Şimdi Ara

AÇIKLAMA - MELO & ALBAYRAK KONUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.galatasaray.org/kulup/haber/14042.php

Bugün Sabah Gazetesi'nde yeralan "Aradaki Fark Albayrak'tan" başlıklı yazı, Galatasaray Spor Kulübü'nün yönetim ilkeleriyle bağdaşmamakta olup, gerçeklerle ilgisi yoktur.

Galatasaray Spor Kulübü

• Ertem Şener patladı
  • Ayyy ilkenize, bizzim yöneticiler cimridir kimse cebinden vermez demiyorlarda !!!
  • şu meloyu alın ya!
  • Şimdi hemen biri açıklasın bu ne demek ?????? Melo gelmiyor mu yani
  • Yalnız Melo'yu yalanlamadılar , aradaki farkı Albayrak'ın ödeyeceğini yalanladılar
  • Kaptan dolayı açıklama yaptılar
  • zaten yöneticilerin kulübe para vermesi yasak diye biliyorum. onun için açıklama yapılmış olabilir. ha bunu nasıl aşıyorlar. m.city i alanlar gibi bir reklam sponsorluğu için 400 milyon avro vererek
  • evet 32364564678676465134565464 inci melo başlığı..
  • abi o değilde şu kap mevzsunu biri bana açıklasın
    10 tane adamı kapa bildirip almadılar,melo için 2 aydır görüşmeler devam ediyor kapa bildirilmiyor
    diğer takımlar zaten imza aşamasında kapa bildiriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkingfb

evet 32364564678676465134565464 inci melo başlığı..

lan olm git
  • quote:

yahu sananeee?Girme Galatasaray bölümüne olur biter.Fenerbahçe bölümünde takıl sadece.İlla sövdüreceksiniz.
  • quote:

inci değil üncü olucak.
    sanane bilader bizim bölümümüzün konularından.
  • quote:

Ulen 2006 dan beri bu forumda takılıyorumda. Bir tane tahrik içermeyen düzgün mesajını göremedim.
    Ne ilginç birşey ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4ng3r

Ayyy ilkenize, bizzim yöneticiler cimridir kimse cebinden vermez demiyorlarda !!!

Abdurrahim Albayrak cikip; ben parayi oduyorum deseydi dimi, ya da kulup evet dogru AA parayi cikardi vurdu masaya yazsaydi resmi siteden? Galatasaray'in ilkelerini gectim, futbolda da boyle birsey yok artik..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chosen

quote:

Ayyy ilkenize, bizzim yöneticiler cimridir kimse cebinden vermez demiyorlarda !!!

Abdurrahim Albayrak cikip; ben parayi oduyorum deseydi dimi, ya da kulup evet dogru AA parayi cikardi vurdu masaya yazsaydi resmi siteden? Galatasaray'in ilkelerini gectim, futbolda da boyle birsey yok artik..

Nasıl yok, bak bakayım sowun bonservisini kim ödemiş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chosen

quote:

Nasıl yok, bak bakayım sowun bonservisini kim ödemiş.

Yoneticiler kendi ceplerinden kulup menfaati icin harcama yapamazlar, bunu Unal Aysal bizzat kendisi de dile getirdi. Diger kulupleri bilmiyorum, Sow'la ilgili tesekkur yazisi vs var mi yoksa dedikodu mu? Mutlaka bir aciklamasi vardir.. Zaten kimsenin cebine ihiyacimiz yok, herkesin gozunu doyuracak kadar transfer yaptik ve yapacagizda..

• çok yerin de güzel bir açıklama eğer böyle bir şey varsaki yinede açıklanmamalı

Galatasaray kültürüne ters düşer biz çünkü sembolü kuş olan bazı takımlar gibi belirli adamların parası ile yaşayıp onların kölesi olmuyoruz
  • albayrak bitmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fazlagiç

quote:

Ulen 2006 dan beri bu forumda takılıyorumda. Bir tane tahrik içermeyen düzgün mesajını göremedim.
    Ne ilginç birşey ya

Vallahamilan bak sen...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.