Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kredi cikti e devletten onay verdim simdi ne olucak
  • Arkadaşlar E-devlet onaylama işlemi başlamış
  • ARKADAŞLAR BU TEYİT OLAYI NEDİR ? BİRİ BİLGİ VEREBİLİR Mİ?
  • Dostlar selam,
    Bana diyo ki kredi çıktı ama öğrenci belgeni bize gönder okuldan onaylatamadık öğrenci olduğunu, ne yapmam lazım?

Edit: bi üstteki dostumla aynı sorunu yaşıyorum ,yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deli Hamsi -- 31 Aralık 2014; 21:47:03 >
  • Arkadaşlar şaka mı bu? Kredi bile çıkmamış. Bu nedir ya. Bari kredi çıksaydı. Şu an tüm hayallerim, planlarım hepsi suya batmış oldu. Bu nasıl bir iştir ya. Hiçbir zaman kredi yatmayacak mı yani anlayamadım. Nedir bu?

Hazırlığı yarım dönemde bitirip okulu dondurmadan 1. sınıfa başladım, sene kaybı ne yahu?

ÖĞRENİM KREDİSİ VEYA BURS KAZANAMADINIZ!
    Başvuru İptal Nedeniniz : OKULA GİRİŞ YILINIZ VE BULUNDUĞUNUZ SINIF İTİBARİYLE YIL KAYBINIZ OLDUĞU TESPİT EDİLDİĞİNDEN BURS/KREDİ YÖNETMELİĞİ HÜKÜMLERİ GEREĞİNCE MÜRACAATINIZ İŞLEME ALINAMAMIŞTIR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Arkadaşlar şaka mı bu? Kredi bile çıkmamış. Bu nedir ya. Bari kredi çıksaydı. Şu an tüm hayallerim, planlarım hepsi suya batmış oldu. Bu nasıl bir iştir ya. Hiçbir zaman kredi yatmayacak mı yani anlayamadım. Nedir bu?

Hazırlığı yarım dönemde bitirip okulu dondurmadan 1. sınıfa başladım, sene kaybı ne yahu?

ÖĞRENİM KREDİSİ VEYA BURS KAZANAMADINIZ!
    Başvuru İptal Nedeniniz : OKULA GİRİŞ YILINIZ VE BULUNDUĞUNUZ SINIF İTİBARİYLE YIL KAYBINIZ OLDUĞU TESPİT EDİLDİĞİNDEN BURS/KREDİ YÖNETMELİĞİ HÜKÜMLERİ GEREĞİNCE MÜRACAATINIZ İŞLEME ALINAMAMIŞTIR.

şanssızlık. makine...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sorularınıza kesin cevaplar için twitterdan yurtkura yazın. geçen sene bikaç dakika içinde cevap veriyorlardı.
  • ocağın 10 una kadar onaylanan işlemlerde ocak bursu yatacak bildiğim kadarıyla

• Çıkmış mı arkadaşlar?
  • Kardeşim ve ben başvurumuzu yapmıştık fakat ikimize de "Başvurunuz bulunmamaktadır" uyarısı veriyor arkadaşlar..
  • Arkadaşlar bir sorum var. Bana kredi çıktı, almayı düşünüyorum lakin aynı zamanda sınava da gireceğim. Ve iyi bir yer gelirse bölümü bırakıp gideceğim. Bu durumda kredi ve yurdun durumu ne olur bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhütnameyi onayladım ocakta mı verecekler ilk taksiti şubatta mı. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saygilikisilik

ocağın 10 una kadar onaylanan işlemlerde ocak bursu yatacak bildiğim kadarıyla

peki TC min sonu 2 ile bitiyor, ben hemen 7 sinde parayı çekebilecek miyim? yoksa ayın 10una kadar başvuranları bekleyip, listeleyip mi parayı 10undan sonra yatıracaklar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen benim de 2 ile bitiyor onayladım da. Bilen arkadaşlar yardımxı olabilir mi
  • Aynen benim de 2 ile bitiyor onayladım da. Bilen arkadaşlar yardımxı olabilir mi
  • yüksek lisans öğrencilerine de varmş galiba bu? 2.dönem tekrar açılacak mı?
  • https://eyurtkur.kyk.gov.tr/tr/Genel-Bilgiler/KrediBurs/2

buraya bakabilirsiniz. değişiklik olmadıysa kesmiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtyg

quote:

Orijinalden alıntı: thewhitewolf

Konyu açan arkadaş yardımcı olursa sevinirim.
    Ben 2010-2011 de yakalşık olarak 13 ay kredi aldım, 2011 de kaydımı sildim ve doğal olarak kredi kesildi. 2012 de tekrar universiteye başladım, kyk sitesinde geri ödemelerim 2015 mayısta başlayacağını gördüm. Benim şuan bu taksitleri ödeme imkanım yok. Bunu erteleme şansımız varmı, varsa nasıl yapabilirim?

Ödeme af çıkınca yapılandırırsın.

Af çıkma ihtimali nedir? Az önce kyk sitesinde sık sorulan sorularda ertelemek için bağkur-ssk gibi kurumlarla ilişkisi olmaması gerektiğini yazıyor. Ben şuan ayda 42 TL SGK prim ödüyorum, bu durumda erteleyemicekmiyim. anlamadım bu işi

• KREDİYİ BİR SENE ALIP BIRAKABILIYOR MUYUZ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yayamaz :) -- 31 Aralık 2014; 22:11:28 >
  • Burs çıkmış , işin yok şimdi ortalamayı yüksek tut derslerden kalmamaya çalış

Birde bu burs senelik mi yoksa üniversite boyunca mı ? E-devlet hesabı alıp haftaya onaylarım artık.

http://www.deu.edu.tr/DEUWeb/Icerik/Icerik.php/Icerik.php?KOD=21395

Burs Başvuru ve Devam Koşulları
    Madde 5: Burstan ilk defa yararlanacak veya halen burs alan öğrencilerin değerlendirilebilmesi için aşağıda belirtilen koşullar dikkate alınır.

1) Öğrencinin bursa ihtiyacı olduğunun, birim tarafından istenen belgeler ile kanıtlanması,
    2) İkinci sınıf öğrencilerinin alt sınıftan başarısız ders sayısının 1 den fazla olmaması,
    3) Üçüncü sınıf öğrencilerinin alt sınıftan başarısız ders sayısının 2 den fazla olmaması,
    4) Dördüncü sınıf öğrencilerinin alt sınıftan başarısız ders sayısının 3 den fazla olmaması,
    5) Beşinci sınıf öğrencilerinin alt sınıftan başarısız ders sayısının 4 den fazla olmaması,
    6) Tıp Fakültesi 5. yıl (dönem) öğrencilerinin alt sınıftan başarısız staj sayısının 2'den fazla olmaması,
    7) Tıp Fakültesi 6. yıl (dönem) öğrencilerinin alt sınıftan başarısız staj sayısının 5'den fazla olmaması,
    8) Bazı öğrencilerin özel ve muhtaçlık durumları değerlendirilerek yukarıda belirtilen başarısız ders sayılarına bakılmaksızın bursun devamı sağlanabilir. Ancak, bunun için Burs Değerlendirme Komisyon Kararı ve Rektörlük Oluru gereklidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRIENDS -- 31 Aralık 2014; 22:14:49 >

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.