Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: abzurtmen

2 senedir kredi aliyorum ozelden,bilgilendirebilirim her konuda. Iyi geceler.

dostum şimdi 17.100 tl diyor ya bu 3 sene sonra felan 19 bine fln çıkmaz deme yanı sabit bu parayı ödeyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Anladım peki bu kefaletname işlemi nasıl olacak? Taahhütnameyi onayladım fakat birde böyle birşey yapmam gerekiyormuş sanırım.

Yurt dışında mı okuyorsunz yurt dışında okuyanlar ve Reşit olmayanlar için kefil isteniyor diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar taahütnameyi onayladıktan sonra zaten yeniden kyk sitesine girip sonucunuza baktıgınızda Burs ya da kredi kazandınızın altında Taahitnameniz işlenme alınmıştır yazıyor sakin yani ocaktan itibaren alırız
  • kyk bursu bu sene 330 tl oldu editle istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moncall7091

Kredi çıktı, almak istemiyorum ne ypıcam?

KAZANMIŞ OLDUĞUNUZ BURS VEYA ÖĞRENİM KREDİSİNİ ALMAK İSTEMİYOR İSENİZ ÖNCELİKLE ONAY İŞLEMİNİ YAPMAMANIZ, TAAHHÜTNAME TANZİM VE KABUL SÜRESİ İÇİNDE SİSTEM ÜZERİNDEN İPTAL ETMENİZ, BELİRTİLEN SÜRE İÇİNDE İPTAL İŞLEMİNİ YAPMADI İSENİZ TAHSİS EDİLEN BURS VEYA ÖĞRENİM KREDİSİNİ ALMAK İSTEMEDİĞİNİZİ BELİRTEN DİLEKÇEYİ, KURUMUMUZUN "SÖĞÜTÖZÜ MAHALLESİ 2176 SOKAK NO:25 06520 ÇANKAYA-ANKARA" ADRESİNE İVEDİLİKLE GÖNDERMENİZ GEREKMEKTEDİR.

• Evet yurt dışında okuyorum. O yüzden sanırım olacak bu iş. Ben taahhütnameyi hallettim annem ve babam ben olmadan türkiye'deki noterden halledip gönderebilirler mi kefaletnameyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wyn35Tra

quote:

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

quote:

Orijinalden alıntı: abzurtmen

2 senedir kredi aliyorum ozelden,bilgilendirebilirim her konuda. Iyi geceler.

hocam taahhütnameyi onayladım e devletten , şu an da ziraatbankasından sorgulattığımda tc y girince burs kredi sonuçlandırılmamıştır diyor , üni bölüm girince mimarona şubesidir diyor . Ve şu an hangi adımları izlemem lazım , tc min son 2 rakamı 52 krediyi ayın hangi gününde alacağım ?

+++ şuan sorunması gereken asıl soru bu ziraat bankası şubesini ögrenemedim

Ziraat Şubesi kafanıza çok takılmasın. Oturduğunuz yerde ki bir ziraat şubesine gidip gerekli işlemlerden sonra banka kartınızı alabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: pardonya

beyler bilen cevap atsın lütfen şimdi kredi alırsam 17,100 diyor tahmini 7 yıl sonra 17,100 ödeyecegim? buna faiz felan eklemiyecek mi? şuan hazırlık okuyorum son sene almamış olacagım. son seneyi saymazlar degil mi? mezun oldukdan 1 yıl sonra istemezler? gene 2 yıl sonra isterler? birde istersek 5 yıl alabiliyormuyuz? ayrıca üni sınavına girecem okulu degiştirirsem para almaya devam edebilirmiyim?

aynen bende merak ediyorum bu fiyat sabit olarak mı vereceğiz, yanı 3 sene sonra felan borçta artma olmayacak değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Evet yurt dışında okuyorum. O yüzden sanırım olacak bu iş. Ben taahhütnameyi hallettim annem ve babam ben olmadan türkiye'deki noterden halledip gönderebilirler mi kefaletnameyi?

Tabi ailenizden birisi noter de yada bulunduğunuz ülkedeki Türkiye konsoloslugunda adınıza kefil işlemlerini yapabilir

• 2 yıl sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

Bana kredi cikti . Bu taahhutnameyi nasil ne sekilde onaylicam biri yardimci olabilir mi

e devlete gir. hizmetlerden en alta in. orda görürsün kredi yurtlar kurumu falan. ordan taahhütü onayla. sonra kykdan giriş yap

• quote:

Orijinalden alıntı: _RAPAEL_

beyler ben başvurmamıstım.fikrim değişti maddi bi kaç bişey oldu başvurma sansım varmı birdaha bu seneye?

yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: chuckb

Beyler bankaya giderken hangi belgeleri götürmemiz lazım

Kimliğin ile gitmen yeterli

• taahhütü onayladım e devletten kyk sitesinden sorgulattığımda kredi no bulunamadı diyor ama işleme alınmıştır yazısı var,bi problem yok değil mi onaylanınca gözükür kredi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MCR Killjoy

quote:

Orijinalden alıntı: MCR Killjoy

Arkadaşlar bir sorum var. Bana kredi çıktı, almayı düşünüyorum lakin aynı zamanda sınava da gireceğim. Ve iyi bir yer gelirse bölümü bırakıp gideceğim. Bu durumda kredi ve yurdun durumu ne olur bilen var mı?

Yardımcı olabilecek var mı?

Değişmez. Tekrar kredi alabilir yurtta kalabilirsiniz tabi değişiklikler için kyk ya gerekli evrakları göndermeniz gerekir

• bankada ne gibi işlemler yapılıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gringo01

Banada cikmis fakat "ogrenciliginiz kurumunuzdan teyit edilememistir.ogrenci belgesi getirin deniyor" Birde onla ugrasacam anlasilan. Ayrica krediyi alacagim subeyi ogrenmeye calisinca da krediniz henuz sonuclandirilmamistir diyo.

Banada oldu gece geçen sene. Öğrenci belgenizi posta ile gonderin ikinci tahsil de çıkar herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: sersai

quote:

Orijinalden alıntı: _RAPAEL_

beyler ben başvurmamıstım.fikrim değişti maddi bi kaç bişey oldu başvurma sansım varmı birdaha bu seneye?

yok

Tekrar başvurabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: pardonya

beyler bilen cevap atsın lütfen şimdi kredi alırsam 17,100 diyor tahmini 7 yıl sonra 17,100 ödeyecegim? buna faiz felan eklemiyecek mi? şuan hazırlık okuyorum son sene almamış olacagım. son seneyi saymazlar degil mi? mezun oldukdan 1 yıl sonra istemezler? gene 2 yıl sonra isterler? birde istersek 5 yıl alabiliyormuyuz? ayrıca üni sınavına girecem okulu degiştirirsem para almaya devam edebilirmiyim?

++++
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPOTEK

bankada ne gibi işlemler yapılıyor ?

Bir kaç belge dolduruyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.