Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim tavsiyem kredi de olsa alın öğrenci adamsınız o kadar parayı çok düşük bir faizle bankadan bile çekemezsiniz ben 6 yıl için yaklaşık 21 milyara imza attım, bir 21 milyar daha verseler gene imzalarım.

Edit: Mezun olduktan sonra geri ödemenizi maaşınızın belli bir yüzdesi üzerinden alıyorlar yani her ay 300 300 ödeme givi filan bir şey yok maaşına göre kesinti yapılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atsaygili -- 1 Ocak 2015; 1:10:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pardonya

beyler bilen cevap atsın lütfen şimdi kredi alırsam 17,100 diyor tahmini 7 yıl sonra 17,100 ödeyecegim? buna faiz felan eklemiyecek mi? şuan hazırlık okuyorum son sene almamış olacagım. son seneyi saymazlar degil mi? mezun oldukdan 1 yıl sonra istemezler? gene 2 yıl sonra isterler? birde istersek 5 yıl alabiliyormuyuz? ayrıca üni sınavına girecem okulu degiştirirsem para almaya devam edebilirmiyim?

+ Aynı durumdayız.Bende merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: crazyofc1

Geçen sene kredi çıktı almadım bu sene burs çıktı.

Kredi alsak seneye başvuramıyor muyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: KraftMK

quote:

Orijinalden alıntı: pardonya

beyler bilen cevap atsın lütfen şimdi kredi alırsam 17,100 diyor tahmini 7 yıl sonra 17,100 ödeyecegim? buna faiz felan eklemiyecek mi? şuan hazırlık okuyorum son sene almamış olacagım. son seneyi saymazlar degil mi? mezun oldukdan 1 yıl sonra istemezler? gene 2 yıl sonra isterler? birde istersek 5 yıl alabiliyormuyuz? ayrıca üni sınavına girecem okulu degiştirirsem para almaya devam edebilirmiyim?

++++

Türkiye İstatistik Kurumunun Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksindeki (Yİ-ÜFE) artışlar uygulanarak hesaplanacak miktarın ilave edilmesi suretiyle hesaplanmaktadır.
    Yani aldığınızdan biraz daha fazla ödersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: nasrettin47

quote:

Orijinalden alıntı: sersai

quote:

Orijinalden alıntı: _RAPAEL_

beyler ben başvurmamıstım.fikrim değişti maddi bi kaç bişey oldu başvurma sansım varmı birdaha bu seneye?

yok

Tekrar başvurabilirsiniz

bu seneye diyor. Nasıl başvurabiliyor bu sene için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KraftMK

quote:

Orijinalden alıntı: crazyofc1

Geçen sene kredi çıktı almadım bu sene burs çıktı.

Kredi alsak seneye başvuramıyor muyuz?

Hayır. Sadece durumunuz da değişiklik olursa dilekçe gonderirsiniz. Kredinizin bursa çevrilmesi ihtimali ni karşılıyor sa burs yaparlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Çiçikov

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Arkadaşlar şaka mı bu? Kredi bile çıkmamış. Bu nedir ya. Bari kredi çıksaydı. Şu an tüm hayallerim, planlarım hepsi suya batmış oldu. Bu nasıl bir iştir ya. Hiçbir zaman kredi yatmayacak mı yani anlayamadım. Nedir bu?

Hazırlığı yarım dönemde bitirip okulu dondurmadan 1. sınıfa başladım, sene kaybı ne yahu?

ÖĞRENİM KREDİSİ VEYA BURS KAZANAMADINIZ!
    Başvuru İptal Nedeniniz : OKULA GİRİŞ YILINIZ VE BULUNDUĞUNUZ SINIF İTİBARİYLE YIL KAYBINIZ OLDUĞU TESPİT EDİLDİĞİNDEN BURS/KREDİ YÖNETMELİĞİ HÜKÜMLERİ GEREĞİNCE MÜRACAATINIZ İŞLEME ALINAMAMIŞTIR.

şanssızlık. makine...

Böyle bir saçmalık olamaz. Olay çözülene kadar her şeyi yaparım, artık parasında değilim işin, bu saçmalığa deli oluyorum. Mail atmamı istediler Twitter'dan ulaştığımda, attım, yarın da KYK'yı arayacağım.

İstanbul'da gidebileceğim bi yer var mı bunun için?

• Sonuç sayfasındaki ziraat sayfasında kredi sonucu bulamıyor. Aynı sorunu yaşayanlar var mI?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _RAPAEL_

beyler ben başvurmamıstım.fikrim değişti maddi bi kaç bişey oldu başvurma sansım varmı birdaha bu seneye?

yok

Tekrar başvurabilirsiniz

bu seneye diyor. Nasıl başvurabiliyor bu sene için ?

