Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    E devletten onayı verdikten sonra yick koyup tamam dedim tamamlandı yazdı bu kadar mı yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ocak 10 a kadar başvuru yaparsan, ocak ta alırsın

• Tc kimlik no ile sorgulayınca kyk onaylamadı diyor üniversite bilgisi yapınca okulun ordaki ziraat çıkıyor garip
  • arkadaşlar ziraatte böyle bir uyarı geldi. la 13.500 altına imza koyduk. neyin kafasını yaşıyor bunlar. zorla adamı katil edecekler. bu ne iştir ya. bi yardımcı olun lütfen

Kredi/Burs başvurunuz kurum tarafından henüz sonuçlandırılmamıştır.
  • Aynı şekilde bana da çıktı kredi ama almak istemiyorum bende. Sitede Şöyle yazıyor;

KAZANMIŞ OLDUĞUNUZ BURS VEYA ÖĞRENİM KREDİSİNİ ALMAK İSTEMİYOR İSENİZ ÖNCELİKLE ONAY İŞLEMİNİ YAPMAMANIZ, TAAHHÜTNAME TANZİM VE KABUL SÜRESİ İÇİNDE SİSTEM ÜZERİNDEN İPTAL ETMENİZ, BELİRTİLEN SÜRE İÇİNDE İPTAL İŞLEMİNİ YAPMADI İSENİZ TAHSİS EDİLEN BURS VEYA ÖĞRENİM KREDİSİNİ ALMAK İSTEMEDİĞİNİZİ BELİRTEN DİLEKÇEYİ, KURUMUMUZUN "SÖĞÜTÖZÜ MAHALLESİ 2176 SOKAK NO:25 06520 ÇANKAYA-ANKARA" ADRESİNE İVEDİLİKLE GÖNDERMENİZ GEREKMEKTEDİR.

Sistem üzerinden iptal etme derken nereden yapılacak çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik33

beyler bu taahhütnameyi nerden yapıyoruz ya bi anlatan olursa çok makbule geçer valla

e devlete gir. hizmetlerden en alta in. orda görürsün kredi yurtlar kurumu falan. ordan taahhütü onayla. sonra kykdan giriş yap. bende ordayım şu an kartı alacağım bankayı bulmyaya çalışıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

Bahçekapı subesinden almam gerekiyormus. İşin yoksa simdi kalk fatih'e git. Soguklar ve finaller gelmeden acıklasalar ölürlerdi sanki.

hocam tc no ile sorgulayınca""" Kredi/Burs başvurunuz kurum tarafından henüz sonuçlandırılmamıştır."" diye bir şey çıkıyor.. üniversiteden yapınca çıkıyor okulun ordaki şube çıkıyor. bu nasıl iştir. ne yapmamız gerekiyor
  • Sistem TC kimlik bilgilerimi kabul etmiyor. Ne yapmam lazım acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana Kredi çıktı fakat başvurumu iptal etmek krediyi almak istemiyorum acaba tam olarak ne yapmalıyım ?

1.Mesaja Editlersen Sevinirim :)
  • MuscleTower kullanıcısına yanıt
    Evet hocam üstte taahhüt tamamlandı diyor alttada onay yerine iptal et ibaresi çıkıyorsa işlem tamam demektir.

• beyler tahaüttameyi onayladımda şu öğrenci belgesi gönderin meselesini söylüyor, nereye gönderecez onu filanda yazmamıslar bilen varmı ?
  • Kocaeli Üniversitesi'nde ne okuyorsun? :)
  • Taahhütnameyi imzalayacağım da burs nereye yatıyor?
  • Dreamwalker23 kullanıcısına yanıt
    Kyk sitesinde belirtilen genel merkeze yollayacağız Çankaya da olan adrese.

• quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

Bahçekapı subesinden almam gerekiyormus. İşin yoksa simdi kalk fatih'e git. Soguklar ve finaller gelmeden acıklasalar ölürlerdi sanki.

hocam tc no ile sorgulayınca""" Kredi/Burs başvurunuz kurum tarafından henüz sonuçlandırılmamıştır."" diye bir şey çıkıyor.. üniversiteden yapınca çıkıyor okulun ordaki şube çıkıyor. bu nasıl iştir. ne yapmamız gerekiyor

Bana da öyle oldu hocam. O çıkan şubede halletceksin işini. Oraya git sana banka kartı verecekler. O kartla paranı cekceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Aynı şekilde bana da çıktı kredi ama almak istemiyorum bende. Sitede Şöyle yazıyor;

KAZANMIŞ OLDUĞUNUZ BURS VEYA ÖĞRENİM KREDİSİNİ ALMAK İSTEMİYOR İSENİZ ÖNCELİKLE ONAY İŞLEMİNİ YAPMAMANIZ, TAAHHÜTNAME TANZİM VE KABUL SÜRESİ İÇİNDE SİSTEM ÜZERİNDEN İPTAL ETMENİZ, BELİRTİLEN SÜRE İÇİNDE İPTAL İŞLEMİNİ YAPMADI İSENİZ TAHSİS EDİLEN BURS VEYA ÖĞRENİM KREDİSİNİ ALMAK İSTEMEDİĞİNİZİ BELİRTEN DİLEKÇEYİ, KURUMUMUZUN "SÖĞÜTÖZÜ MAHALLESİ 2176 SOKAK NO:25 06520 ÇANKAYA-ANKARA" ADRESİNE İVEDİLİKLE GÖNDERMENİZ GEREKMEKTEDİR.

Sistem üzerinden iptal etme derken nereden yapılacak çözemedim.

Hocam ama e devlette iptal etme diye bisey yok sadece tahahhüt edebiliyorsun

• https://kyksorgu.ziraatbank.com.tr sitesine girip bakabilen oldu mu bende açılmıyor
  • Beyler baba kesin bilgi lazim lutfen sagdan soldan duyanlar degil de kesin bilenler cevap versin. Bana bu sene kredi cikti bu sene krediyi almasam seneye tekrar basvurunca burs veya kredi cikma ihtimali var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Taahhütnameyi imzalayacağım da burs nereye yatıyor?

++Burs geldi
    Tahakkuk name imzaladım
    Ne zaman alcaz

• quote:

Orijinalden alıntı: SıradanÇinkoKarbonPil

Beyler taahhütname de 17.500 TL yazıyo bu ne alaka Okul hayatı boyunca alacağım miktar heralde ? Ama hesapladığımda daha az çıkıyo.

Hemen altında yazıyomuş tahmini rakam diye :D

Ya böyle toplu görünce tırstım,iyi bir iş bulamazsam nasıl ödenir la o para

4yilin sonunda 17.500 odiceksen bu kredi mukkemmel bisi. Her yil 20tl zam ekledim, son yil 30tl 17.400tl devlet bize veriyor 60ay olarak dusundum. Daha az ise 60aydan eylulde biterse 1700tl faizi var demektir

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.