Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kazanıp kazanmadığınız yazması lazım o sayfada. Yazmıyor mu?
  • Burs/Kredi Başvurunuz Bulunmamaktadır!

bu ne anlama geliyor? Başvurunuz onaylandı demişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sıkörtıl

Kazanıp kazanmadığınız yazması lazım o sayfada. Yazmıyor mu?

yazıyor,ancak taahhütname onaylaması yapmamız gerekiyor diyor ayrıca.
  • Taahhütname henüz siteye konmadı sanırım. Kusura bakmayın yanlış anlamışım sanırım probleminizi
  • Burslar ocakta mi subatta mi yatacak?

• beyler burs kesin 6 sında yatıyor mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım oradan yapılcak ama bilmiyorum @snmez13
    sizinkisi çok değişikmiş @RavenoLL
  • kredi ödeme tarihi üzerinden 2 yıl geçti hala ödemiyorum bişey olurmu
  • Gençler ne zaman yatacak kredi. şubatta mı ocakta mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-69F3BB092 -- 31 Aralık 2014; 21:14:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sene herşeyi doğru girdim kredi çıktı, almadım. bu sene babam ölü yazdım, sadece evimiz olduğunu söyledim. yine dalga geçer gibi kredi kazandınız diyor.

hayır ayrıca kredi kazandınız nedir ya? yiyosa alın okuldan sonra eşek gibi ödeyeceksiniz demiyorda kazandınız diyor.
  • Siyaset kavgasına çevirmişsiniz konuyu arkadaşlar.Sorununuzu özelden halledin

• Konyu açan arkadaş yardımcı olursa sevinirim.
    Ben 2010-2011 de yakalşık olarak 13 ay kredi aldım, 2011 de kaydımı sildim ve doğal olarak kredi kesildi. 2012 de tekrar universiteye başladım, kyk sitesinde geri ödemelerim 2015 mayısta başlayacağını gördüm. Benim şuan bu taksitleri ödeme imkanım yok. Bunu erteleme şansımız varmı, varsa nasıl yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan709

quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan709

quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Kac kisiye sordum biri cevap versin lutfen. Biz bu krediyi baslattiktan sonra 4 senelik okul bitene kadar ve iptal etmezsek surekli gelir mi. Yaz kis her ay her zaman odenir mi. Yoksa okul haziranda tatil olunca kredi de yine bi sonraki yilin ocak ayinda mi baslatilacak. ??

Yaz kış her ay 4 yıl boyunca gelir kredi.

Peki ekstra birsy yapmam gerekir mi her sene. Yoksa dokunmadigim surece surekli devam eder mi. Banka olarak da evimin karsisinda ziraat var direk oraya mi gelir. ev adresi falan verdik

Herhangi birsey yapmanız gerekmiyor kredi için. Sadece krediyi kabul ettiğinize dair bi sözleşme var onu imzalıyorsunuz kyk daydı sanırım tam hatırlamıyorum. Sözleşme yi bir defa imzalıyorsunuz . Siz iptal etmediğiniz sürece 4 yıl boyunca sürekli devam ediyor. Parayi cekmeniz için size bir banka kartı veriliyor ziraatten. Onu kullanıp istediğiniz bir ziraat şubesinden/ atm sinden istediğiniz zaman parayi cekebiliyorsunuz.

peki hocam çok teşekkürler.

• ARKADAŞLAR İLK BURS ÖDEMESİ HANGİ TARİHTE? 7 OCAK MI ŞUBAT MI

• quote:

Orijinalden alıntı: thewhitewolf

Konyu açan arkadaş yardımcı olursa sevinirim.
    Ben 2010-2011 de yakalşık olarak 13 ay kredi aldım, 2011 de kaydımı sildim ve doğal olarak kredi kesildi. 2012 de tekrar universiteye başladım, kyk sitesinde geri ödemelerim 2015 mayısta başlayacağını gördüm. Benim şuan bu taksitleri ödeme imkanım yok. Bunu erteleme şansımız varmı, varsa nasıl yapabilirim?

Ödeme af çıkınca yapılandırırsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam universitedeyken farkli bir universite kazaninca kredi kesilir mi @bravewarrior41

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCuirassier -- 31 Aralık 2014; 21:36:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGus

Hocam universitedeyken farkli bir universite kazaninca kredi kesilir mi

+1 merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

Bazı kişiler 4 ders olursa kesilir diyorduda siz 1.80 nın altında diyorsunuz o zaman daha iyi galiba...

hayır. okuldan okula değişiyor diyorum. konu hakkında net bilgi için açacaksınız okulunuzun yönetmeliğiniz. orada başarısız sayılma durumları açık ve net yazar. itüde 1,80 ortalama idi. başka okulda başkadır. transkriptinizde başarı durumu: başarısız yazarsa bursunuz krediye çevrilir. kyk nın belirlediği bir şey değil bu. öğrenci işlerinin bildirimine bakar onlar
  • Merak ettiğiniz soruları KYK resmi twitter hesabına sorarak kesin bir yanıt alabilirsiniz.

https://twitter.com/GSByurtkur
  • Merak ettiğiniz soruları KYK resmi twitter hesabına sorarak kesin bir yanıt alabilirsiniz.

https://twitter.com/GSByurtkur
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.