Ho&feature=youtu.be

Burada anlatıyor alacağın hasarı, sıkıntı olan şu sezon 11 ile zırh delme deşme büyü nüfusları ve hasarlar o kadar çok arttı ki zırh veya büyü direnci işlevsiz oldu.

• Hasar formülü 100/100+zırh yani 300 zırhı olan bir tank hasarın 100/400 olan kısmını yiyor yani %25i bu da ne kadar zırh alırsan zırhtan aldığın verim o kadar azalır demek.

• Tek atma oyunu bu kim kime dum duma full build khayla tank sionu 1v1 de eritiyorum düşün khaya 1v1 de eriyen sion tf de 5 kişiye karşı ne halta yarar xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazılım ve Az da Olsa Oyun
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.