Şimdi Ara

Açıklise mezunuyum ygs nasıl çalışmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba açıkliseliler hakkında kaynaklar biraz zor buldum ondan dolayı sorayım dedim.Yeni açıklise mezunu oldum 2017 ' de olacak ygs için çalışmayı düşünüyorum yaşım 21 bu sene ygs çalışmadan girip ygs3:185 aldım ve çalışmak istiyorum günlük saat 10 'dan akşam 6 ' ya kadar boşum.Düşüncem Din Kültürü Öğretmenliği Sözele nasıl çalışmalıyım paragraf sorularına felan sürekli çözerekmi.Bu arada matematiğim resmen -0 en son ilkokulda matematiği hatırlıyorum :) zaten gündelik hayatta normal toplama felan 6 senedir bilgisayar teknisyeni işiyle meşguldum şuan boşum.Dershaneye gitmeyi önerirmisiniz vs sizden geleceğime birer öneri istiyorum saygılar.

• Din Kültürü öğrt.istiyorsanız bu yıl o puana açıköğretim fakültesi iki yıllık ilahiyat okuyun bitince dikey geçişle ilâhîyat lisans tamamlama yapıp orsan formasyon ve öğretmenliğe geçersiniz.yani bu ygs puanınız da iş görür.başarılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Puanlarımı Attım nasıl yani bu dönemki puanlarım hiçbir işe yaramaz diye düşünüyordum.Yani 1 sene çalışıp direk 4 yıllığa gitmek daha mantıklı değilmi yinede önerinizle bi umut doğdu
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Orijinalden alıntı: zeydan1995

Hocam Puanlarımı Attım nasıl yani bu dönemki puanlarım hiçbir işe yaramaz diye düşünüyordum.Yani 1 sene çalışıp direk 4 yıllığa gitmek daha mantıklı değilmi yinede önerinizle bi umut doğdu
    Bu mesaja eklenen görseller:

halı deseni cizsen daha iyi puan gelirdi bu ne ? kardeşim dua et seni içeri almamışlar böyle puan yaptın diye

edit: bende aöl mezunuyum ygs 5 349 ygs 6 355. ilk senem daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_fear -- 29 Mart 2016; 5:45:38 >

• jack_fear J kullanıcısına yanıt
    Neden dalga geçme yolundasın? Şımarık çocuklar gibisin, sonuç yazmışsın ama konuda "Hadi Ygs puanlarımızı paylaşalım" diye bir şeyde yazılmamış.
    2 yıllık bir bölüme kontenjan olursa yerleşirdin + okul puanın eklenecek 30-60 arası diye yazmak o kadar mı zor ???
  • fenci466 F kullanıcısına yanıt
    İlahiyat bölümü güzel bir öneri olmuş, genelde kontenjan açığı olan taban puanı düşük bölümlerden birisi, kesin eminim bu yıl sonu yine ek kontenjan açacaklar.

Bende bankacılık sigortacılık düşünüyorum ama çok rağbet gören bölüm taban puanı 220 geçen yıl, bakalım nasıl olacak
  • Arkadaşlar öğretmen olduğum için sizler gibi çoğu öğrencim var onları doğru bölümlere rehberlik yaparak onları yöneltiyorum.puanınız açıklise çıkışlı biri için fena değildir.aöf iki yıllık ilahiyat düşünün oradan dgs ile lisans tamamlarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • jack_fear J kullanıcısına yanıt
    Hocam sizdende kat kat iyilerini yapanlar var meselemiz yarış değil ben zaten kötü puan aldığımı biliyorum sadece öneri istiyorum yani ergen ergen konusup can sıkmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.