Öncelikle bu yazım biraz reklam gibi olacak ancak;kesinlikle öyle bir amaç gütmüyorum.
Geçen sene bu zamanlarda İstanbul/İstiklal Caddesi Saturn'den "ENERGY SISTEM 4204" mp5 player almıştım,sanırım 80-90 küsür liraya gelmişti.Pek bilgili değildim,hatta alıp gelip evde forumlara bakıp hakkında bişey göremeyince üstüne birisinin "çok kötü..sansa clip alsaydın keşke,neyse artık" gibi yorumlarından sonra çok üzülmüştüm.Ama 2-3 ay dinlemeye devam etmiştim,sesi kötü gelmiyordu.Ama dediğim gibi çok bilgili değildim.
2-3 ay sonra iyi bari diyerek "sansa clip+ aldım" ama kulaklığımı takınca hiçbir fark olmadığını gördüğüm gibi;rockbox olmadan Energy Sistem'in yanına bile yaklaşamayacağını anladım.Rockbox ile bile tam istediğim tonu elde edemiyorum,bu sebeple Energy Sistem'e geri döndüm.
Geçen zamanlarda da Energy Sistem marka 4204 model mp5 imin 2-3 metreden düşüp,ekranının ölmesiyle ucuza bulduğum "Sony NWZ-E463" model walkman aldım ve yine maalesef Energy Sistem kalitesini ses kalitesini yakalayamadım..
Diyeceğim odur ki,bilen bir arkadaşımız Saturn'e gidip orada ki standlardan denerse umarım anlayacaktır.
Yazma amacım iyi bir markanın harap olduğunu düşünmem.
Bu arada,bunları test ettiğim kulaklık ATH CKS-77 idi,şuanda da NWZ-E463 ile ATH CKS-90 kullanıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme