Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o konuda bilgim yok maalesef. biz o parayı ocak ayı içinde alacağız ama hangi tarihte alacağız hiç bir fikrim yok. benimkide 0 ile bitiyor 6sında almam lazım :) onay verdim biraz önce e devlet üzerinden. pazartesi sabah itibariylede öğrenci belgemi yollayacağım. umarım kredi kartının son ödeme tarihi gelmeden ödemeyi yaparlar. ona güvenerek kredi kartına dayanıyorum :D
  • Sagolasin hocam
  • Burs çıktı onayladım tahakkuk nameyi

Başka işlem varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxou

Aynen benim de 2 ile bitiyor onayladım da. Bilen arkadaşlar yardımxı olabilir mi

Burs çıktı tahakkuk nameyi imzaladım başka işlem var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Mychaela

Beyler bana burs çıktı ama şöyle bir durum var.Ben okulu bırakma kararı aldım ve devamsızlıktan kaldım.Devamsızlık saatlerime baktığımda Aralık ayında kalmış gözüküyorum.Herhangi bir ücret alabilecek miyim burs olayından ?

+++++
  • Sigorta primlerim takır takır yatıyor ama sistemde gözükmüyor.
    Ve "öğrenim kredisi kazandınız" diyor..

Geçen sene sigortanız var diye hata veriyordu.

Almak istesek nasıl olacak? faiz varmı? yıllıkmı?
    330 liraya yükselmiş..

https://kyksorgu.ziraatbank.com.tr/ buradan şube sorgulamak istiyorum ama kod görünmüyor
  • Kredi çıkmış e devletten onayladım ama Bankamatik Kartınızı ve İlk Kredinizi Alacağınız Şube ye tıklayıp tcmi yazdıgımda Kredi/Burs başvurunuz kurum tarafından henüz sonuçlandırılmamıştır diyor beyler. Neden böyle oluyor ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wyn35Tra

Kredi çıkmış e devletten onayladım ama Bankamatik Kartınızı ve İlk Kredinizi Alacağınız Şube ye tıklayıp tcmi yazdıgımda Kredi/Burs başvurunuz kurum tarafından henüz sonuçlandırılmamıştır diyor beyler. Neden böyle oluyor ki

Edevlet nerden onayliyosunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RavenoLL -- 3 Şubat 2015; 4:37:07 >
  • Beyler taahhütname de 17.500 TL yazıyo bu ne alaka Okul hayatı boyunca alacağım miktar heralde ? Ama hesapladığımda daha az çıkıyo.

Hemen altında yazıyomuş tahmini rakam diye :D

Ya böyle toplu görünce tırstım,iyi bir iş bulamazsam nasıl ödenir la o para

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SıradanÇinkoKarbonPil -- 31 Aralık 2014; 22:30:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deli Hamsi

Dostlar selam,
    Bana diyo ki kredi çıktı ama öğrenci belgeni bize gönder okuldan onaylatamadık öğrenci olduğunu, ne yapmam lazım?

Edit: bi üstteki dostumla aynı sorunu yaşıyorum ,yardım

++

• Taahhütnameyi de onayladım. Şimdi kartı hangi şubeden alacağımı öğrenmek için ziraatin sitesine girdim ama bu cıktı.

Kredi/Burs başvurunuz kurum tarafından henüz sonuçlandırılmamıştır.

Ne zaman sonuclanır bu?
  • Bana kredi çıktı ama ben almak istemiyorum herhangibir islem yapmama gerek var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Sigorta primlerim takır takır yatıyor ama sistemde gözükmüyor.
    Ve "öğrenim kredisi kazandınız" diyor..

Geçen sene sigortanız var diye hata veriyordu.

Almak istesek nasıl olacak? faiz varmı? yıllıkmı?
    330 liraya yükselmiş..

https://kyksorgu.ziraatbank.com.tr/ buradan şube sorgulamak istiyorum ama kod görünmüyor

Kredi/Burs başvurunuz kurum tarafından henüz sonuçlandırılmamıştır yazıyor bende de.

• quote:

Orijinalden alıntı: thewhitewolf

quote:

Orijinalden alıntı: mtyg

quote:

Orijinalden alıntı: thewhitewolf

Konyu açan arkadaş yardımcı olursa sevinirim.
    Ben 2010-2011 de yakalşık olarak 13 ay kredi aldım, 2011 de kaydımı sildim ve doğal olarak kredi kesildi. 2012 de tekrar universiteye başladım, kyk sitesinde geri ödemelerim 2015 mayısta başlayacağını gördüm. Benim şuan bu taksitleri ödeme imkanım yok. Bunu erteleme şansımız varmı, varsa nasıl yapabilirim?

Ödeme af çıkınca yapılandırırsın.

Af çıkma ihtimali nedir? Az önce kyk sitesinde sık sorulan sorularda ertelemek için bağkur-ssk gibi kurumlarla ilişkisi olmaması gerektiğini yazıyor. Ben şuan ayda 42 TL SGK prim ödüyorum, bu durumda erteleyemicekmiyim. anlamadım bu işi

İlişki derken gelir anlamındadır. Çalışmıyorsan başvur erteleme için. Nasıl olduğunu bilmiyorum ama dilekçe fln yazman gereklidir herhalde

• arkadaşlar TC ile değil üniversite falan seçip yapın o zaman şube görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: saygilikisilik

o konuda bilgim yok maalesef. biz o parayı ocak ayı içinde alacağız ama hangi tarihte alacağız hiç bir fikrim yok. benimkide 0 ile bitiyor 6sında almam lazım :) onay verdim biraz önce e devlet üzerinden. pazartesi sabah itibariylede öğrenci belgemi yollayacağım. umarım kredi kartının son ödeme tarihi gelmeden ödemeyi yaparlar. ona güvenerek kredi kartına dayanıyorum :D

hocam öğrenci belgesi yollama işi nedir? kusura bakma çok soru soruyorum ama :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Heady.

quote:

Orijinalden alıntı: okannnnnn

Bana öğrenim kredisi yazıyor ben almak istemiyorum kredi ne yapmam gerekiyor

Hiçbir şey yapma, kendi kendine iptal oluyor o.

Siteden dilekçe falan yazıyor hocam dediğin gibiyse iyi emin misin

• Şimdi ben yarın gitsem kapalıdır değil mi? Cuma günü gidip kartımı alayım dimi?

• Babası Kuyumcu arkadaşım burs alırken, bir dediği iki edilmezken, aldığı kıyafetler asgari ücretten fazlayken burs alıp, benim annem, babam 20 küsür yıllık öğretmen olduğu ve toplam gelirleri daha az olduğu halde devletin bana sen zenginsin deyip, ona yoksul demesi kabul edilemez. Tepki gösterenlerin bir kısmı benim durumumda olanlar. Ben burs istemiyorum, ihtiyacı olan arkadaşımın aldığı para artsın, haksız para alanların önü kesilsin diyorum ama nerde...

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.