Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ogkasa

quote:

Orijinalden alıntı: dasise

quote:

Orijinalden alıntı: uğurL

ya devlet size hiçbir emek harcamadan para veriyor ne bu şikayetler ? asgari ücretle köle gibi çalıştırılan insanlar var biraz anlayışlı olun şükredin bırakın şikayeti.

Şükürcü zihniyet de gelmiş.

1) Buradaki çoğu kişi kredi bekliyor. Krediyi mezun olduktan sonra faiziyle geri ödüyoruz. Aynı banka gibi işliyor. Haliyle insanlar parasının karşılığında adam gibi bir hizmet bekliyor.

2) Bu demek değil ki kredi dışındakiler şükürler olsun diyip şikayet etmesin. Kredi dışındaki bursları da zaten biz veriyoruz. Sanki devletin başındaki adamlar maaşlarından arttırıp bize para veriyorlar. Babam 30 yıldır çalışıyorsa 30 yıldır maaşından benim bugünlerim için para kesiliyor. Biz buna vergi diyoruz. Haliyle yıllardır ödediğimiz vergilerin karşılığı olarak adam gibi bir hizmet almak istememiz çok doğal.

Fakat senin gibi dar görüşlü ve şükürcü zihniyete sahip olanlar yüzünden hiçbir zaman kamu hizmetleri iyileşmiyor, iyileşmeyecek.

1) Kredi faizini bir araştır ilk önce ne kadar düşük olduğunu göreceksin. Sana destek veriliyor olmasa daha mı iyiydi hayır.

2) Benim babam da devlete vergi veriyor o zaman biz vergi vermeyelim çünkü bana burs çıkmadı. Devlet adamları cebinden versinler benim bursumu. Bu nasıl bir zihniyettir arkadaş. Ben devlete vergi veriyorum devlet beni özel arabayla kapımdan alıp okuluma götürsün. Akşamları gelsin yemeğimi yapsın. Ne de olsa ben vergi veriyorum. Yobazlık yapmayın mümkünse. Bu devlet sayesinde sağlıktan, eğitimden ücretsiz yararlanıyorsun. Ben burda siyaset yapmıyorum. Devlet denen yapı üzerinden konuşuyorum. Durumumuz belli. Herşey güllük gülistanlık değil. Bir şey isterken bunları göz önüne alın. Her zaman amerikayla değil birazda Afrikayla kıyaslayın ülkemizi. Bizde su gibi petrol akmıyor. Dünya'nın süper gücü değiliz. Birazcık da bunları düşünün.

Tam demek istediğim noktayı göstermişsin.

Şükürcü zihniyet işte. Bana destek veriliyor olmasa daha kötüydü. O yüzden işlerini kötü de yapsalar, çok geç de açıklasalar gıkımı çıkartmayayım, şikayetçi olmayayım istiyorsun.

Sen böyle düşünüyorsun diye olmuyor tam olarak. Gıkını çıkartmıyorsun çünkü. Vergini veriyorsun, koyun gibi kendini Afrika'yla kıyaslayıp, şükürler olsun deyip yoluna devam ediyorsun.

Ben öyle yapmıyorum. Vergi veriyorum diye kapımdan alsın demiyorum devlet. Ama en azından toplu ulaşımdan kar elde etmesin diyorum. Oysa okula yürüyerek gidenleri düşünüp şükürler olsun deyip gıkımı çıkartmaya da bilirdim. Ama o zaman sömürülmeye devam ederdim. Hoş senin yüzünden gene devam ediyorum ya neyse.

• 2014/2015 yılı Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) burs ve kredi başvuru sonuçlarıwww.kyk.gov.tr adresinden açıklanmaktadır. Açıklama işlemleri tamamlandığında Burs/Kredi Onay işlemlerinizi bu sayfadan yapabilirsiniz

bu uyarıyı alan var mı?
  • Lisansta okul 1 yıl uzarsa atıyorum 2.sınıfta uzattık 1 yıl ...
    Hemen o gün kesiyorlar mı bursu yoksa bursun 4 sene zamanı mı var?
  • banada çıktı :D turgut özalda özel hukuk arkadaşıma da çıktı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewalove

2014/2015 yılı Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) burs ve kredi başvuru sonuçlarıwww.kyk.gov.tr adresinden açıklanmaktadır. Açıklama işlemleri tamamlandığında Burs/Kredi Onay işlemlerinizi bu sayfadan yapabilirsiniz

bu uyarıyı alan var mı?

http://www.kyk.gov.tr/web/2014_krd_sonuc_yurtICI_1/basvuruKimlikNoGiris.do

• 4 ders olması da çok muhtemel ya öyle bi sorunum olmadığı için net konuşmıyım ama 4 ders daha doğru olabilir denildiği gibi. kusura bakmayın
  • RavenoLL R kullanıcısına yanıt
    benimde görünmüyordu, hata bildir dedim, doldurulan yerleri doldurdum, 1 hafta sonra yine gözükmüyordu.hata butonu geri gelmişti ,tekrar yaptım 1-2 haftaya gelmişti.
  • Ailevi durumda veya benzeri bir şeyde değişim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furjab

1,8'di galiba not ortalaman bunun altına düşmediği sürece öğrenimin boyunca burs alacaksın. ocak'ta veriliyor burslar

