Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: freshmind

Şu evlenince silinen borç muhabbeti vardı.(Kredi) Bayağı bir patlamıştı hatta geçen yıl. Bayağı bir şeylere kalkışanlar oldu...

O konu hakkında son durumu bilenler var mı ? Hazır okul bitiyor, kısmette hazır

Yalancı evlilik yapılırsa devlet misli ile o krediyi alıyor :)) ama gerçek evlilik ise borç siliniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mathematician0

quote:

Orijinalden alıntı: memet7991

quote:

Orijinalden alıntı: abzurtmen

2 senedir kredi aliyorum ozelden,bilgilendirebilirim her konuda. Iyi geceler.

dostum şimdi 17.100 tl diyor ya bu 3 sene sonra felan 19 bine fln çıkmaz deme yanı sabit bu parayı ödeyeceğim

tabikide bu para değişecektir hocam. Çünkü her sene zam yapılıyor onları ekleyecekler faiz eklenecek

17 alıp 6 yıl sonra 25 30 bin ödedikten sonra ne anlamı var :):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pardonya

quote:

quote:

quote:

dostum şimdi 17.100 tl diyor ya bu 3 sene sonra felan 19 bine fln çıkmaz deme yanı sabit bu parayı ödeyeceğim

tabikide bu para değişecektir hocam. Çünkü her sene zam yapılıyor onları ekleyecekler faiz eklenecek

17 alıp 6 yıl sonra 25 30 bin ödedikten sonra ne anlamı var :):)

En fazla 1200 tl fazla ödersiniz diye düşünüyorum. Bence çok az bir miktar

• TheWhiteGandalf kullanıcısına yanıt
    Emin misiniz? Ben aradım bulamadım öyle bi' bilgi.
  • quote:

quote:

quote:

cevap için teşekkürler , yanı şimdi ödeyeceğim paradan yanı görünenden daha mı fazla ödeyeceğim ! o zaman neden böyle belirtmişler ki 17.100 olarak.

• Hocam babam memur ve bana da burs cikti.Ustumuze ev de var.Ama arkadasimin babasi emekli annesi ev hanimi bu adama cikmiyor.Kendime ciktiginda gercekten sevindim ama bu insanlara da ayip olmuyor mu?

• NomadCRY kullanıcısına yanıt
    bence de kovalayın,ben de size haksızlık yapıldığını düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu öğrenci belgesi işini ne yapacaz dilekçe yazın demişler nasıl bi dilekçe yazacaz bilgisi olan var mı? bir de e devletten çıkan öğrenci belgesi geçerli olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çiçikov

bence de kovalayın,ben de size haksızlık yapıldığını düşünüyorum.

Sizce sonuca bağlanır mı bu durum? Sınıf seçme tablosunda hata yapmışsındır dedi bir arkadaş. Ama yanlış seçmedim. Hadi öyle diyelim, bunun için kredi vermemezlik yapmazlar inşallah dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 1 Ocak 2015; 2:06:05 >
  • memet7991 kullanıcısına yanıt
    Sabit hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mars.

Hocam babam memur ve bana da burs cikti.Ustumuze ev de var.Ama arkadasimin babasi emekli annesi ev hanimi bu adama cikmiyor.Kendime ciktiginda gercekten sevindim ama bu insanlara da ayip olmuyor mu?

Bana da ilk başta çıkmamış tı itiraz dilekçesi gönderdim ikinci ihtisas da çıkmıştı bana. Arkadaşınız itiraz edebilir

• abzurtmen kullanıcısına yanıt
    teşekkürler , artsın hadi 18 bin olsun da 21 bine fln çıkarsa koyar adama :)
  • Burs alan öğrenci okul bittikten sonra parayı geri yatırmıyor değil mi ? O durum kredi için geçerli birde burs tüm sene boyuncamı yatırılıyor yoksa okuduğun dönem boyuncamı ?
  • Itiraz dilekcesi nereye veriyoruz hocam?

• Arkadaşlar sonuçlara baktım banada çıkmış fakat bu burs karşılıklı mı karşılıksız mı bilmiyorum biri bilgilendirebilir mi beni ?
  • hocam nasıl itiraz edecez bana kredi çıktı üstümüze bişey yok
  • Espheni E kullanıcısına yanıt
    Burs kazandiniz:karsiliksiz
    Ogrenim kredisi kazandiniz:karsilikli

• quote:

Orijinalden alıntı: Mars.

Itiraz dilekcesi nereye veriyoruz hocam?

KIBRIS CAD. NO:4 06600 KURTULUŞ ANKARA dilekçe gönderebilirsiniz

• Sag olun hocam

• Hocam öğrenim kredisi yazıyor Peki bunu kabul etmesek yani öylece kalsa bi sorun olur mu ? Zaten bende şöyle birşey yazıyor ''ÖĞRENİM GÖRMEKTE OLDUĞUNUZ ÖĞRETİM KURUMUNUZDAN ÖĞRENCİLİĞİNİZ TEYİT EDİLEMEMİŞTİR. YAPACAĞINIZ TAAHHÜTNAMENİN İŞLEME ALINABİLMESİ İÇİN ÖĞRENCİ BELGENİZİ KURUMUMUZA ULAŞTIRMANIZ GEREKMEKTEDİR'' hiçbişey yapmazsam bir sorun olurmu istemiyorum yani ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espheni -- 1 Ocak 2015; 2:36:37 >
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.