Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben fakülteden forum doldurarak başvurmuştum. Siteden sorgulayınca başvurunuz yoktur diyor. Başvurum kabul edilmemiş mi, yoksa sisteme mi girilmemiş?
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    bende de öyle yazıyor, henüz taahhütname yapmadım bu yüzden yazan şey makul

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  (ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL)

resimde görüldüğü üzere benden belge istiyorlar :) sizden istememiş olabilirler bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MCR Killjoy

Arkadaşlar bir sorum var. Bana kredi çıktı, almayı düşünüyorum lakin aynı zamanda sınava da gireceğim. Ve iyi bir yer gelirse bölümü bırakıp gideceğim. Bu durumda kredi ve yurdun durumu ne olur bilen var mı?

Yardımcı olabilecek var mı?
  • beyler ben başvurmamıstım.fikrim değişti maddi bi kaç bişey oldu başvurma sansım varmı birdaha bu seneye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur.k

quote:

Orijinalden alıntı: Wyn35Tra

Kredi çıkmış e devletten onayladım ama Bankamatik Kartınızı ve İlk Kredinizi Alacağınız Şube ye tıklayıp tcmi yazdıgımda Kredi/Burs başvurunuz kurum tarafından henüz sonuçlandırılmamıştır diyor beyler. Neden böyle oluyor ki

Edevlet nerden onayliyosunuz.

kardeşim arama motoruna kyk yazdım ordan çıkıyor ama dedigim gibi hangi şubeden kartı alacagımı yazmıyor. işin kötü yani devamsızlıgım az diye finallerden önce eve geldim şuan evdeyim kyk başvurusundada evin adresini yazmıştım kart burdan alınıyorsa gitmeden almam lazım ama Kredi/Burs başvurunuz kurum tarafından henüz sonuçlandırılmamıştır diyor..

• E-devletten taahütname onayını yaptım. Hangi şubeden kartı alacağımı öğrenmek kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Kardeşim ve ben başvurumuzu yapmıştık fakat ikimize de "Başvurunuz bulunmamaktadır" uyarısı veriyor arkadaşlar..

Aynısı bende de oluyor. Ben fakülteden başvurmuştum. Sizinki de mi öyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çiçikov

bende de öyle yazıyor, henüz taahhütname yapmadım bu yüzden yazan şey makul

Taahhütnameyi nerden yapıyoruz hocam?
  • arkadaşlar bana kredi çıktı fakat almak istemiyorum ne yapmam lazım ? veya bir işlem yapmam gerekiyor mu iptal olması için ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • krediyi 1 sene alsam sonra iptal etsem ödemeye ne zaman başlarım?
  • Bahçekapı subesinden almam gerekiyormus. İşin yoksa simdi kalk fatih'e git. Soguklar ve finaller gelmeden acıklasalar ölürlerdi sanki.
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    ben henüz yapmadım ama anladığım kadarıyla e devlet şifren olması şartıyla turkiye gov tr'den

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bu taahhütnameyi nerden yapıyoruz ya bi anlatan olursa çok makbule geçer valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: literaturca

quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Kardeşim ve ben başvurumuzu yapmıştık fakat ikimize de "Başvurunuz bulunmamaktadır" uyarısı veriyor arkadaşlar..

Aynısı bende de oluyor. Ben fakülteden başvurmuştum. Sizinki de mi öyle?

Kendi evimizde, PC'den başvurduk normal şekilde. Bir yanlışlık yapmadığıma da eminim.
  • Banada cikmis fakat "ogrenciliginiz kurumunuzdan teyit edilememistir.ogrenci belgesi getirin deniyor" Birde onla ugrasacam anlasilan. Ayrica krediyi alacagim subeyi ogrenmeye calisinca da krediniz henuz sonuclandirilmamistir diyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben başvuru tarihini kaçırdım, ne yapmam gerekir ? Ek başvuru zamanı tanınacak mı ? Sömestri de başvuru hakkım var mı ? Sene sonuna kadar beklemek zorunda mıyım ?
  • Beyler bankaya giderken hangi belgeleri götürmemiz lazım
  • 17.100 tl nin altına imzayı attık bakalım. Arkadaşlar bu para gözünüzü korkutmaasın bundan 6-7 sene sonra bu para şimdikinin 10 bini değerinde olur
  • Şubat ta mı başlıyo krediler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.