Teşekkürler cevap için.Peki ziraat bankası hesap işletim ücreti,hesap açma vs. keser mi bizden?Bilginiz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snmez13 kullanıcısına yanıt
    KAZANMIŞ OLDUĞUNUZ BURS VEYA ÖĞRENİM KREDİSİNİ ALMAK İSTEMİYOR İSENİZ ÖNCELİKLE ONAY İŞLEMİNİ YAPMAMANIZ, TAAHHÜTNAME TANZİM VE KABUL SÜRESİ İÇİNDE SİSTEM ÜZERİNDEN İPTAL ETMENİZ, BELİRTİLEN SÜRE İÇİNDE İPTAL İŞLEMİNİ YAPMADI İSENİZ TAHSİS EDİLEN BURS VEYA ÖĞRENİM KREDİSİNİ ALMAK İSTEMEDİĞİNİZİ BELİRTEN DİLEKÇEYİ, KURUMUMUZUN "SÖĞÜTÖZÜ MAHALLESİ 2176 SOKAK NO:25 06520 ÇANKAYA-ANKARA" ADRESİNE İVEDİLİKLE GÖNDERMENİZ GEREKMEKTEDİR.
  • burs hangi durumda kesilir

• quote:

Orijinalden alıntı: alperenxx

benimde görünmüyordu, hata bildir dedim, doldurulan yerleri doldurdum, 1 hafta sonra yine gözükmüyordu.hata butonu geri gelmişti ,tekrar yaptım 1-2 haftaya gelmişti.

Hocam aynı şekil oldu doldurdum yolladım düzeldi.Şimdi yine yok hata bildirde çalışmıyor hata bildirde hata veriyor
  • Beyler bana burs çıktı ama şöyle bir durum var.Ben okulu bırakma kararı aldım ve devamsızlıktan kaldım.Devamsızlık saatlerime baktığımda Aralık ayında kalmış gözüküyorum.Herhangi bir ücret alabilecek miyim burs olayından ?
  • ARKADAŞLAR 2 senedir kredi alıyorum bunu iptal edebilir miyim? edebilirsem nasıl? iptal ettiğimde şimdiye kadar aldıklarımın karşılığını ne zaman ödeyeceğim? bilenler söylesin lütfen iptal ettireceğim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet11666

http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=606942

yukarıda vermiş olduğum linki normalde para ile satıyorlar girip nakın ben para ile aldım bunuda paylaşıyorum çünkü almak isteyip alamayanlar var site kesinlikle güvenli hiç bir sıkıntısı yok girip bakın .

De get ötede oyna velet.Burdan sana ekmek yok.

• Okul degisikligi ve suan zaten aliyorsunuz sonucu. Ancak para yatmiyor ne yapmaliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: alperenxx

KAZANMIŞ OLDUĞUNUZ BURS VEYA ÖĞRENİM KREDİSİNİ ALMAK İSTEMİYOR İSENİZ ÖNCELİKLE ONAY İŞLEMİNİ YAPMAMANIZ, TAAHHÜTNAME TANZİM VE KABUL SÜRESİ İÇİNDE SİSTEM ÜZERİNDEN İPTAL ETMENİZ, BELİRTİLEN SÜRE İÇİNDE İPTAL İŞLEMİNİ YAPMADI İSENİZ TAHSİS EDİLEN BURS VEYA ÖĞRENİM KREDİSİNİ ALMAK İSTEMEDİĞİNİZİ BELİRTEN DİLEKÇEYİ, KURUMUMUZUN "SÖĞÜTÖZÜ MAHALLESİ 2176 SOKAK NO:25 06520 ÇANKAYA-ANKARA" ADRESİNE İVEDİLİKLE GÖNDERMENİZ GEREKMEKTEDİR.

hocam iptal işlemi e devletten yapıcaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Davut_oğlu

burs çıkmış.Allah devlete zeval vermesin.

Sen burs aldın ya, ülke huzura refaha kavuştu. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sıkörtıl

quote:

Orijinalden alıntı: ewalove

2014/2015 yılı Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) burs ve kredi başvuru sonuçlarıwww.kyk.gov.tr adresinden açıklanmaktadır. Açıklama işlemleri tamamlandığında Burs/Kredi Onay işlemlerinizi bu sayfadan yapabilirsiniz

bu uyarıyı alan var mı?

http://www.kyk.gov.tr/web/2014_krd_sonuc_yurtICI_1/basvuruKimlikNoGiris.do

Oraya girince,

"KAZANMIŞ OLDUĞUNUZ BURS VEYA ÖĞRENİM KREDİSİNİ ALABİLMENİZ İÇİN PTT DEN ALINACAK e-devlet ŞİFRENİZ İLEhttps://www.turkiye.gov.tr/ İNTERNET ADRESİ ÜZERİNDEN KURUMUMUZ LİNKİNE ULAŞMANIZ, LİNK İÇERİĞİNDEKİ TAAHHÜTNAME İLE İLGİLİ OLAN MENÜYE GİREREK, TAAHHÜTNAMEYİ DİKKATLİCE OKUYUP KABUL ETTİĞİNİZİ BELİRTİR KABUL BİLDİRİMİNİ 31 OCAK 2015 TARİHİNE KADAR ONAYLAMANIZ, ŞAHSİ BİLGİLERİNİZDE BİR EKSİKLİK VAR İSE KURUMUMUZA BİLDİRMENİZ GEREKMEKTEDİR."

diyor.
    e-devlete girincede,kyk.gov.tr den öğrenebilirsiniz diyor.

• AnasonKokusu A kullanıcısına yanıt
    bi arkadaşım LCwaikidede part elaman 2yıldır ve 2 yıldır bursu yatıyor
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.