Zaten 2015 e girdik 9 ay sonra tekrar başvurabilirsiniz. Eğer ki kredi çıktı ise ve durumunuz un tekrar gözden geçirilmesini istiyorsanız dilekçe de gönderebilirsiniz kyk ya

• Bu yıl 330 lira verilecek. Bu paranın geri ödemesini nasıl yapıcaz faiz oranı ne kadar olacak?
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar şaka mı bu? Kredi bile çıkmamış. Bu nedir ya. Bari kredi çıksaydı. Şu an tüm hayallerim, planlarım hepsi suya batmış oldu. Bu nasıl bir iştir ya. Hiçbir zaman kredi yatmayacak mı yani anlayamadım. Nedir bu?

Hazırlığı yarım dönemde bitirip okulu dondurmadan 1. sınıfa başladım, sene kaybı ne yahu?

Başvuru İptal Nedeniniz : OKULA GİRİŞ YILINIZ VE BULUNDUĞUNUZ SINIF İTİBARİYLE YIL KAYBINIZ OLDUĞU TESPİT EDİLDİĞİNDEN BURS/KREDİ YÖNETMELİĞİ HÜKÜMLERİ GEREĞİNCE MÜRACAATINIZ İŞLEME ALINAMAMIŞTIR.

şanssızlık. makine...

Böyle bir saçmalık olamaz. Olay çözülene kadar her şeyi yaparım, artık parasında değilim işin, bu saçmalığa deli oluyorum. Mail atmamı istediler Twitter'dan ulaştığımda, attım, yarın da KYK'yı arayacağım.

Sorununuz nedir?
    Twitter den kyk ya twit atarsaniz hemen ilgileniyorlar resmi tatil değilse.

• Arkadaslar burs cikti cok mutluyum

• beyler bu kyk bursu alanlar genelde sonradan ödemiyormuş bu konuda bilgisi olan arkadaşlar biraz aydınlatabilir mi? öyleyse pek ihtiyacım yok ama alırım yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXe20

Bu yıl 330 lira verilecek. Bu paranın geri ödemesini nasıl yapıcaz faiz oranı ne kadar olacak?

Türkiye İstatistik Kurumunun Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksindeki (Yİ-ÜFE) artışlar uygulanarak hesaplanacak miktarın ilave edilmesi suretiyle hesaplanmaktadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgun_cent

beyler bu kyk bursu alanlar genelde sonradan ödemiyormuş bu konuda bilgisi olan arkadaşlar biraz aydınlatabilir mi? öyleyse pek ihtiyacım yok ama alırım yani

Kredi alırsan üniversite bitmeden önce evlenmedigin takdirde Tıpış Tıpış odetirler :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

şanssızlık. makine...

Sorununuz nedir?
    Twitter den kyk ya twit atarsaniz hemen ilgileniyorlar resmi tatil değilse.

Alıntıları göster butonuna tıkladınız mı hocam? İlk alıntıda yazıyor sorunum.

quote:

Hazırlığı yarım dönemde bitirip okulu dondurmadan 1. sınıfa başladım, değil sene kaybı, yarım dönem öndeyim ne sene kaybı ne yahu?

Tweet attım, geri dönüş olmadı ama benle aynı sorunu yaşayan birine mail atın şeklinde cevap vermişler. Mail attım, umarım tatil günü diye ilgilenmemezlik yapmazlar. İstanbul'da gidebileceğim bir yer var mı?

• Arkadaşlar ben geçen sene kredi kazanmıştım ama almadım. bu sene alırım diye başvuru yapmıştım. Ama şimdi başvurum iptal edilmiş. sebep olarak kurumumuzdan burs/kredi aldığınız için yazıyor. ama almadım. e-devletten de kontrol ettim kredi/burs kazanmadı gözüküyor. ne iş bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atsaygili

Arkadaşlar benim tavsiyem kredi de olsa alın öğrenci adamsınız o kadar parayı çok düşük bir faizle bankadan bile çekemezsiniz ben 6 yıl için yaklaşık 21 milyara imza attım, bir 21 milyar daha verseler gene imzalarım.

Edit: Mezun olduktan sonra geri ödemenizi maaşınızın belli bir yüzdesi üzerinden alıyorlar yani her ay 300 300 ödeme givi filan bir şey yok maaşına göre kesinti yapılıyor

Hocam diyelim ben başlangıç olarak aylık atıyorum 2bin lira maaş alıyorum. Ben aşağı yukarı kaç lira öderim bu krediye aylık olarak ?. 4 yıllık üniversitenin 1. Sınıfındayım şuan. Edevlette toplam verilcek olan yanlış hatırlamıyorsam 13bin lira yazıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenme kredisi kazandınız diyor.

• hoppala kredi çıkmış yaw şansa bak 17000 liram olsa ben niye başvurayım Allah Allah
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.